Reviews voor Intel Corporation | Glassdoor.nl

Reviews van Intel Corporation

Bijgewerkt op Apr 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
80%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
Intel Corporation Interim CEO  Bob Swan
Bob Swan
794 Beoordelingen
  1. "Projectmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectleider 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Intel Corporation voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede balans tussen werk en privé... hou van mijn baan

    Minpunten

    Niets wat ik me kan herinneren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2018-06-23
  2. "Sfeer en informeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Goede sfeer en werkbalans. veel vrijheid

    Minpunten

    Beter communiceren met medewerkers over toekomst

    Advies aan management

    Praat met de medewerkers en vaker een beoordeling geven

    Intel Corporation2016-11-07
  3. "ok"

    SterSterSterSterSter
    Anonymous 

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    het is oké om te starten, aanbeloven

    Minpunten

    het is een groot bedrijf, bekend merk

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2019-04-15
  4. "Geweldige plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ingenieur in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Er zijn geweldige mensen. Het zijn echte rolmodellen.

    Minpunten

    Sommige projecten zijn doodlopend.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2019-01-03
  5. Nuttig (1)

    "Aardige ingenieurs. Slechte managers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Veel goede technische mensen.

    Minpunten

    Lokaal management matig. Politiek tussen teams.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2018-05-19
  6. "Ik had matige verwachtingen, maar was evengoed teleurgesteld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Program Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Werknemer vriendelijk en een lange termijn vooruitzicht als je de juiste manager hebt en niet ambitieus bent over je carrièrepad.

    Minpunten

    Zeer hoge vergadercultuur, risicovermijdend bedrijf, bang, en onduidelijkheid over toekomstige richting

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2014-06-11
  7. "Een heleboel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Ziet er goed uit op een CV. Een hoop mogelijkheden (als je bereid bent naar de juiste plaats te verhuizen). Loon en compensatie is eerlijk op de lange termijn. Veel slimme mensen.

    Minpunten

    Afhankelijk van je groep kun je ieder jaar een nieuwe manager krijgen. Er zijn redelijk grote reorganisaties en doorslaan van de balans iedere paar jaar. Huur huur huur, stop stop stop. Houden van telefonische vergaderingen. Je kunt er de hele dag mee bezig zijn. Als je dat niet wilt, vraag dan met wie je gaat werken. IT is zeer zeer geïsoleerd.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2014-01-27
  8. "Bedrijfsevaluatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Geweldige plek om te werken, innovatie, flexibiliteit, autonomie, teamspirit.

    Minpunten

    Reorganisaties, virtuele teams, competitief, beperkt persoonlijk contact binnen de teams, gefragmenteerde locaties.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2019-04-25
Er zijn 12087 reviews gevonden