Reviews van Info Support

Bijgewerkt op May 10, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

17 van meer dan 22 reviews gevonden

4.2
97%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Info Support Managing Director Marco Braakman
Marco Braakman
7 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    studiekijker

    Apr 18, 2021 - Software Engineer in Ede
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed platform, met een duidelijk doel.

    Minpunten

    Geen minpunten om te benoemen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer

    Heel leerzaam!

    Mar 29, 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel te leren, stimulerende omgeving, prima pakket

    Minpunten

    Niet heel progressief, interne processen kunnen professioneler. Bedrijf is de stap nog aan het maken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer

    Goede werkgever, uitstekende voorwaarden

    Feb 23, 2021 - Product Owner in Den Haag
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    * Goed salaris * Leaseauto * Collega’s met verstand van zaken

    Minpunten

    * Zelf verantwoordelijk voor Pensioen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Voormalige werknemer

    Kennisgedreven organisatie

    Dec 23, 2020 - Mobile Developer in Tilburg
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel opleidingsmogelijkheden Focus op kwaliteit Collega’s met veel kennis Financieel gezond

    Minpunten

    Hoofdkantoor met weinig uitstraling Projecten met veel reistijd Hoge verwachtingen van personeel

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Mooi bedrijf

    Jun 24, 2020 - Business Analist in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Werksfeer, persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheden, klanten

    Minpunten

    Salaris aan de onderkant van het gemiddelde

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fijne werkgever met veel doorgroeimogelijkheden

    Aug 14, 2019 - IT-Consultant in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bij start van carrière wordt je opgeleid door docenten van Info Support. Hierdoor ga je goed voorbereid van start. In het eerste jaar stel je samen met een coach eeb personal development plan op. Dit wordt gebruikt als leidraad voor jouw carrière. Collega's zijn super sociaal en echte techneuten. Ook hier leer je ontzettend veel van.

    Minpunten

    Het hoofdkantoor in verouderd en de sollicitatieprocedure is redelijk pittig.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Genoeg ondersteuning en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

    May 13, 2019 - IT-Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Een heel traject van 2 jaar voor starters om je vakinhoudelijk vaardigheden en je soft-skills te verbeteren. - Slimme collega's. De seniors zijn mensen waar je echt een voorbeeld aan kan nemen. - Plat en informeel bedrijfscultuur, je kan bij iedereen even binnenlopen. - Stabiele organisatie waar ontslag door economische redenen nooit voorkomt. - Managers hebben een sterk technisch achtergrond. - Oneindig budget om cursussen en certificeringen te halen. - Leuke unit uitjes en nieuwjaarsfeesten.

    Minpunten

    - Het hoofdkantoor in Veenendaal is geen inspirerende werkomgeving. De stoelen zitten echt oncomfortabel. - De verwachting is dat je presteert als de top 10% IT'ers van NL, maar dat zie je niet terug in je salaris of in je salarisgroei. - Oneindig budget vertaalt zich wel in een "studieschuld".

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Degelijk familiebedrijf met groeiambities

    May 3, 2019 - IT-Consultant in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Lerende bedrijfscultuur Laagdrempelige organisatie Alle managementlagen staan open voor kritiek en luisteren Goed salaris voor starters en seniors

    Minpunten

    Minder goed salaris voor mediors Afstand hoofdlocatie (Veenendaal) tot sommige klanten is groot Machocultuur ISKAs (presentatie elke woensdag) zijn niet effectief voor kennisdeling

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

    Kennisintensief bedrijf, goed voor jong talent

    May 6, 2017 - Architect in Veenendaal
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Er wordt veel aandacht besteed aan kennisopbouw Jonge mensen worden vanaf school (afstudeerstage) zeer gedegen begeleid Solide bedrijf Slimme collega's Je wordt behandeld als familie...

    Minpunten

    ...in de stijl van de familie van Don Corleone welteverstaan Info Support verlaten wordt opgevat als verraad, met veel rancune tot gevolg Veel focus op uren butsen en declarabel zijn Carrière maken doe je in je eigen tijd Weinig innovatief en niet echt hip Er wordt flink op de kosten gedrukt, met o.a. een abominabel sobere werkomgeving als gevolg Opleidingen en carrièrestappen worden met wurg-studiekostenregelingen afgedekt

    Verder lezen
    6 personen vonden deze review nuttig
  10. 4.0
    Voormalige werknemer

    Opdrachtgever die staat voor kwaliteit

    Aug 6, 2016 -  
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Staat voor kwaliteit en investeert fors in opleidingen van medewerkers.

    Minpunten

    Slecht balans in senioriteit. Veel juniors, weinig seniors. Als senior zul je veel coachen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 17 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Info Support-werkzoekenden

Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Info Support? Deel uw ervaringen

Info Support logo
of