Reviews voor Intertrust | Glassdoor.nl

Reviews van Intertrust

Bijgewerkt op Aug 29, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2.6
35%
Aanbevelen bij een kennis
39%
Waardeert directeur
Intertrust CEO Stephanie D. Miller (no image)
Stephanie D. Miller
18 Beoordelingen
  1. "Beveiligingsbeheerder"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Intertrust

    Pluspunten

    Migratie naar cloud van een on-premise infrastructuur. Visie van bedrijf op FinTech

    Minpunten

    Langzaam proces bij het implementeren van de visie van het bedrijf

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intertrust2019-05-21
  2. Nuttig (1)

    "Trainee"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Traineeship 

    Ik werk voltijd bij Intertrust voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Gezellige collega's, goed bereikbaar, centraal gelegen

    Minpunten

    Vermoedens van nepotisme, onvoldoende waardering ;)

    Intertrust2019-07-07
  3. Nuttig (4)

    "Matig management geen visie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intertrust voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Makkelijk te bereiken met het OV

    Minpunten

    Teamleiders of the wel Business Unit Directors (BUD) zijn erg jong onervaren en totaal inspiratieloos. Mensen krijgen de functie op basis van slijmen niet op basis van kennis. Personeel krijgt elk jaar een matige bonus terwijl het hogere management hun zakken vol schept. Ze hebben geen interesse in het personeel alleen maar in hun productiviteit (hoeveel geld lever je op als personeellid). Klanten ontvangen ... niet de service waarvoor ze betalen. Alle acties zijn erop gericht om cliënten veel geld te laten betalen onder het mom dat het allemaal moet van de overheid. Fouten vanuit Intertrust worden nogmaals berekend aan de klant. Klant staat niet centraal maar het tevreden houden van de aandeelhouders als mede de portomonee van het management. Klanten staan vaak machteloos omdat zij diverse betalingen willen verrichten voor hun bedrijfsvoering maar Intertrust dit niet doet omdat de Intertrust rekeningen (die te hoog zijn) nog niet zijn voldaan.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Kijk goed naar je organisatie

    Intertrust2018-11-06
  4. Nuttig (1)

    "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Financial Accountant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intertrust

    Pluspunten

    Leuke collega's, mooie internationale klanten, genoeg doorgroeimogelijkheden en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

    Minpunten

    Management zou wat meer kunnen betrokken zijn met de werkvloer en kritischer kunnen zijn of de gedane werkzaamheden in verhouding staan tot de uren die verantwoord worden. Er lijkt soms wat veel inefficiëntie te zijn. IT-systemen zijn aan een flinke upgrade toe qua snelheid...

    Intertrust2018-09-03
  5. "Leuk jong bedrijf met doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Intertrust voor 5 jaar

    Pluspunten

    ik ben nu bijna 6 jaar werkzaam bij Intertrust, ik heb hier mooie kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Ben begonnen als team secretaresse en heb een mooie kans gekregen om ons HR recruitment team te ondersteunen, met nog vele uitdagingen in het verschiet.

    Minpunten

    er is altijd ruimte voor verbetering, maar ik vind het een fijne werkomgeving met hele fijne collega's.

    Intertrust2018-08-20
  6. "Blik vooruit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Intertrust

    Pluspunten

    Binnen IT ligt er een duidelijke roadmap voor de komende jaren die gaat bijdragen aan de groei van de organisatie en van het personeel. Je krijgt veel vrijheid en er zijn voldoende uitdagingen die je zelf kunt aanpakken. Er staat een team van gemotiveerde professionals die gezamenlijk de schouders er onder zetten om projecten succesvol te starten en af te ronden.

    Minpunten

    Vanwege de projecten wordt er een zekere zelfredzaamheid gevraagd van de professional. Hier moet je mee om kunnen gaan. Echter is men bereid te helpen wanneer jij dit zelf aangeeft.

    Advies aan management

    Blijven communiceren met de lagen binnen de organisatie. Luisteren naar iedereen en daarop acteren.

    Intertrust2018-02-08
  7. Nuttig (9)

    "Teleurstellend: kom er niet werken!"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Intertrust

    Pluspunten

    Paar leuke collega's, leuke borrels op vrijdag. Makkelijk bereikbaar met het OV. Veel net afgestudeerde werknemers. Grote internationale klanten die interessante deals met zich meebrengen.

    Minpunten

    Het werk wat je doet is niet op wo niveau. Je bent eerder administratief medewerker. Het salaris is ver beneden wat de markt biedt. Je wordt binnengehaald met het vooruitzicht een traineeship te volgen waar je veel van zult leren. In de praktijk is het traineeship niet te vergelijken met die van andere bedrijven. Van een beursgenoteerd bedrijf wat ook winst maakt verwacht je dat medewerkers op zijn minst overuren... uitbetaald krijgen, opleidingsmogelijkheden, kerstpakket en een 13e maand. Dit is allemaal niet het geval.

    Meer weergeven
    Intertrust2017-02-22
  8. "Mooi bedrijf met veel mogelijkheden voor medewerkers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Intertrust voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed arbeidsvoorwaardenpakket, opleidingsmogelijkheden, traineeship, doorgroeimogelijkheden, internationaal, diversiteit, locatie, beursgenoteerd, veel jonge collega's en er worden veel activiteiten voor het personeel georganiseerd (winterfeest, zomer bbq, personeelsuitjes en friday drinks in een eigen cafe)

    Minpunten

    Er is altijd ruimte voor verbetering, maar ik ben van mening dat dit bedrijf het goed voor elkaar heeft en altijd openstaat voor feedback om dingen te verbeteren

    Advies aan management

    Keep up the good work!!!

    Intertrust2016-11-22
  9. Nuttig (3)

    "IT afdeling - culture to grow"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Intertrust

    Pluspunten

    goed salaris, centraal in Amsterdam, internationaal

    Minpunten

    Slechte cultuur in IT, weinig trainingen, slechte organisatie

    Intertrust2016-08-27
  10. Nuttig (1)

    "Heel veel overwerk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager Financiële Administratie in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intertrust

    Pluspunten

    Goed bedrijf voor starters en stagiaires, zorgt voor veel kennis

    Minpunten

    Heel veel overwerk. Dit is betaald maar niet goed voor de werk-/privébalans. Er is maandelijks veel verloop.

    Advies aan management

    Investeer in je mensen. Behoud goede krachten. Ze vertrekken jullie staan erbij en kijken ernaar, proberen ze niet eens te behouden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intertrust2019-08-29
Er zijn 110 reviews gevonden