Jumbo Teamleider Reviews

Bijgewerkt op 24 mei 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

12 van meer dan 609 reviews gevonden

3,7
74%
Aanbevelen bij een kennis
63%
Waardeert directeur
Jumbo Algemeen directeur Frits van Eerd
Frits van Eerd
6 Beoordelingen
  1. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima

    8 dec 2020 - Teamleider in Belfeld
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Salaris en de kerstbonus op het eind van het jaar

    Minpunten

    werktijden zoals laat in de avond of de weekenden

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4,0
    Huidige werknemer

    Jumbo teamleider

    24 mei 2021 - Teamleider in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Elke dag is anders. Haalt veel energie uit de medewerkers en het werk.

    Minpunten

    Nieuw binnen online. Veel ruime voor verbetering waardoor veelal wordt afgeweken van de afgesproken werkprocedures. Continue aan het vernieuwen en weinig stil staan bij successen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4,0
    Huidige werknemer

    Prima bedrijf

    6 mei 2021 - assistent teamleider in Zoetermeer
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gezelligheid met het team Ervaring opdoen Prima loon

    Minpunten

    Kan stressvol zijn Je moet hard werken

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 2,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Let op de loonschalen

    31 mrt 2021 - Teamleider 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Snel groeiend bedrijf waar ook opleidingsmogelijkheden zijn om door te groeien

    Minpunten

    Goed opletten dat je juist wordt ingeschaald, zeg je niks dan word je te laag ingeschaald. Als je omhoog wil, in je juiste schaal, gaan ze je eerst tegenwerken maar uiteindelijk krijg je het wel

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 2,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Ondankbaar

    18 dec 2020 - Teamleider Kassa in Tilburg
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Collegas zijn gezellig en enige motivatie om door te zetten

    Minpunten

    Ondankbaar, je wordt niet gewaardeerd, hulpkracht wordt behandeld als slaven

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Doorbijten

    27 jun 2020 - Teamleider Kassa in Breda
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Collega's en klanten maken het werk leuk

    Minpunten

    werkdruk is behoorlijk hoog en weining variatie in het wer

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5,0
    Huidige werknemer

    Goede werkomgeving

    4 mei 2020 - Teamleider in Krimpen aan den IJssel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Jumbo zoekt naar mogelijkheden tot echte ontwikkeling van mensen. Aandacht aan werknemers staat hierbij centraal.

    Minpunten

    Op een gegeven moment is het moeilijk om te kijken naar wat de volgende stappen in je carrière zouden kunnen zijn.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima alleen het doorschuiven is wat minder

    21 mrt 2017 - Teamleider Kassa in Nuth
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Voor een student is het een prima start van je carriere. Zodra je laat zien dat je je best doet kan je doorstromen naar een teamleidersfunctie. Dit gebeurde bij mij al naar 3 maanden.

    Minpunten

    Dat er geen mogelijkheid was voor een vast contract. Je wist vanaf het moment dat je ging beginnen dat je binnen drie jaar eruit lag. Ook werden medewerkers die 20+ jaar in de winkel werkte verplaatst naar andere filialen in de regio.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Prima bijbaan/ deeltijd baan

    19 mei 2016 - Teamleider in Nijmegen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gezellige sfeer, hardwerkende collega's, duidelijk vooruitzicht, leuke lokale marketing (in de vorm van acties), verzorgde winkel, prettig kader, groot overdekt buitenmagazijn

    Minpunten

    tijdelijke werknemers, geen echt inwerkprogramma, zeurende werknemers soms ten aanzien van taken buiten hun contract en tevens hun uren die ze mogen werken.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Prettige werksfeer, hard werken

    12 apr 2017 - Teamleider Kassa in Gooi
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Prettige werksfeer, hard werken, genoeg doorgroei mogelijkheden als je maar hard genoeg werkt. Fijne locatie en kreeg de kans om snel door te groeien. Management is erg betrokken

    Minpunten

    Salaris marginaal proberen er altijd op af te dingen, streng management met veel regels en soms njet menselijk. Hard werken waarbij overwerken geen uitzondering was

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Jumbo-werkzoekenden

Filiaalmanager
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Dkw chef/Plaatsvervanged filiaalmanager
Assistent Afdelingschef Vers

Werkt u bij Jumbo? Deel uw ervaringen

Jumbo logo
of