Reviews voor IDEXX Laboratories | Glassdoor.nl

Reviews van IDEXX Laboratories

Bijgewerkt op Aug 29, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.2
57%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
IDEXX Laboratories President and CEO Jay Mazelsky
Jay Mazelsky
5 Beoordelingen
  1. "Doelgedreven werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij IDEXX Laboratories

    Pluspunten

    Geweldige werk-privébalans We worden aangemoedigd om een werkstijl te vinden die bij ons past, of dat nu in de lichte, open kantooromgeving is of vanop afstand thuis. Voor dieren zorgen is wat me bij IDEXX bracht en iedereen hier plaatst dierenwelzijn eerst. Er zijn zoveel mogelijkheden om dieren te helpen en elke dag, ongeacht de taak, weet ik dat wat ik doe in dit bedrijf belangrijk is. Ik heb een direct impact op... de gezondheid, levenskwaliteit en levensduur van onze huisdieren.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het is een groot bedrijf en er zijn veel bewegende onderdelen. Het kan soms moeilijk zijn om iedereen op dezelfde pagina te krijgen, maar als u het type persoon bent die zijn prioriteiten kan organiseren en op voorhand kan plannen, zal u in staat zijn om de juiste mensen mee te brengen en de hulpmiddelen te vinden om het werk te voltooien.

    Advies aan management

    De teams zijn altijd klaar om vragen te helpen beantwoorden, maar een beetje meer nadruk op onboarding zou nieuwe werknemers kunnen helpen zich meer betrokken te voelen bij het grotere bedrijf. Management doet een goede job om de werknemer te bekrachtigen. Ik heb het gevoel dat er veel vertrouwen en aanmoediging is om snel te starten en goed werk te doen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IDEXX Laboratories2018-11-27
  2. Nuttig (3)

    "Ongeorganiseerd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Klantenservice in Hoofddorp
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij IDEXX Laboratories voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je kunt leuke collega's ontmoeten

    Minpunten

    Regel op regel op regel, waar niemand je iets over vertelt

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IDEXX Laboratories2019-08-29
  3. Nuttig (1)

    "Niet veel kansen voor nieuwkomers"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij IDEXX Laboratories

    Pluspunten

    Mijn manager was erg behulpzaam

    Minpunten

    Niet veel kansen voor stagiaires

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IDEXX Laboratories2019-01-29
  4. "Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij IDEXX Laboratories

    Pluspunten

    Zeer goede sfeer, teamactiviteiten

    Minpunten

    Geen aanvullende opmerkingen. Idexx is een goed bedrijf

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IDEXX Laboratories2019-01-17
  5. Nuttig (4)

    "Ontzettend slecht HR proces en slechte integratie ooit!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Hoofddorp
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij IDEXX Laboratories gewerkt

    Pluspunten

    Goede kantine... Goede thee Werknemers mogen hun huisdieren meenemen naar het werk

    Minpunten

    - Geïnterviewd door 5 personen gedurende 2 dagen, maar geen van hen was afkomstig van de afdeling waar ik was geïntegreerd, noch mijn uiteindelijke collega's. - Vanaf dag 1 werd ik niet geaccepteerd in het team (noch door de tijdelijke manager, noch door de 2 directe collega's) - Verkeerde functieomschrijving: Verkochte mij een webjob met 3 specifieke taalvaardigheden en kwamen met een designjob om werk te... creëren met andere taal wortels; Ze zochten naar een expert die maar één designsoftware kon verwerken. - Computer, servertoegang en softwarelicensie waren nog niet klaar toen ik begon Ik moest zelf naar IT rennen om dit gedaan te krijgen, pas na 2 tot 3 weken nadat ik begonnen was, bijna aan het einde van mijn proeftijd

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wanneer je een fout maakt in het HR proces, geef een compensatie aan je nieuwe werknemer of vind hem een juiste positie in het bedrijf

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IDEXX Laboratories2018-10-04
  6. "Gedeelde financiële diensten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij IDEXX Laboratories

    Pluspunten

    Geweldige plek om te werken, vriendelijke mensen, open omgeving.

    Minpunten

    Er zijn veel veranderingen in het bedrijf sinds de groei, je zult moeten kunnen aanpassen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IDEXX Laboratories2018-06-20
  7. Nuttig (1)

    "oké bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IDEXX Laboratories voor 3 jaar

    Pluspunten

    prima stabiel bedrijf, heel leuke mensen

    Minpunten

    werk privé balans nog steeds lastig

    Advies aan management

    wees modern en begin mensen te vertrouwen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IDEXX Laboratories2014-08-25
Er zijn 586 reviews gevonden