Reviews van Infor

Bijgewerkt op 21 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

31 van meer dan 3k reviews gevonden

3,9
78%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Infor CEO Kevin Samuelson
Kevin Samuelson
431 Beoordelingen
  1. 5,0
    Voormalige werknemer

    Geweldige werksfeer

    3 okt 2017 - Financial Analyst in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Sfeer, collega's, omgeving top. Ik heb met ontzettend veel plezier met al die buitenlandse collega's gewerkt. En ik zou het zo weer doen.

    Minpunten

    Erg snelle wereld, soms wordt er wel erg makkelijk gedacht over de tijd van een ander. Betrokkenheid bij de mens mag iets beter.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4,0
    Voormalige werknemer

    Interessante producten

    4 mei 2016 - Senior Software Architect in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Producten waarmee gewerkt wordt zijn erg interessant, grote klanten, internationaal georiënteerd, goede visie.

    Minpunten

    Geen direkteur Nederland, waardoor de interne organisatie als los zand gevoeld kan worden. Geen standaarden voor groeipad, carriere.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4,0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    nieuw

    6 jan 2016 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    dynamische omgeving, voldoende carrieremogelijkheden, collegialiteit

    Minpunten

    snelheid waarmee veranderingen worden doorgevoerd

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 3,0
    Huidige werknemer

    Infor: potentie door goede oplossingen en klantgerichte medewerkers

    2 jan 2016 -  in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gave & moderne producten en heel projecten met heel plezierige klanten

    Minpunten

    te weinig locaal initiatief en vrijheid

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 3,0
    Huidige werknemer

    Oke werkgever, kan beter, maar kan ook zeker veel slechter

    24 mei 2015 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Hulpzame collega's, goed management die alles op orde heeft waardoor er door de tijd heen weinig stress is. Ook goed gescheiden afdelingen.

    Minpunten

    Veelal oude collega's, bedrijf is nog in jaren 90 blijven hangen, weinig vernieuwing. Gevoel dat het ook constant achter loopt op concurrenten

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 1,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Channel Manager

    12 sep 2017 - Channel Manager in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Groot bedrijf met veel mogelijkheden

    Minpunten

    Slecht luisterend management, verschuilen achter corp procedures, niet entrepreneurial, klanten staan op 2e plaats, weinig business ethiek.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 2,0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    What has happened, dear Infor?

    31 okt 2016 - Sales Director 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    The relationship with direct colleagues is definitely a plus as well as the ability to work from home. Infor can offer a good and very competitive compensation package Generous on its PTO package

    Minpunten

    - Mainly financially driven. Looking for a proper go-to market strategy is looking for a needle in a hay-stack - Lack of proper partner strategy - Serious disconnect between employees and executive management.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 3,0
    Voormalige werknemer

    Changing directions

    4 dec 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Stable growth, huge installed base

    Minpunten

    Each 12-18 months changing directions and organisation

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Uitstekende voordelen, werk-/vrijetijdsbalans

    31 mei 2019 - Anonymous in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Infor biedt uitstekende voordelen naast het competitieve salaris. De voordelen dekken zowel je dienstperiode als momenten waarop je niet in staat bent voor Infor te werken. Bijvoorbeeld pensioenplannen, maar ook dekking van arbeidsongeschiktheid. Als je bij Infor werkt kun je er zeker van zijn dat je in de lokale cultuur met de krachten van een multinational past. Als werknemer maak je deel uit van een organisatie die de waarde van een gezonde werk-/vrijetijdsbalans begrijpt. Men streeft er actief naar om het bedrijf van een traditionele ISV om te bouwen naar een volledig SaaS-organisatie.

    Minpunten

    De organisatiestructuur is nog steeds zeer sterk verzuild en het (senior) management moet nog begrijpen dat het moet overstappen van Mission Command naar Mission Control. Er is een gebrek aan communicatie over de strategie en de richting van het bedrijf, wat resulteert in een voornamelijk sturende managementstijl. Focus ligt vaak op output in plaats van op resultaat.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes!

    16 jul 2019 - Solutions Architect in Barneveld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Open bedrijfscultuur waar je je wensen en benodigdheden kunt uiten. De meeste managers proberen je in te passen zodat je kunt excelleren, in plaats van dat ze je proberen te veranderen zodat je erbij past. In mijn geval begreep mijn manager in wat voor team ik functioneer en met wie ik beter niet op een project gezet kan worden. Dit wordt open en eerlijk besproken op constructieve wijze! Het (senior) management is open en transparant over de richting waarin ze het bedrijf willen leiden. Ze zijn toegankelijk en staan open voor feedback en ideeën.

    Minpunten

    Het autoleasebeleid is benedenmaats.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 11 - 20 van 31 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Infor-werkzoekenden

Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Infor? Deel uw ervaringen

Infor logo
of