Reviews van Intertrust Group

Bijgewerkt op Jan 25, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

20 van meer dan 425 reviews gevonden

3.7
75%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Intertrust Group CEO Shankar Iyer
Shankar Iyer
77 Beoordelingen
Pluspunten
  • "leuke collega's(in 5 reviews)

  • Minpunten
  • "Klanten staan vaak machteloos omdat zij diverse betalingen willen verrichten voor hun bedrijfsvoering maar Intertrust dit niet doet omdat de(in 1 review)

  • Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer

      Blik vooruit

      Feb 8, 2018 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Binnen IT ligt er een duidelijke roadmap voor de komende jaren die gaat bijdragen aan de groei van de organisatie en van het personeel. Je krijgt veel vrijheid en er zijn voldoende uitdagingen die je zelf kunt aanpakken. Er staat een team van gemotiveerde professionals die gezamenlijk de schouders er onder zetten om projecten succesvol te starten en af te ronden.

      Minpunten

      Vanwege de projecten wordt er een zekere zelfredzaamheid gevraagd van de professional. Hier moet je mee om kunnen gaan. Echter is men bereid te helpen wanneer jij dit zelf aangeeft.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 2.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Past niet bij mijn waarden

      Jan 25, 2022 - Account Manager in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ik kreeg mogelijkheden voor een trainingen om mezelf te ontwikkelen.

      Minpunten

      Je helpt grote bedrijven belasting omzeilen, dit creëert een oneerlijk speelveld met MKB in Nederland en houdt ongelijkheid in stand.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 1.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      about

      Jan 25, 2022 - Company Lawyer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Multicultural environment and reputable company

      Minpunten

      a lot of employee turnover

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 2.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Dissatisfied

      Dec 20, 2021 - Company Lawyer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Good work-life balance; good colleagues

      Minpunten

      Low salary; non-transparent compensation scheme; a lot of admin work

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 1.0
      Voormalige werknemer

      Hel

      Jan 5, 2022 - Senior Financial Accountant 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Helemaal niets, ontzettend hoge druk en veel gezeik

      Minpunten

      Alles, maar dan ook alles, wat een slecht bedrijf

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 1.0
      Voormalige werknemer

      Would not recommend

      Jan 3, 2022 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      The good thing is that there are quite some nice young people

      Minpunten

      The constant pressure, no competitive compensation, expecting the most from employee, no work life balance, no lunch or breaks included, strict time writing with weekly shaming, immense pressure to be more efficient, overall not a healthy environment, many people come and go

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 3.0
      Voormalige werknemer

      Werken bij

      Jun 8, 2021 - Company Lawyer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Er is een Divers personeelsbestand

      Minpunten

      Promoties gaan voornamelijk naar mensen die sales targets halen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Onrustig

      Mar 28, 2021 - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Oké salaris, leuke collega's. Werk is leuker geweest.

      Minpunten

      Er heerst veel onrust binnen de organisatie. Management is druk met té veel strategieën.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Intertrust Group

      Global Head of Talent

      Hartelijk dank voor het achterlaten van je feedback. We herkennen dat de veranderingen van de afgelopen tijd impact hebben gehad en zijn ons bewust van de noodzaak om meer stabiliteit na te streven. Goed om te horen dat je fijn hebt samen gewerkt met je collega’s bij Intertrust. (On behalf of HRD Western Europe)

    9. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Angst domineert

      Mar 10, 2021 - Project Manager in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Grote projecten Veel know-how Internationaal Goede secundaire voorwaarden

      Minpunten

      Hoog verloop van personeel Angstcultuur en geen ruimte voor fouten Weinig daadkracht

      2 personen vonden deze review nuttig

      Reactie van Intertrust Group

      Global Head of Talent

      Dank je voor het achterlaten van je feedback. We zijn ons ervan bewust dat recente veranderingen impact hebben gehad op werkdruk. Momenteel werken we aan oplossingen hiervoor, bijvoorbeeld door het aantrekken van nieuwe collega’s alsmede het anders organiseren van bepaalde werkzaamheden. Tevens goed om te zien dat onze specialistische know-how, projecten en het internationale karakter van ons bedrijf je bevielen. (On behalf of HRD Western Europe)

    10. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Turbulente tijden

      Feb 20, 2021 - Jurist (senior) in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Doorgaans heel goede sfeer tussen collega's, leuke bedrijfscultuur. Voor intrinsiek gemotiveerde personen is er genoeg opwaartse mobiliteit. Het bedrijf recruteert zeer divers. Er wijzigt momenteel veel, maar lijkt wel de juiste kant op te gaan. Met management Amsterdam is goed te werken, na CEO wissel lijkt dat geforceerde Amerikaanse er gelukkig ook weer een beetje af. Covid response in Nederland was adequaat; vrijwel alle collega's werken zonder problemen 100% thuis.

      Minpunten

      Bedrijf betaalt voor mijn gevoel ondergemiddeld, is karig met electronica en soms gewoon onhandig met procurement. Laatste tijd trekt de holding ook wel heel erg de teugels aan; lokale managers worden beknot in hun autonomie. Niet alle teams worden even goed geleid; er zitten een aantal oudgedienden als manager die daar met name gekomen lijken te zijn door hun tijd te dienen. Recente wijzigingen in operating model vragen veel van de werknemers; werkdruk is momenteel hoog. Sommige collega's hebben de mentaliteit van een raamambtenaar.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig

      Reactie van Intertrust Group

      Global Head of Talent

      Hartelijk dank voor je constructieve feedback. Goed om te lezen dat je prettig hebt samengewerkt met je collega’s en dat de cultuur je bevalt. We zijn ons bewust van de punten die je wat minder hoog scoort. Deze onderwerpen staan de komende maanden onder de aandacht. We streven dus naar verbetering. (On behalf of HRD Western Europe)

    Weergave: 1 - 10 van 20 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Intertrust Group-werkzoekenden

    Business Analyst
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Director Operations Management

    Werkt u bij Intertrust Group? Deel uw ervaringen

    Intertrust Group logo
    of