Reviews voor IKEA | Glassdoor.nl

Reviews van IKEA

Bijgewerkt op 9 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
71%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
IKEA President and CEO Jesper Brodin
Jesper Brodin
268 Beoordelingen
  1. "Super goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Call Center in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij IKEA gewerkt

    Pluspunten

    Je krijgt veel kansen en mogelijkheden Werknemers zijn positief Goede zorg voor werknemers Hard werken

    Minpunten

    Je maakt pas extra uren na 15 minuten overwerken en je moet 15 minuten eerder op de werkvloer zijn dan je rooster aangeeft. Soms werk je dus 30 minuten voor niks.

    IKEA2019-11-14
  2. "Logistiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Logistiek medewerker in Son en Breugel
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Gestandaardiseerde processen korte communicatie stromen aanwezig

    Minpunten

    Hoge werkdruk Vroege begin tijden voor studenten

    IKEA2019-12-09
  3. "Klantenservice medewerker deeltijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij IKEA voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Vriendelijke collega's Goedkoop (gratis) ontbijt/lunch/avondeten Leidinggevenden makkelijk in omgang

    Minpunten

    Het uurloon is laag Gedateerde software

    IKEA2019-10-09
  4. "Leuke werkgever, goede doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Goede doorgroeimogelijkheden, informatieve sfeer, leuke collega's

    Minpunten

    Hoge werkdruk, Weinig mogelijk door financiële onderdrukking

    IKEA2019-09-19
  5. "Vakantiekracht Sales: prima vakantiebaan!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, gezellig team, prima werkzaamheden, goedkoop eten in het personeelsrestaurant, goed salaris.

    Minpunten

    Op rustige dagen kan het een beetje saai werk zijn.

    IKEA2019-08-21
  6. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teammanager in Barendrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IKEA voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede werksfeer en fijne collega's

    Minpunten

    Er wordt verwacht dat je meer meewerkend voorman bent

    IKEA2019-07-24
  7. "Heel goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Student Employee in Amersfoort
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Goed salaris, goed eten, vriendelijke colega

    Minpunten

    Ik weet nog niet wat is

    IKEA2019-07-12
  8. "Heij"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Hengelo, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij IKEA voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Fijne werkgever met veel ontwikkel mogelijkheden

    Minpunten

    Hoge werkdruk, snel wisselend MT

    IKEA2019-07-09
  9. "Werkgeversrieview"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Goodsflow in Heerlen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij IKEA voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    IKEA is een informele en gezellige club. Hiërarchie speelt geen enkele rol.

    Minpunten

    Van het kastje naar de muur gestuurd worden gebeurt er vaak.

    IKEA2019-06-26
  10. "Leuk bedrijf en leuk team (CR IKEA Hengelo)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Relations Co-worker in Hengelo, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij IKEA gewerkt

    Pluspunten

    Gezellige sfeer, leuke collega's en goed betaald!

    Minpunten

    Je krijgt niet makkelijk een contractverlenging

    Advies aan management

    Eerlijker zijn jegens de werknemers door goed te analyseren wie zijn werk goed doet en niet iemand een contractverlenging ontnemen zonder de waarde van zijn werk in te zien

    IKEA2019-05-14
Er zijn 3904 reviews gevonden
</>Embed