Reviews voor IKEA | Glassdoor.nl

Reviews van IKEA

Bijgewerkt op 18 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.7
72%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
IKEA President and CEO Jesper Brodin
Jesper Brodin
314 Beoordelingen
  1. "Organisatie met een ziel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Persoonlijke assistent van de CEO in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij IKEA voor 5 jaar

    Pluspunten

    Levende waarden, aardig, informeel, en cultuur van vertrouwen.

    Minpunten

    In transitie, veel onbekenden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    IKEA2019-12-11
  2. "De werkelijkheid is anders..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Graphic Communication Co-worker 
    Niet aanbevolen

    Ik werk voltijd bij IKEA voor 8 jaar

    Pluspunten

    (Toch nog) veel loyale en gemotiveerde collega’s.

    Minpunten

    Het bedrijf is flink veranderd. Geld is duidelijk de drijfveer geworden en de medewerker lijkt steeds minder belangrijk. De werkdruk is hoog, er is weinig waardering, het salaris is ontzettend laag (plus geen ruimte voor onderhandeling), maar er wordt ontzettend veel van je gevraagd. Velen gaan eraan onderdoor en daar wordt totaal niet op gereageerd.

    Verder lezen
    IKEA2020-02-25
  3. "Logistiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Logistiek medewerker in Son en Breugel
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Gestandaardiseerde processen korte communicatie stromen aanwezig

    Minpunten

    Hoge werkdruk Vroege begin tijden voor studenten

    IKEA2019-12-09
  4. "Super goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Call Center in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij IKEA gewerkt

    Pluspunten

    Je krijgt veel kansen en mogelijkheden Werknemers zijn positief Goede zorg voor werknemers Hard werken

    Minpunten

    Je maakt pas extra uren na 15 minuten overwerken en je moet 15 minuten eerder op de werkvloer zijn dan je rooster aangeeft. Soms werk je dus 30 minuten voor niks.

    IKEA2019-11-14
  5. "Klantenservice medewerker deeltijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij IKEA voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Vriendelijke collega's Goedkoop (gratis) ontbijt/lunch/avondeten Leidinggevenden makkelijk in omgang

    Minpunten

    Het uurloon is laag Gedateerde software

    IKEA2019-10-09
  6. "Leuke werkgever, goede doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Goede doorgroeimogelijkheden, informatieve sfeer, leuke collega's

    Minpunten

    Hoge werkdruk, Weinig mogelijk door financiële onderdrukking

    IKEA2019-09-19
  7. "Vakantiekracht Sales: prima vakantiebaan!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, gezellig team, prima werkzaamheden, goedkoop eten in het personeelsrestaurant, goed salaris.

    Minpunten

    Op rustige dagen kan het een beetje saai werk zijn.

    IKEA2019-08-21
  8. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teammanager in Barendrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IKEA voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede werksfeer en fijne collega's

    Minpunten

    Er wordt verwacht dat je meer meewerkend voorman bent

    IKEA2019-07-24
  9. "Heel goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Student Employee in Amersfoort
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Goed salaris, goed eten, vriendelijke colega

    Minpunten

    Ik weet nog niet wat is

    IKEA2019-07-12
  10. "Heij"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Hengelo, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij IKEA voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Fijne werkgever met veel ontwikkel mogelijkheden

    Minpunten

    Hoge werkdruk, snel wisselend MT

    IKEA2019-07-09
Er zijn 103 reviews gevonden
</>Embed