Reviews van JD Sports Fashion

Bijgewerkt op 15 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
2.8
41%
Aanbevelen bij een kennis
51%
Waardeert directeur
JD Sports Fashion Chairman Peter Cowgill
Peter Cowgill
281 Beoordelingen
  1. "Stank voor dank"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Advisor in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je wist als eerst wanneer er sale was

    Minpunten

    Je krijgt minimum salaris Het is zwaar werk

    JD Sports Fashion2019-12-27
  2. "Store Manager"

    2.0
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij JD Sports Fashion

    Pluspunten

    Leuk en hard werkende team

    Minpunten

    Teveel denken aan cijfers en te weinig aan het personeel

    JD Sports Fashion2020-01-15
  3. Nuttig (1)

    "Geweldig team, matig rayonmanagement"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Advisor in Zwolle, Overijssel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb deeltijdgewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Fijne mensen om mij heen, prettige werksfeer. Dit heeft mij goed geholpen mijzelf te ontwikkelen.

    Minpunten

    Slecht rayonmanagement, eigen manager was prima. Weinig betrokkenheid bij de werknemers en met name part timers. Geen reiskostenvergoeding.

    Verder lezen
    JD Sports Fashion2017-07-03
  4. Nuttig (1)

    "Het is een vreselijk bedrijf. Waar ze je uitbuiten en geen waardering hebben voor hun personeel."

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoopmedewerker in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik raad het heel erg af. Doe het ook niet voor de korting die je na drie maanden hoort te krijgen want na een jaar hebben mensen het nog steeds niet. Slecht georganiseerd.

    Minpunten

    Je uren kloppen niet en/of je ontvangt helemaal geen salaris. Het pand bevat schimmel en muizen. Ze laten je belachelijke dingen doen met de producten. Er is totaal geen waardering voor personeel of het werk dat er wordt geleverd. Veel van de managers gedragen zich in de winkel onprofessioneel etc.

    JD Sports Fashion2015-09-21
  5. "Hoofd kassa"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij JD Sports Fashion

    Pluspunten

    Leuk team en fijne korting op producten

    Minpunten

    Laag salaris en vervelende uren

    JD Sports Fashion2019-03-18
  6. "Manager"

    5.0
    • Carrière­mogelijkheden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij JD Sports Fashion

    Pluspunten

    Goed draaiend bedrijf en vriendelijk personeel

    Minpunten

    Geen min punten te vinden hier

    JD Sports Fashion2019-02-27
  7. Nuttig (1)

    "Georganiseerde chaos"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Crm-directeur in Aalsmeer
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    veel vrijheid, maar je betaalt ervoor met gebrek aan structuur/niet uit kunnen checken

    Minpunten

    onervaren/incapabel management laag salaris weinig tot geen groei geen flexibiliteit in werktijden/thuiswerken chaotische organisatiestructuur geen duidelijke strategie op financiële groei na geen persoonlijke verantwoording weinig tot geen interesse in kritiek over de structuur/processen geen duidelijk beeld van wat functies inhouden weinig tot geen training op het gebied van persoonlijke problemen/problemen met HR geen beloning voor prestaties slechte kantoorsituatie weinig tot geen salarisverhoging waarschuwingssignalen worden genegeerd (bij het personeel een turnover-ratio van 40% in een jaar tijd) sterk gefocust op het VK er wordt veel gevraagd voor weinig vergoeding zeer ouderwetse kijk op de werkomgeving

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    JD Sports Fashion2019-10-17
  8. Nuttig (1)

    "Je leert en dan vertrek je (zo snel als je kunt)"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - CRM in Aalsmeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Weinig toegewijde en zeer gekwalificeerde medewerkers - Geweldige mogelijkheid voor instapposities - Veel creatieve vrijheid indien goed ondersteund -internationaal kantoor met veel creatieve en unieke mensen - Geweldige kans om inzichten over verschillende afdelingen te krijgen - Vallen en opstaan mentaliteit - en veel ruimte om nieuwe dingen te proberen

    Minpunten

    - Geen algemene strategie of richting - en frontend sales is het enige dat telt -Er wordt weinig of geen expertise gedeeld vanuit het hoofdkantoor in het VK (zeer competitieve mindset onder de eigen afdelingen) - Weinig tot geen goede campagne-analyse - en inkomsten zijn de beslissende factor, andere statistieken maken niets uit - Kleine tot geen procesanalyse als er geen directe positieve impact is - Geen correct geïmplementeerde structuur (verantwoordelijkheden / hiërarchie soms niet gedefinieerd) - Lager tot middelgroot management met slechte training in leiderschapsvaardigheden + weinig tot geen controle op hun vaardigheden; geen goede beoordeling van hun verbeteringen - Geen voordelen behalve 20% korting - Geen goed loopbaanplan + weinig opleidingsmogelijkheden - Weinig tot geen expertise in het omgaan met wrijving/problemen slechte salarisstructuur & geen prikkels om te presteren/geen beloningen voor geweldige prestaties - Slechte beoordeling van afzonderlijke prestaties met weinig tot geen advies over hoe te verbeteren; Managers lijken geen duidelijk beeld te hebben van wat van bepaalde functies wordt verwacht, dus de beoordeling kan "willekeurig" aanvoelen en verwarring en frustratie vergroten - "Amsterdam-kantoor" is niet in Amsterdam maar Aalsmeer (extra bus vereist) - Weinig tot geen flexibiliteit om thuis te werken - Het is moeilijk om feedback in processen te implementeren - Promoties zijn niet transparant of lijken soms willekeurig; eigen carrièremogelijkheden worden zelden besproken als je geen geluk hebt - Geen bedrijfscultuur of algemene berichten; JD houdt vast aan drie losse "mantra's" die eindeloos worden herhaald zonder daadwerkelijk een verwelkomende & moderne werksfeer die daar een afspiegeling van zou zijn - Slechte interne communicatie: afdelingshoofden of andere hogere niveau werknemers (meestal in het VK) negeren e-mails/berichten, ook al zijn ze rechtstreeks aangesproken en weigeren (?) Ze te beantwoorden/negeren ze gewoon. - Salarissen zijn slecht in vergelijking met het gemiddelde in de branche (vooral voor AMS) - geen kans op loonsverhogingen, behalve eenmaal per jaar - en het voelt alsof de prestaties geen invloed hebben op de loonsverhoging + er is geen mogelijkheid om te onderhandelen of de desbetreffende loonsverhoging in twijfel te trekken - "ad hoc" mentaliteit; er is geen langetermijnplanning van campagnes of merkpushes; geavanceerde planning gebeurt zelden - Kantoorruimte die niet uitnodigt om creatief te zijn; weinig tot geen ruimte voor creatief werken of zelfs alleen zijn - Geen persoonlijke verantwoordelijkheid en feedbackstructuur- en je ontvangt weinig tot geen feedback/opbouwende kritiek op je werk, tenzij je hier expliciet om vraagt. Er is weinig tot geen feedback op je werk waarmee je fouten kunt verbeteren of voorkomen. - Beheer met onvoldoende 'softskills'. Het melden van problemen of wrijving binnen teams/mensen wordt genegeerd of terzijde geschoven zonder daadwerkelijk aan het probleem te werken - Geen flexibele werktijden door ontbrekende openbaar vervoer mogelijkheid - Beloften worden niet nagekomen door het management met betrekking tot loonsverhoging. - Hoog personeelsverloop door ontevredenheid. - Promoties van onbekwaam personeel zonder visie, strategische aanpak of duidelijk begrip van hun eigen rol. - Weinig tot geen acties om de kantoorsfeer te verbeteren.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    JD Sports Fashion2019-08-26

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 8 reviews gevonden