Reviews voor Johnson & Johnson | Glassdoor.nl

Reviews van Johnson & Johnson

Bijgewerkt op 18 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5058 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
83%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Johnson & Johnson CEO Alex Gorsky
Alex Gorsky
1843 Beoordelingen
  1. "Exec. Assistant at J&J Medical"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Executive Assistant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Goede collega's, sfeer Fijne werkomgeving Goede verloning

    Minpunten

    Erg politiek wat de doorgroeimogelijkheden beperkt

    Johnson & Johnson2019-04-12
  2. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    - flex werken mogelijk - internationaal georiënteerd - goed salaris - mogelijkheden voor medewerkers heel ruim

    Minpunten

    - cijfer georiënteerd - factor mens soms suboptimaal meegenomen

    Johnson & Johnson2018-10-08
  3. "Leuke plek om te werken, helaas ook wat nadelen van een multinational"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

      Pluspunten

      Aangename werksfeer, verantwoordelijkheden, goede verloning, leuke extra's voor werknemers

      Minpunten

      Herstructureringen en slechte (of geen) communicatie leiden tot slecht beleid

      Johnson & Johnson2018-10-18
    • "Account manager"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

        Pluspunten

        Goed inwerktraject, open houding, veel kennis in huis

        Minpunten

        Nog geen gevonden tot zover

        Johnson & Johnson2018-06-17
      • "Goede plek om te ontwikkelen"

        SterSterSterSterSter
          Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

          Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

          Pluspunten

          Werkomgeving biedt ruimte om te ontwikkelen. Leuke collega's en interessant werk. Dit zijn de beste punten

          Minpunten

          Er zijn eigenlijk niet echte minpunten. Soms een logge organisatie, maar verder niet veel op aan te merken,

          Johnson & Johnson2018-02-09
        • "Goed bedrijf"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Account Manager in Amersfoort
          Aanbevolen
          Neutraal vooruitzicht
          Geen mening over directeur

          Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor 3 jaar

          Pluspunten

          Reputatie x , goede mogelijkheden voor opleiding

          Minpunten

          Enkel resultaat telt, weinig innovatie

          Advies aan management

          Meer aandacht werknemers

          Johnson & Johnson2017-02-27
        • "Goede werkgever"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in New Brunswick, NJ
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht
          Goedkeurende mening over directeur

          Ik heb gewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 10 jaar

          Pluspunten

          Professioneel, credo, marketing, mensgericht, drie divisies

          Minpunten

          Management op afstand, erg groot, bottom line focus

          Johnson & Johnson2016-11-21
        • Nuttig (1)

          "Uitdagende werkomgeving"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Voormalige werknemer - Process Operator in Geel
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht
          Afkeurende mening over directeur

          Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 5 jaar

          Pluspunten

          Veel structuur en mogelijkheid tot zelfontplooiing. Medewerkers worden gestimuleerd om deel te nemen aan expertgroepen om ervaringen te delen. Mooie verloning en verlofregeling

          Minpunten

          Noodzakelijke maar zeer ver doorgedreven regelgeving ( procedures / instructies / ...). Alles moet gedocumenteerd worden (traceability) waardoor veel tijd gaat naar papierwerk.

          Advies aan management

          Wees transparant en oprecht.

          Johnson & Johnson2016-04-02
        • "Middelmatig en vooral een lokaal filiaal met een sterke Nederlandse cultuur"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Voormalige werknemer - Engineer in Leiden
          Niet aanbevolen
          Neutraal vooruitzicht

          Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Johnson & Johnson gewerkt

          Pluspunten

          De wereldwijde mogelijkheden binnen het bedrijf.

          Minpunten

          Je wordt als arbeider behandeld in het tijdsopnamesysteem. Geen training en erg slecht leiderschap.

          Advies aan management

          Raak het paalhout kwijt.

          Johnson & Johnson2014-10-27
        • "ervaring bij bedrijf"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Voormalige werknemer - Financieel analist in Amsterdam
          Aanbevolen
          Afkeurende mening over directeur

          Ik heb gewerkt bij Johnson & Johnson

          Pluspunten

          Het is een goed bedrijf om een carrière te starten, maar wellicht niet goed om naar het managementniveau door te groeien.

          Minpunten

          Het management zuigt je uit. Niet bereid om je te helpen en altijd klaar om het maximum uit je te persen.

          Advies aan management

          Geef meer kansen aan jonge mensen om te groeien en geef hun echte ideeën.

          Johnson & Johnson2009-05-29
        Er zijn 5058 reviews gevonden