Reviews voor Intel Corporation | Glassdoor.nl

Reviews van Intel Corporation

Bijgewerkt op 18 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 11545 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
77%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Intel Corporation CEO Bob Swan
Bob Swan
525 Beoordelingen
  1. "Sfeer en informeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Goede sfeer en werkbalans. veel vrijheid

    Minpunten

    Beter communiceren met medewerkers over toekomst

    Advies aan management

    Praat met de medewerkers en vaker een beoordeling geven

    Intel Corporation2016-11-07
  2. "Ik had matige verwachtingen, maar was evengoed teleurgesteld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Program Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Werknemer vriendelijk en een lange termijn vooruitzicht als je de juiste manager hebt en niet ambitieus bent over je carrièrepad.

    Minpunten

    Zeer hoge vergadercultuur, risicovermijdend bedrijf, bang, en onduidelijkheid over toekomstige richting

    Intel Corporation2014-06-11
  3. "Een heleboel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Ziet er goed uit op een CV. Een hoop mogelijkheden (als je bereid bent naar de juiste plaats te verhuizen). Loon en compensatie is eerlijk op de lange termijn. Veel slimme mensen.

    Minpunten

    Afhankelijk van je groep kun je ieder jaar een nieuwe manager krijgen. Er zijn redelijk grote reorganisaties en doorslaan van de balans iedere paar jaar. Huur huur huur, stop stop stop. Houden van telefonische vergaderingen. Je kunt er de hele dag mee bezig zijn. Als je dat niet wilt, vraag dan met wie je gaat werken. IT is zeer zeer geïsoleerd.

    Intel Corporation2014-01-27
  4. "Good Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer(Internship) 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Good pay, lots of benefits, encourages you to do charity work for the company.

    Minpunten

    Can overwork some of the higher up staff.

    Intel Corporation2019-07-18
  5. "Good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - MTS4 in Poona

    Ik voltijd gewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    They take good care of you

    Minpunten

    Mediocre work, not challenging. Time spent reading documentation is more than time spent on development.

    Intel Corporation2019-07-18
  6. "Great Place To Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Great conditions, Great people

    Minpunten

    Most of Intel is not the most interested company for software engineers

    Intel Corporation2019-07-18
  7. "Overall good"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Process Engineer 
      Aanbevolen

      Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Interesting work. Fresh challenges on a normal basis.

      Minpunten

      Lots of looking at charts. Bad work politics.

      Intel Corporation2019-07-19
    • "Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Business Manager in Bangalore
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Good ethics, good salary, the company looks after you well

      Minpunten

      I cant think if anything

      Advies aan management

      Rock on

      Intel Corporation2019-07-17
    • "Work life balance"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Program Manager 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor 5 jaar

      Pluspunten

      Good work life balance and easy to manage personal work

      Minpunten

      Many people work from home and sometimes it creates problem

      Advies aan management

      Nothing

      Intel Corporation2019-07-17
    • "Great Job"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Retail Sales Manager in Buenos Aires
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Intel Corporation

      Pluspunten

      Intel is a great place to work. Great environment, incredible people, coffee and snacks, amazing benefits. The opportunity to make a career is fantastic, specially because of the financial aid to continue studying.

      Minpunten

      The only thing i would say is a con is that is far from my house.

      Intel Corporation2019-07-17
    Er zijn 11545 reviews gevonden