IMC Trading werknemer reviews over "traders"

Bijgewerkt op Aug 4, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3 van meer dan 147 reviews gevonden

4.7
87%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
IMC Trading Co-CEO IMC Financial Markets (no image)
IMC Financial Markets
77 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over traders

Terug naar alle reviews
 1. 1.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Burn-out of word ontslagen

  Aug 4, 2020 - Software ontwikkelaar in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Er zijn maar weinig mensen die echt goed zijn. Zeer goede hardware- en uitvoeringsprestaties.

  Minpunten

  Basisprijzen en strategieën. Particulier bezit zonder de mogelijkheid om uw eigen geld te investeren of eigen vermogen aan werknemers te geven, zodat u nooit het gevoel hebt dat het uw bedrijf is. Managers waren vroeger de beste ingenieurs / handelaren en dit hoeft niet per se een goede leider of manager te zijn. Hoge druk en vraag om in korte tijd veel met hoge kwaliteit af te leveren en dan wijzen ze met de vinger wanneer hier of daar bugs worden ontdekt. Het voelt als werken voor een onvolwassen bedrijf en in dezelfde tijd biedt het niet hetzelfde als startups (eigen vermogen / aandelen, echte autonomie en volledig eigendom). Herzieningscyclus en uw bonus kunnen gemakkelijk worden beïnvloed door politiek en vriendjespolitiek.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  8 personen vonden deze review nuttig
 2. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Gemengde tas waarbij de voordelen opwegen tegen de nadelen

  Feb 1, 2020 - Handelaar in Chicago, IL
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  -Junior mensen zijn over het algemeen eerlijk, vriendelijk en buitengewoon slim -Een aantal echt uitzonderlijke managers (samen met enkele minder dan uitzonderlijke) -Intern relatief transparant voor een handelsfirma -De compensatie is redelijk goed voor de handels- / hedgefondssector en fantastisch in vergelijking met de meeste andere bedrijfstakken -Uitstekende voordelen -Management kan erg wendbaar zijn, mensen zullen pushen om een idee snel te implementeren als het goed lijkt -Er is een oprechte cultuur van liefdadigheid en teruggeven -Niet helemaal een meritocratie, maar behoorlijk meritocratisch. Als u het bedrijf geld verdient, wordt u tot op zekere hoogte betaald.

  Minpunten

  - Vuren kan willekeurig of politiek gemotiveerd zijn -Amsterdamse kantoorprioriteiten kunnen in strijd zijn met de kantoorprioriteiten van Chicago, en Amsterdam wint altijd -Management kan prioriteiten snel veranderen, voelt zich soms ongeorganiseerd -Bonussen zijn inherent politiek en de verdeling van de bonuspool is erg scheef -Veel omzet, de meeste handelaren zijn minder dan 3 jaar in hun baan -Strategieën zijn over het algemeen vrij latentieafhankelijk en interne handelssystemen zijn zowel behoorlijk geautomatiseerd als nogal eigenzinnig. Veel van wat je hier leert, zal nergens anders nuttig zijn. Hoewel dit begint te veranderen. -Wijzigingen in handelsstrategieën / -systemen worden niet altijd op de meest wetenschappelijke manier aangebracht -Chicago Office subsidieert bonuspools van andere kantoren, met name Amsterdam

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  5 personen vonden deze review nuttig
 3. 4.0
  Voormalige werknemer

  Goede plek om te werken met enkele gebreken

  Sep 21, 2018 - Handelaar 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  -Modern kantoor met mooie voorzieningen, grote voordelen voor de industrie -Werk met behoorlijk slimme mensen - Niet veel druk ten opzichte van concurrenten -Constant leren en bijdragen - Vrij goede beloning t.o.v. industrie

  Minpunten

  - Niet veel groot talent -Lange uren. Alle handelaren werken minstens 11-12 uur per dag. -Niet zo goed als concurrenten - Handelaren communiceren zelden met andere bureaus; bureaus zijn niet silo maar bureaus lijken bijna op zichzelf te werken -Het voelt niet alsof iemand elkaar echt leuk vindt. Mensen werken gewoon en vertrekken. Op vrijdag happy hours komt misschien 10% van het kantoor opdagen. -Fair bedrag aan omzet, ook al geven ze het niet graag toe. Mensen gaan weg of worden ontslagen (meer van de eerste, maar nog steeds enkele van de laatste).

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  3 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 3 van 3 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij IMC Trading-werkzoekenden

Trader
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij IMC Trading? Deel uw ervaringen

IMC Trading logo
of