KLM werknemer reviews over "het bedrijf"

Bijgewerkt op Jan 8, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

19 van meer dan 364 reviews gevonden

4.2
88%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Pluspunten
  • "Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot goedkoop vliegen(in 12 reviews)

  • "Goed salaris, veel mogelijkheden binnen het bedrijf, je ziet de hele wereld(in 9 reviews)

  • Minpunten
  • "000 medewerkers is het bedrijf, voor mij te groot en onpersoonlijk geworden(in 13 reviews)

  • "Soms wat bureaucratisch en werken met AIRFRANCE is niet altijd leuk(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over het bedrijf

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      KLM cabin crew

      Jan 8, 2021 - Cabin Crew in Schiphol-Rijk
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goed salaris, veel mogelijkheden binnen het bedrijf, je ziet de hele wereld.

      Minpunten

      Enorm bedrijf, jetlags en vertragingen maar daar krijg je zoveel leuke dingen voor terug

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      KLM

      Oct 30, 2020 - Contentmanager in Amstelveen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Een sociaal bedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden. Helaas verkeerd het bedrijf momenteel als gevolg van Covid-19 in zwaar weer :(

      Minpunten

      Soms een wat traditionele bedrijfsvoering. Afhankelijk van de divisie of afdeling waar je werkt.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

      Het blauwe gevoel van de KLM

      Nov 13, 2019 - Management Assistant in Schiphol
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Grote verscheidenheid aan divisies, culturen en werkprocessen

      Minpunten

      Met meer dan 30.000 medewerkers is het bedrijf, voor mij te groot en onpersoonlijk geworden

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuk werk, maar je bent er maar een nummertje

      Jul 2, 2019 - Service Agent airside in Schiphol
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Mooie en dynamische werkomgeving en ook leuk werk

      Minpunten

      Het bedrijf, maar ook de afdelingen zijn zo groot waardoor je maar een nummertje bent, ook is de organisatie niet altijd georganiseerd waardoor er veel fouten worden gemaakt en er worden niet altijd verantwoordelijkheden genomen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijn bedrijf

      Aug 24, 2018 - Software Developer in Schiphol
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijn om voor KLM te werken. Menselijke sfeer. Redelijk wat flexibiliteit om zelf je werkdag te mogen bepalen. Soms moet je even flink aan de bak, maar achteraf krijg je altijd de tijd om even bij te komen (zoals een ochtend vrij na een late dienst). Alle middelen die je nodig hebt om je werk te doen worden ter beschikking gesteld. Als je een keer met Franse collega's iets wil ondernemen, is het geen probleem als je daarvoor naar Parijs gaat.

      Minpunten

      Veel mensen blijven zitten waar ze zitten, ik zie weinig doorstroming en vernieuwing. Daardoor veel ouderwetse zaken binnen het bedrijf. De kantoren mogen wel eens een likje verf krijgen! Bij sommige gebouwen, zoals Cargo, is het net alsof je in de jaren 80 stapt.

      Verder lezen
      3 personen vonden deze review nuttig
    6. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Heel tevreden

      Apr 10, 2016 - First Officer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Mooi begin salaris, redelijk wat vrije tijd, boeiende job, dure opleidingen die betaald worden door het bedrijf, doorgroeien gebeurt gestaag aan de hand ban een senioriteitslijst

      Minpunten

      Je bent vaak lang weg van huis. Het is geen 9 to 5 job, maar je werkt dag/nacht/weekend/feestdagen/...mDe i itiele opleiding die je zelf betaald is duur.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 1.0
      Huidige werknemer

      Repairdministrator

      Mar 26, 2016 - Repairadministrator in Schiphol
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Secondaire arbeidsvoorwaarde zijn goed. Groeimogelijkheden. Veel soorten banen indien te wil veranderen van richting binnen het bedrijf.

      Minpunten

      Veranderingen duren lang in een groot bedrijf. IT is langzaamdoor teveel programma's en te kleine server. Vergrijzing.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 2.0
      Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

      Tijd voor opruiming

      Nov 19, 2015 - Transition Manager in Bergen, Noord-Holland
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede business opportunities, een goede markt, een sterke naam en tevens een goed ontwikkeld E-commerce systeem. Voldoende mogelijkheden voor positieve samenwerking.

      Minpunten

      Stroperige organisatie met veel dead weight en overbodige medewerkers, procedures en processen. Het bedrijf zou dit moeten doen met maximaal de helft van de medewerkers.

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    9. 5.0
      Huidige werknemer

      25 jaar in dienst!

      Aug 7, 2015 - Captain B777 in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede arbeidsvoorwaarden Goed salaris Goede verhouding werk/vrije tijd Mooi bedrijf om voor te werken! In 25 jaar nog nooit met tegen zin naar mijn werk gegaan!

      Minpunten

      Misschien is het bedrijf iets te groot en te log...... Kans dat je een nummer wordt is aanwezig.....

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Topbedrijf waar ik al vele jaren met veel plezier werk

      Aug 2, 2015 - Anonieme werknemer in Schiphol
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Dynamisch bedrijf, zeer veel verschillende functies in heel veel verschillende disciplines, voor (bijna) elk wat wils. Goede werkomstandigheden. Groot bedrijf maar waar ik me toch altijd deel vind maken van een gezellige familie.

      Minpunten

      Helaas ligt het bedrijf, en met het bedrijf de hele bedrijfstak, onder grote druk. Dit is ook voelbaar binnen de KLM. Maar met zijn allen gaan we er voor, zo voel ik dat ook bij het merendeel van mij collega's.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 19 Reviews
    </>Embed

    Loopbanen die populair zijn bij KLM-werkzoekenden

    Intern
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij KLM? Deel uw ervaringen

    KLM logo
    of