Reviews van Intertrust Group

Bijgewerkt op Jun 8, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

26 van meer dan 359 reviews gevonden

3.6
69%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Intertrust Group CEO Shankar Iyer
Shankar Iyer
46 Beoordelingen
Pluspunten
  • "leuke collega's(in 4 reviews)

  • "Leuke collega's, mooie internationale klanten, genoeg doorgroeimogelijkheden en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket(in 2 reviews)

  • Minpunten
  • "altijd ruimte voor(in 2 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer

      Beveiligingsbeheerder

      May 21, 2019 - Anonymous 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Migratie naar cloud van een on-premise infrastructuur. Visie van bedrijf op FinTech

      Minpunten

      Langzaam proces bij het implementeren van de visie van het bedrijf

      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 3.0
      Voormalige werknemer

      Werken bij

      Jun 8, 2021 - Company Lawyer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Er is een Divers personeelsbestand

      Minpunten

      Promoties gaan voornamelijk naar mensen die sales targets halen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Onrustig

      Mar 28, 2021 - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Oké salaris, leuke collega's. Werk is leuker geweest.

      Minpunten

      Er heerst veel onrust binnen de organisatie. Management is druk met té veel strategieën.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Intertrust Group

      Global Head of Talent

      Hartelijk dank voor het achterlaten van je feedback. We herkennen dat de veranderingen van de afgelopen tijd impact hebben gehad en zijn ons bewust van de noodzaak om meer stabiliteit na te streven. Goed om te horen dat je fijn hebt samen gewerkt met je collega’s bij Intertrust. (On behalf of HRD Western Europe)

    4. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Angst domineert

      Mar 10, 2021 - Project Manager in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Grote projecten Veel know-how Internationaal Goede secundaire voorwaarden

      Minpunten

      Hoog verloop van personeel Angstcultuur en geen ruimte voor fouten Weinig daadkracht

      2 personen vonden deze review nuttig

      Reactie van Intertrust Group

      Global Head of Talent

      Dank je voor het achterlaten van je feedback. We zijn ons ervan bewust dat recente veranderingen impact hebben gehad op werkdruk. Momenteel werken we aan oplossingen hiervoor, bijvoorbeeld door het aantrekken van nieuwe collega’s alsmede het anders organiseren van bepaalde werkzaamheden. Tevens goed om te zien dat onze specialistische know-how, projecten en het internationale karakter van ons bedrijf je bevielen. (On behalf of HRD Western Europe)

    5. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Turbulente tijden

      Feb 20, 2021 - Jurist (senior) in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Doorgaans heel goede sfeer tussen collega's, leuke bedrijfscultuur. Voor intrinsiek gemotiveerde personen is er genoeg opwaartse mobiliteit. Het bedrijf recruteert zeer divers. Er wijzigt momenteel veel, maar lijkt wel de juiste kant op te gaan. Met management Amsterdam is goed te werken, na CEO wissel lijkt dat geforceerde Amerikaanse er gelukkig ook weer een beetje af. Covid response in Nederland was adequaat; vrijwel alle collega's werken zonder problemen 100% thuis.

      Minpunten

      Bedrijf betaalt voor mijn gevoel ondergemiddeld, is karig met electronica en soms gewoon onhandig met procurement. Laatste tijd trekt de holding ook wel heel erg de teugels aan; lokale managers worden beknot in hun autonomie. Niet alle teams worden even goed geleid; er zitten een aantal oudgedienden als manager die daar met name gekomen lijken te zijn door hun tijd te dienen. Recente wijzigingen in operating model vragen veel van de werknemers; werkdruk is momenteel hoog. Sommige collega's hebben de mentaliteit van een raamambtenaar.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig

      Reactie van Intertrust Group

      Global Head of Talent

      Hartelijk dank voor je constructieve feedback. Goed om te lezen dat je prettig hebt samengewerkt met je collega’s en dat de cultuur je bevalt. We zijn ons bewust van de punten die je wat minder hoog scoort. Deze onderwerpen staan de komende maanden onder de aandacht. We streven dus naar verbetering. (On behalf of HRD Western Europe)

    6. 4.0
      Huidige werknemer

      veel veranderingen

      Feb 19, 2021 - Account Manager in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel veranderingen geven ook kansen

      Minpunten

      je werkt veel over en wordt niet altijd vergoed

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Intertrust Group

      Global Head of Talent

      Dankjewel voor je feedback. Goed om te lezen dat je kansen zit binnen ons bedrijf. We zijn ons ervan bewust van de noodzaak om collega’s aan ons bedrijf te binden, zeker in het licht van alle veranderingen die zich hebben voorgedaan. Dit onderwerp staat de komende maanden dan ook nadrukkelijk op onze agenda. (On behalf of HRD Western Europe)

    7. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

      Slecht nakomen afspraken

      Jan 13, 2021 - Manager in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Geen als die er al waren, zijn die op een vinger te tellen

      Minpunten

      Alles wat ze zeggen komen ze niet na

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Prima

      Oct 16, 2020 - Corporate Recruiter in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's, open cultuur en ontwikkel mogelijkheden

      Minpunten

      Omzet enige wat telt soms en dat speelt mee in de beslissingen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 1.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Trainee

      Jul 7, 2019 - Traineeship 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige collega's, goed bereikbaar, centraal gelegen

      Minpunten

      Vermoedens van nepotisme, onvoldoende waardering ;)

      2 personen vonden deze review nuttig
    10. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

      Matig management geen visie

      Nov 6, 2018 - Manager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Makkelijk te bereiken met het OV

      Minpunten

      Teamleiders of the wel Business Unit Directors (BUD) zijn erg jong onervaren en totaal inspiratieloos. Mensen krijgen de functie op basis van slijmen niet op basis van kennis. Personeel krijgt elk jaar een matige bonus terwijl het hogere management hun zakken vol schept. Ze hebben geen interesse in het personeel alleen maar in hun productiviteit (hoeveel geld lever je op als personeellid). Klanten ontvangen niet de service waarvoor ze betalen. Alle acties zijn erop gericht om cliënten veel geld te laten betalen onder het mom dat het allemaal moet van de overheid. Fouten vanuit Intertrust worden nogmaals berekend aan de klant. Klant staat niet centraal maar het tevreden houden van de aandeelhouders als mede de portomonee van het management. Klanten staan vaak machteloos omdat zij diverse betalingen willen verrichten voor hun bedrijfsvoering maar Intertrust dit niet doet omdat de Intertrust rekeningen (die te hoog zijn) nog niet zijn voldaan.

      Verder lezen
      6 personen vonden deze review nuttig
    Weergave: 1 - 10 van 26 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Intertrust Group-werkzoekenden

    Junior Compliance Officer
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Financial Accounting Manager
    Senior Financial Account Manager

    Werkt u bij Intertrust Group? Deel uw ervaringen

    Intertrust Group logo
    of