IMC Trading werknemer reviews over "smart people"

Bijgewerkt op Sep 21, 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

6 van meer dan 147 reviews gevonden

4.7
87%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
IMC Trading Co-CEO IMC Financial Markets (no image)
IMC Financial Markets
77 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over smart people

Terug naar alle reviews
 1. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Uitdagend en bevredigend

  Mar 31, 2013 - Trader in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - Ontzettend intelligente mensen om je heen waar je van kunt leren. - Technologische omgeving beste van het beste. - Goede prestaties worden goed beloond. - Leuke omgeving om in te werken. - Geweldige mogelijkheden om in het buitenland voor IMC te werken. - Geweldige trainingsmogelijkheden bij IMC-kantoren over de hele wereld.

  Minpunten

  - Moet zorgen voor eigen ontwikkeling. - Onduidelijke compensatiestructuur; je weet niet wat je zult krijgen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 2. 1.0
  Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

  Enkel voor de leerervaring...

  Nov 25, 2014 - Engineer in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Veel slimme mensen, waarschijnlijk een goede werkgever voor mensen die net de universiteit hebben afgerond. Eveneens, om eerlijk te zijn, geloof ik dat het een tijd geleden een fijne plek was om te werken.

  Minpunten

  Erg wisselvallige sfeer. Er is geen intentie om iets voor de langere termijn op te bouwen, zowel op het gebied van software, architectuur, infrastructuur, teams. Onvolwassen kliek van leiders, cowboy mentaliteit, en doen aan niets of niemand toezeggingen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  14 personen vonden deze review nuttig
 3. 4.0
  Voormalige werknemer

  Uitdagend

  Apr 9, 2013 - Anonymous 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Verstandige mensen, interessante problemen, coole technologie en onmiddellijke blootstelling aan de zakenwereld.

  Minpunten

  Niets dat zich onderscheidt van andere effectenhandelaars, dus het gebruikelijke geldt hier ook denk ik.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 4. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

  Ongeëvenaard

  Apr 21, 2017 - Projectleider in Chicago, IL
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ik werk nu bijna 6 jaar bij IMC. In mijn huidige functie werk ik voornamelijk aan wereldwijde projecten in onze drie kantoren. De nauwe samenwerking met de verschillende teams wereldwijd is iets waar ik echt van geniet. IMC moedigt internationale samenwerking echt aan en biedt dito kansen. Internationale opdrachten op korte en langere termijn zijn heel gebruikelijk. Het beste dat ik leuk vind aan IMC is de cultuur en de mensen die dit vormen: informeel en samenwerkend, maar zeer professioneel en ambitieus. IMC doet veel moeite om mensen aan te nemen die dezelfde waarden delen en iets unieks brengen. Wat ik ook leuk vind, is dat mensen zoveel verantwoordelijkheid krijgen als ze aankunnen, en het liefst nog een beetje meer. Er is een sterke focus op leren en zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Over het algemeen is wat me hier al bijna 6 jaar houdt, de beloning van het werken met een stel slimme mensen aan coole dingen in een leuke en internationale omgeving.

  Minpunten

  IMC is echter niet voor iedereen. De keerzijde van werken in een vloeiende en soms dubbelzinnige omgeving is dat je je soms een beetje ‘verloren’ kunt voelen. Verwacht niet dat er te veel structuur voor u is gemaakt. Je maakt het zelf. Mensen zijn altijd bereid om te steunen waar ze kunnen, maar de bal ligt bij jou. Het tempo ligt hoog: er wordt van je verwacht dat je altijd op de hoogte bent, er is niet veel ruimte om te ontspannen. Ik zie dit niet als iets negatiefs, maar je moet hierop voorbereid zijn. Je moet dit niet alleen aankunnen, je kunt er maar beter van houden, anders is dit niet de plek voor jou.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  14 personen vonden deze review nuttig
 5. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Perfecte eerste baan

  Nov 11, 2016 - Software ontwikkelaar in Chicago, IL
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Enorme investering in jou. Ze zien het als zowel noodzakelijk als wederzijds voordelig om veel te investeren om u te helpen uw vaardigheden te verbeteren en aan te scherpen. Er is veel vaardigheid en intellect voor nodig om deel uit te maken van dit team, en niemand heeft dat (althans het vaardigheidsgedeelte: D) van de universiteit. IMC erkent dat en besteedt een enorme hoeveelheid middelen om u te helpen het punt te bereiken waarop u kunt bijdragen. Dit geeft het gevoel over dat ze allebei u waarderen en wat u voor hen kunt doen, en het maakt het onboardingproces leuk en lonend. Deze vaardigheden bestaan op hun beurt niet alleen binnen de IMC-container. Het zijn blijvende vaardigheden waarvoor je wordt betaald en in elke fase wordt geholpen om te leren, wat best ongelooflijk is. Een goede balans tussen werk en privé, geweldige cultuur (happy hours op vrijdag, massages, mensen die samen buiten het kantoor rondhangen, enz.) Zorgen voor een geweldig gevoel en een goede teamsfeer. Mensen willen hun steentje bijdragen voor IMC omdat ze hier graag werken. Slimme mensen. Echt slim. Grote voordelen. Snelle doorlooptijd van ideeën. Mensen respecteren en luisteren naar elkaar en bureaucratische hindernissen worden extreem laag gehouden voor nieuwe ideeën. Als u iets wilt doen, wordt u daartoe aangemoedigd.

  Minpunten

  Mensen werken hard omdat ze geven om het bedrijf en wat ze doen leuk vinden. Ik denk dat als je daardoor te hard gaat werken je het misschien niet leuk vindt, maar dat is voor het grootste deel aan jou.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  6 personen vonden deze review nuttig
 6. 4.0
  Voormalige werknemer

  Goede plek om te werken met enkele gebreken

  Sep 21, 2018 - Handelaar 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  -Modern kantoor met mooie voorzieningen, grote voordelen voor de industrie -Werk met behoorlijk slimme mensen - Niet veel druk ten opzichte van concurrenten -Constant leren en bijdragen - Vrij goede beloning t.o.v. industrie

  Minpunten

  - Niet veel groot talent -Lange uren. Alle handelaren werken minstens 11-12 uur per dag. -Niet zo goed als concurrenten - Handelaren communiceren zelden met andere bureaus; bureaus zijn niet silo maar bureaus lijken bijna op zichzelf te werken -Het voelt niet alsof iemand elkaar echt leuk vindt. Mensen werken gewoon en vertrekken. Op vrijdag happy hours komt misschien 10% van het kantoor opdagen. -Fair bedrag aan omzet, ook al geven ze het niet graag toe. Mensen gaan weg of worden ontslagen (meer van de eerste, maar nog steeds enkele van de laatste).

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  3 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 6 van 6 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij IMC Trading-werkzoekenden

Trader
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij IMC Trading? Deel uw ervaringen

IMC Trading logo
of