Reviews voor Intel Corporation | Glassdoor.nl

Reviews van Intel Corporation

Bijgewerkt op 15 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 11758 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
Intel Corporation CEO Bob Swan
Bob Swan
628 Beoordelingen
  1. "Sfeer en informeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Goede sfeer en werkbalans. veel vrijheid

    Minpunten

    Beter communiceren met medewerkers over toekomst

    Advies aan management

    Praat met de medewerkers en vaker een beoordeling geven

    Intel Corporation2016-11-07
  2. "Ik had matige verwachtingen, maar was evengoed teleurgesteld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Program Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Werknemer vriendelijk en een lange termijn vooruitzicht als je de juiste manager hebt en niet ambitieus bent over je carrièrepad.

    Minpunten

    Zeer hoge vergadercultuur, risicovermijdend bedrijf, bang, en onduidelijkheid over toekomstige richting

    Intel Corporation2014-06-11
  3. "Een heleboel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Ziet er goed uit op een CV. Een hoop mogelijkheden (als je bereid bent naar de juiste plaats te verhuizen). Loon en compensatie is eerlijk op de lange termijn. Veel slimme mensen.

    Minpunten

    Afhankelijk van je groep kun je ieder jaar een nieuwe manager krijgen. Er zijn redelijk grote reorganisaties en doorslaan van de balans iedere paar jaar. Huur huur huur, stop stop stop. Houden van telefonische vergaderingen. Je kunt er de hele dag mee bezig zijn. Als je dat niet wilt, vraag dan met wie je gaat werken. IT is zeer zeer geïsoleerd.

    Intel Corporation2014-01-27
  4. "Software developer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in Bangalore

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Good Learning for freshers as well as experienced

    Minpunten

    Nothing. You will love the life there.

    Intel Corporation2019-09-15
  5. "A great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Yield Engineer in Phoenix, AZ
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Intel Corporation

    Pluspunten

    1. Excellent pay and benefits 2. Opportunity to work on world-class, high-rank technology 3. Very supportive buddies and managers 4. Highly intelligence co-workers and managers 5. Free drinks (soda, tea, coffee, etc) and fruit

    Minpunten

    No cons as at the time of typing this review.

    Intel Corporation2019-09-14
  6. "Great Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Ever diversifying work place Ocean of job variations Well founded culture

    Minpunten

    big company - low onintra-preneurship

    Intel Corporation2019-09-14
  7. "Good place to work"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good Work, Good benefits, flexible timing and cutting edge technology

    Minpunten

    Nothing to mention about specifically

    Advies aan management

    Be more open to ideas.

    Intel Corporation2019-09-13
  8. "Great place to work if you are in right team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Staff Software Engineer in Santa Clara, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor 10 jaar

    Pluspunten

    Stability, Work-life balance, Get to work on advance technologies.

    Minpunten

    Too much of hard-ware focus for software guys

    Intel Corporation2019-09-13
  9. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Student Software Engineer 

    Ik werk deeltijd bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Great Work-Home balance. Good facilities.

    Minpunten

    Relatively slow in adoption of newest technologies. (Cons. of any big organization)

    Intel Corporation2019-09-12
  10. "Great place to work, wish the CEO didn't close down all small sites"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineering Manager 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Awesome pay, benefits, work, and bonuses

    Minpunten

    ex-CEO closed down many small sites killing off remote work possibilities afforded by technolog. I'm not sad he lost his job in a sex scandal

    Intel Corporation2019-09-12
Er zijn 11758 reviews gevonden