Reviews van Info Support

Bijgewerkt op May 10, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

17 van meer dan 22 reviews gevonden

4.2
97%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Info Support Managing Director Marco Braakman
Marco Braakman
7 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    studiekijker

    Apr 18, 2021 - Software Engineer in Ede
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed platform, met een duidelijk doel.

    Minpunten

    Geen minpunten om te benoemen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer

    Heel leerzaam!

    Mar 29, 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel te leren, stimulerende omgeving, prima pakket

    Minpunten

    Niet heel progressief, interne processen kunnen professioneler. Bedrijf is de stap nog aan het maken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Voormalige werknemer

    Kennisgedreven organisatie

    Dec 23, 2020 - Mobile Developer in Tilburg
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel opleidingsmogelijkheden Focus op kwaliteit Collega’s met veel kennis Financieel gezond

    Minpunten

    Hoofdkantoor met weinig uitstraling Projecten met veel reistijd Hoge verwachtingen van personeel

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Huidige werknemer

    Goede werkgever, uitstekende voorwaarden

    Feb 23, 2021 - Product Owner in Den Haag
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    * Goed salaris * Leaseauto * Collega’s met verstand van zaken

    Minpunten

    * Zelf verantwoordelijk voor Pensioen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Mooi bedrijf

    Jun 24, 2020 - Business Analist in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Werksfeer, persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheden, klanten

    Minpunten

    Salaris aan de onderkant van het gemiddelde

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fijne werkgever met veel doorgroeimogelijkheden

    Aug 14, 2019 - IT-Consultant in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bij start van carrière wordt je opgeleid door docenten van Info Support. Hierdoor ga je goed voorbereid van start. In het eerste jaar stel je samen met een coach eeb personal development plan op. Dit wordt gebruikt als leidraad voor jouw carrière. Collega's zijn super sociaal en echte techneuten. Ook hier leer je ontzettend veel van.

    Minpunten

    Het hoofdkantoor in verouderd en de sollicitatieprocedure is redelijk pittig.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Genoeg ondersteuning en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

    May 13, 2019 - IT-Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Een heel traject van 2 jaar voor starters om je vakinhoudelijk vaardigheden en je soft-skills te verbeteren. - Slimme collega's. De seniors zijn mensen waar je echt een voorbeeld aan kan nemen. - Plat en informeel bedrijfscultuur, je kan bij iedereen even binnenlopen. - Stabiele organisatie waar ontslag door economische redenen nooit voorkomt. - Managers hebben een sterk technisch achtergrond. - Oneindig budget om cursussen en certificeringen te halen. - Leuke unit uitjes en nieuwjaarsfeesten.

    Minpunten

    - Het hoofdkantoor in Veenendaal is geen inspirerende werkomgeving. De stoelen zitten echt oncomfortabel. - De verwachting is dat je presteert als de top 10% IT'ers van NL, maar dat zie je niet terug in je salaris of in je salarisgroei. - Oneindig budget vertaalt zich wel in een "studieschuld".

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Degelijk familiebedrijf met groeiambities

    May 3, 2019 - IT-Consultant in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Lerende bedrijfscultuur Laagdrempelige organisatie Alle managementlagen staan open voor kritiek en luisteren Goed salaris voor starters en seniors

    Minpunten

    Minder goed salaris voor mediors Afstand hoofdlocatie (Veenendaal) tot sommige klanten is groot Machocultuur ISKAs (presentatie elke woensdag) zijn niet effectief voor kennisdeling

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Sterk in kennisopbouw, technische focus

    Feb 15, 2016 - Business Intelligence Developer in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Info Support biedt veel mogelijkheden voor training en scholing en heeft een bijzonder sterke cultuur van "kennis delen". Collega's zijn behulpzaam, betrekken je graag. Veel betrokkenheid bij onderwijs. Mogelijkheden om naar conferenties te gaan, zowel als conferentieganger als spreker. Mogelijkheden om te bloggen en vloggen via de Info Support-platforms. Eigen kenniscentrum, waardoor de focus op goede training ook gehandhaafd blijft. Technisch gezien één van de meest vooraanstaande en vooroplopende bedrijven.

    Minpunten

    Vanuit het vakgebied Business Intelligence bezien waren de opdrachten erg technisch. Dit betekende dat weinig opdrachten met een sterke business-component (KPI's bepalen, meedenken in de zoektocht naar stuurinformatie). Ook werd het relatiebeding uiterst streng nageleefd, wat regelmatig ongemakkelijke situaties oplevert (in mijn tijd kende elke Info Supporter wel één of meer voorbeelden). Ten slotte was het functie- en salarishuis gebaseerd op software-ontwikkelaars, wat in de markt een stuk lager ligt dan dat voor BI. Grootste minpunt in het arbeidsvoorwaardenstuk was destijds de pensioenregeling.

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Fijne werkgever!

    Jun 8, 2015 - Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik ben blij met het niveau en de kennis van mijn collega's! Ik hoor regelmatig van de klanten dat ze zo blij zijn met ons en dat is waar we het voor doen! Echt goede software bouwen met een team waar je op kunt vertrouwen vind ik super belangrijk. Fijn dat we kennisavonden hebben waar je net dat beetje extra op het gebied van nieuwe ontwikkelingen mee kunt krijgen.

    Minpunten

    Tja, de koffie... We wachten op echte bonen koffie. Maar aangezien ik niet zo vaak op de hoofdlocatie werk, is dat voor mij niet echt een groot issue.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 17 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Info Support-werkzoekenden

Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Info Support? Deel uw ervaringen

Info Support logo
of