Reviews van Infor

Bijgewerkt op Feb 21, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

31 van meer dan 2,962 reviews gevonden

3.9
78%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Infor CEO Kevin Samuelson
Kevin Samuelson
472 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Vrijheid en Verantwoordelijkheid

    Oct 16, 2019 - Project Director 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel ruimte genomen voor onboarding (coach toegewezen, goed gedocumenteerde werkwijzen en les materiaal). Arbeidsvoorwaarden en loopbaan aspiraties zijn goed bespreekbaar en worden serieus genomen en nagekomen. Thuiswerken meer regel dan uitzondering. Wereldwijde spreiding collega's. Klanten regionaal gemanaged, afhankelijk van eigen thuisland.

    Minpunten

    Je moet overweg kunnen met remote werken. Amerikaanse leest moet je liggen (financieel gedreven). Net wat meer besef van internationale (regionale culturele) verschillen ipv door een Amerikaanse bril te kijken en te beoordelen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Mooi bedrijf om voor te werken

    Oct 16, 2019 - Marketing Specialist in Plano, TX
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Nette communicatie, goede begeleiding, enthousiast en toegankelijk team en mooie uitdagingen om aan te werken

    Minpunten

    ik heb geen min punten

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Voormalige werknemer

    Geweldige werksfeer

    Oct 3, 2017 - Financial Analyst in Plano, TX
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Sfeer, collega's, omgeving top. Ik heb met ontzettend veel plezier met al die buitenlandse collega's gewerkt. En ik zou het zo weer doen.

    Minpunten

    Erg snelle wereld, soms wordt er wel erg makkelijk gedacht over de tijd van een ander. Betrokkenheid bij de mens mag iets beter.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes!

    Jul 16, 2019 - Solutions Architect in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Open bedrijfscultuur waar je je wensen en benodigdheden kunt uiten. De meeste managers proberen je in te passen zodat je kunt excelleren, in plaats van dat ze je proberen te veranderen zodat je erbij past. In mijn geval begreep mijn manager in wat voor team ik functioneer en met wie ik beter niet op een project gezet kan worden. Dit wordt open en eerlijk besproken op constructieve wijze! Het (senior) management is open en transparant over de richting waarin ze het bedrijf willen leiden. Ze zijn toegankelijk en staan open voor feedback en ideeën.

    Minpunten

    Het autoleasebeleid is benedenmaats.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer

    Erg goede plek om te werken

    Jul 12, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Aandacht voor de klant, focus op innovatie, gepassioneerde collega's

    Minpunten

    Te groot om iedereen in de organisatie te kennen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Geweldig bedrijf om voor te werken.

    Mar 27, 2019 - Alliantiedirecteur in Burlington, MA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Toonaangevende producten, geweldige visie, goed senior management, sterke vooruitstrevende strategie. Ook de verloning is goed, de cultuur en sfeer is echt goed en de mensen zijn echt leuk om mee samen te werken

    Minpunten

    Sommige processen ontbreken of zijn onnodig complex

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Goed gezelschap met slimme mensen

    Oct 1, 2018 - Software Engineer in Northlake, IL
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - slimme collega's - Ondersteunend management - Goede arbeidsvoorwaarden - Goede balans in werk/leven

    Minpunten

    In-house platform/programmeertaal is heel specifiek voor het bedrijf. Geeft een scheef beeld van de branche voor beginnende werknemers.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  8. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Goed bedrijf

    Feb 21, 2020 - Consultant in Boston, MA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed georganiseerd groeiend software bedrijf

    Minpunten

    Strakke sturing op afstand vanuit Amerika

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Algemene indruk

    Sep 10, 2019 - Software Architect in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel capabele mensen, diversiteit aan werk.

    Minpunten

    Niet iedereen even gemotiveerd, processen zwak. Nauwelijks tot geen roadmap. Ad hoc werken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Infor as employer..?

    May 28, 2019 - Subscribtion Service manager in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Organisation where you are able to grow, and can create your own opportunities. And within the organisation C-level and is very accessible for initiatives that give a good result. There is room for own development in learning new skills and training within the company as well with external resources. As for strategy they have chosen very sm

    Minpunten

    However there are a lot of benefits, it is important to keep turnover coming and always excel. This is not a downfall, however you need to like this if you work at Infor.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 31 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Infor-werkzoekenden

Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Infor? Deel uw ervaringen

Infor logo
of