Reviews voor Johnson & Johnson | Glassdoor.nl

Reviews van Johnson & Johnson

Bijgewerkt op Nov 14, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
84%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Johnson & Johnson CEO Alex Gorsky
Alex Gorsky
1,998 Beoordelingen
  1. "Een erg steunende werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Een geweldige school voor vroege stageplaatsen, familie vriendelijk, duidelijke rollen met een hoop mogelijkheden om te groeien

    Minpunten

    Zakelijk Amerika, hinderlijk, niet genoeg focus

    Advies aan management

    Focus op het behoud van getalenteerde individuen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Johnson & Johnson2018-08-18
  2. "Tegenvallend team."

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn goed, ook secundair

    Minpunten

    Het team viel tegen door manager

    Advies aan management

    Beter luisteren naar de werkmnemers

    Johnson & Johnson2019-08-19
  3. "Veel ontwikkelingsmogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor 8 jaar

    Pluspunten

    - Carriere mogelijkheden doordat mensen kort (2-3 jaar) in functies blijven. - Veel opleidingsmogelijkheden - Vrij ontspannen werksfeer -

    Minpunten

    - Sterk gecentraliseerd en processmatig aangestuurd, waardoor geringe flexibiliteit en lange beslissingstrajecten ten koste van slagvaardigheid - Intern gefocused - Het Credo is in de praktijk niet altijd herkenbaar

    Johnson & Johnson2019-07-24
  4. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    - flex werken mogelijk - internationaal georiënteerd - goed salaris - mogelijkheden voor medewerkers heel ruim

    Minpunten

    - cijfer georiënteerd - factor mens soms suboptimaal meegenomen

    Johnson & Johnson2018-10-08
  5. "Account manager"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Goed inwerktraject, open houding, veel kennis in huis

    Minpunten

    Nog geen gevonden tot zover

    Johnson & Johnson2018-06-17
  6. "Goede plek om te ontwikkelen"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Werkomgeving biedt ruimte om te ontwikkelen. Leuke collega's en interessant werk. Dit zijn de beste punten

    Minpunten

    Er zijn eigenlijk niet echte minpunten. Soms een logge organisatie, maar verder niet veel op aan te merken,

    Johnson & Johnson2018-02-09
  7. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Amersfoort
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor 3 jaar

    Pluspunten

    Reputatie x , goede mogelijkheden voor opleiding

    Minpunten

    Enkel resultaat telt, weinig innovatie

    Advies aan management

    Meer aandacht werknemers

    Johnson & Johnson2017-02-27
  8. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Financial Analyst in Beerse
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met vele opportuniteiten, wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling en welzijn (zowel mentaal als fysiek). Je wordt er eerlijk betaald voor wat je doet en hebt veel verlofdagen

    Minpunten

    Als je ver van de corebusiness staat is het soms moeilijk om je echt deel van het bedrijf te voelen. Voelt alsof je werk weinig impact heeft

    Johnson & Johnson2019-11-14
  9. "+1"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Goede sfeer, goede begeleiding en veel voordelen en goede lonen.

    Minpunten

    Door de groei is het soms moeilijk om parking te vinden of is het druk tijdens de pauzes.

    Advies aan management

    Feedback en advies werd intern al doorgegeven. Nu is het nog een kwestie van ermee aan de slag te gaan

    Johnson & Johnson2019-08-15
  10. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Zorgt goed voor zijn personeel, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, goede carrière mogelijkheden

    Minpunten

    Zeer grote organisatie waardoor sommige verander processen soms lang duren

    Johnson & Johnson2019-08-11
Er zijn 5450 reviews gevonden