Reviews voor Intel Corporation | Glassdoor.nl

Reviews van Intel Corporation

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 11262 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
76%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Intel Corporation CEO Bob Swan
Bob Swan
430 Beoordelingen
  1. "Sfeer en informeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Goede sfeer en werkbalans. veel vrijheid

    Minpunten

    Beter communiceren met medewerkers over toekomst

    Advies aan management

    Praat met de medewerkers en vaker een beoordeling geven

    Intel Corporation2016-11-07
  2. "Ik had matige verwachtingen, maar was evengoed teleurgesteld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Program Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    Werknemer vriendelijk en een lange termijn vooruitzicht als je de juiste manager hebt en niet ambitieus bent over je carrièrepad.

    Minpunten

    Zeer hoge vergadercultuur, risicovermijdend bedrijf, bang, en onduidelijkheid over toekomstige richting

    Intel Corporation2014-06-11
  3. "Een heleboel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Ziet er goed uit op een CV. Een hoop mogelijkheden (als je bereid bent naar de juiste plaats te verhuizen). Loon en compensatie is eerlijk op de lange termijn. Veel slimme mensen.

    Minpunten

    Afhankelijk van je groep kun je ieder jaar een nieuwe manager krijgen. Er zijn redelijk grote reorganisaties en doorslaan van de balans iedere paar jaar. Huur huur huur, stop stop stop. Houden van telefonische vergaderingen. Je kunt er de hele dag mee bezig zijn. Als je dat niet wilt, vraag dan met wie je gaat werken. IT is zeer zeer geïsoleerd.

    Intel Corporation2014-01-27
  4. "Sr Software Engineer Mobile Communications"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer II in Bangalore
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor 6 jaar

    Pluspunten

    Decent salary, SPP, RSUs, QPB and APBs Additional benefits like Volvo Buss Pass and Broadband reimbursements,, Zim, Play area, onsite clinic, world class facilities, well connected office location. Decent work culture. Several opportunities to grow in Technical ladder, great exposure

    Minpunten

    Quality of Work ( Service oriented , Core or Cream of the technology definition and development outside of India) Skewed work life balance (My division operates in High pace environment) Heavy focus on spending constraints. Average conviction and poor success of Management in changing the status quo throughout the hierarchy.

    Advies aan management

    Listen to Employees at mid level and the problems being faced and offer help, rather burden them for solutions or ARs. Relax the spending constraints and offer work life balance. Focus on people improvement. Improve the moderation and decision making process and Identify and evaluate the key decision makers at various levels and train them effectively (classes, on job etc.) Drive a consistent message and gain employees...

    Meer weergeven
    Intel Corporation2019-05-25
  5. "Great company to work"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Research Scientist in Portland, OR

      Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor 2 jaar

      Pluspunten

      Balanced enriching environment to work

      Minpunten

      Takes time to move things

      Intel Corporation2019-05-24
    • "Excellent place to work"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      >Great place to work >good pay & benefits

      Minpunten

      As of now I have not experience anything to share

      Intel Corporation2019-05-24
    • "Stressful work, decent pay"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Process Engineer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      at least the payment is good

      Minpunten

      workload is heavy, expecially if you have to take night shifts

      Intel Corporation2019-05-24
    • "Very good environment, some good perks, nice group"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Graduate Technical in Folsom, CA
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      1. People here are very nice and helpful in Folsom campus 2. free fruits and drinks and snacks 3. air shuttle 4. extra holiday 5. many events for interns 6. change group when you get bored 7. good wlb

      Minpunten

      1. no local transport 2. no relocation fee for interns

      Intel Corporation2019-05-24
    • "Working in intel"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Intel Corporation

      Pluspunten

      Very less work pressure Employee satisfaction Good pay

      Minpunten

      Nothing as of now. Will update if found

      Intel Corporation2019-05-24
    • "Great place to learn and work"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Editor Intern in Hillsboro, OR
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Great pay, benefits and flexible hours.

      Minpunten

      There was too much communication between teams and levels, sometimes it was difficult to just find time to do the work.

      Intel Corporation2019-05-23
    Er zijn 11262 reviews gevonden