Reviews van Joost IT

Bijgewerkt op May 28, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

12 van meer dan 12 reviews gevonden

4.8
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Warme, prettige, bijna familie-achtig bedrijf

    May 28, 2020 - Accountmanager in Leidschendam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vlak, transparant, eerlijk, gezellig en gebalanceerd

    Minpunten

    Joost-IT oogt groter dan dat het is. Voor een accountmanager is dat soms lastig omdat prospects automatisch andere verwachtingen hebben. Kwalitatief zijn wij natuurlijk super groot!

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer

    Top werkgever

    May 13, 2020 - Integration Specialist in Den Haag
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geeft om zijn medewerkers. Persoonlijk, betrokken. Goed professioneel netwerk.

    Minpunten

    Ze zijn nog vrij klein.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Klein, gezellig bedrijf

    Apr 15, 2020 - ITSM Tooling Consultant in Leidschendam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's, goede sfeer, veel mogelijkheden om te leren

    Minpunten

    Wil misschien iets te snel groeien

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Beter dan al mijn vorige werkgevers

    Aug 7, 2019 - IT Service Management Consultant in Leidschendam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik werk nu 3 maanden ongeveer bij Joost-IT en ik ben zeer tevreden over mijn werkgever en collega's. Ze zijn heel transparant en eerlijk en heel sociaal. Ik heb 2 sollicitatiegesprekken gehad en bij het eerste gesprek voelde al goed. Ik heb toffe collega's en ze staan altijd klaar om mij te helpen, mocht ik dat nodig hebben. Ik ga echt met plezier naar mijn werk. Verder qua salaris ben ik tevreden ermee en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder hangt natuurlijk alles af van je kennis en kunde. Je krijgt zeker de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen qua cursus en training mocht je dat nodig hebben of willen. Ik zit nu bij een grote klant met aantal andere collega's en iedereen om me heen is tevreden over Joost - IT.

    Minpunten

    soms zijn te te aardig!

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Joost IT

    Aug 7, 2019 - Agile Consultant in Den Haag
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Mensgerichte cultuur - Ambitieuze club bevlogen professionals - Ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en eigenaarschap - Focus op persoonlijke/professionele ontwikkeling

    Minpunten

    - Consultancy op locatie kan leiden tot veel reistijd

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Gedreven club fijne collega's binnen en hard groeiend bedrijf.

    May 31, 2019 - Senior Enterprise Account Manager in Leidschendam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Enthousiaste, gelijkgestemde collega's - Veel interne kennisoverdracht. - Aandacht voor de mens achter de tooling specialist - Inspirerend en betrokken management

    Minpunten

    - Joost-IT heeft in korte tijd veel nieuwe klanten verworven. Ook meer diverse klanten, die steeds hogere verwachtingen ontwikkelen doordat Joost-IT kundig en betrokken personeel levert. Het gaat hier niet enkel om de inhoud, maar ook om aftersales en Sevice Level reporting. Dit dwingt Joost-IT om in korte tijd een steeds professionelere back-office organisatie te worden, en dat wringt met de feitelijk 'voor de eigen ontwikkeling van Joost-IT' beschikbare human resources, en de beschikbare organisatie-skills en -middelen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fijne werkgever

    Sep 19, 2018 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Input en ideeën van werknemer worden meegenomen door werkgever. Open en informele sfeer waardoor je je snel thuisvoelt!

    Minpunten

    Soms te veel en te snel willen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Open en betrokken werkgever

    Sep 17, 2018 - Consultant in Leidschendam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Persoonlijke en betrokken werkgever. Je kunt als werknemer echt meebouwen aan de organisatie.

    Minpunten

    Niet echt een keerzijde maar een flexibele instelling is gewenst, er wordt geëxperimenteerd.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Dat het ook anders kan!

    Aug 15, 2018 - Agile Coach, Fieldmanager, Sr Service Manager Consultant in Leidschendam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Open cultuur, ruimte voor ontwikkeling, vernieuwend, nét even anders dan de rest, gezonde sfeer, ondernemend.......wát een leuke club!

    Minpunten

    Misschien willen we soms teveel

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Super naar mijn zin!

    Jun 13, 2018 - Management Consultant in Leidschendam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel vrijheid, leuke collega's en uitdagende opdrachten!

    Minpunten

    Het kan warm worden op kantoor.:-)

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

Werkt u bij Joost IT? Deel uw ervaringen

Joost IT logo
of