Reviews voor KPMG | Glassdoor.nl

Reviews van KPMG

Bijgewerkt op 19 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 16263 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
76%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
KPMG CEO Lynne Doughtie
Lynne Doughtie
2347 Beoordelingen
  1. "Goede startersjob"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Consultant 

      Ik werk voltijd bij KPMG

      Pluspunten

      Voldoende begeleiding in eerste job

      Minpunten

      Werkdruk ligt met momenten hoog.

      KPMG2019-04-08
    • "Mooi bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij KPMG

      Pluspunten

      Mensgericht Internationale omgeving Flexibel Empowerment

      Minpunten

      Veeleisende werkomgeving Werk/privé balans is een uitdaging

      Advies aan management

      Geen

      KPMG2019-03-29
    • "Goede Startersfunctie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Consultant in Rotterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij KPMG

      Pluspunten

      - Een normaal startsalaris voor een financiële startersfunctie - Leuk pakket secundaire voorwaarden (laptop, mobiel, telefoon, lease-auto + tankpas, NS business card, premievrijpensieon) -

      Minpunten

      - Busy season is altijd overwerken (zo'n 60 ipv 40 uur) - Eerste 100 uur overwerk zijn inbegrepen bij salaris

      Advies aan management

      Niets bijzonders

      KPMG2019-03-03
    • "KPMG review"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Consultant Change Management in Amstelveen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij KPMG voor 3 jaar

      Pluspunten

      -Er is een menselijke cultuur -Er is weinig hierarchie

      Minpunten

      -Er heerst teveel silo denken binnen het bedrijf. Hierdoor wordt er te weinig samen gewerkt over de afdelingen heen.

      Advies aan management

      Probeer van het silo denken af te komen en zorg ervoor dat je samen sterker naar de markt gaat. Alleen zo kan je echt een toegevoegde waarde voor de klant leveren.

      KPMG2019-02-27
    • "Senior Management Consultant KPMG Brussel"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb voltijd gewerkt bij KPMG

        Pluspunten

        Goed, leerrijk, respect, verloning, interessant

        Minpunten

        Geen bonus bij extra inspanning

        KPMG2019-01-10
      • "Werkstudent"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij KPMG gewerkt

        Pluspunten

        - inspireerde en gemotiveerde collega's, uitdagende projecten

        Minpunten

        locatie minder, veel hiërarchie

        KPMG2018-12-14
      • "Top werkgever"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Tax Specialist 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij KPMG voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        Goede baan, goede begeleiding, extra cursussen

        Minpunten

        geen negatieve ervaring en collegiaal

        Advies aan management

        Top bedrijf

        KPMG2018-12-04
      • "Werk"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Senior in Utrecht
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij KPMG voor meer dan 5 jaar

        Pluspunten

        Salaris en lease, flexibel, reiskosten, studiekosten

        Minpunten

        Werkdruk en capaciteit, studie, collega’s

        Advies aan management

        Werkdruk

        KPMG2018-12-11
      • "Supervising auditor"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijd gewerkt bij KPMG

        Pluspunten

        - Fijne collega's, dit maakt het teamwerk aangenaam - uitdagend

        Minpunten

        - Managers die competenties ontbreken en je moet dus zelf alles uitzoeken - Review systeem is ouderwets en subjectief - Als je uw verloning uitrekent naargelang het aantal effectieve uren dat je werkt, valt dit tegen

        KPMG2018-11-19
      • "Prima"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Secretaresse in Amstelveen

        Ik heb voltijdgewerkt bij KPMG voor meer dan 10 jaar

        Pluspunten

        Goede arbeidsvoorwaarden, mooie werkomgeving, prettige sfeer

        Minpunten

        Geen minpunten in het bijzonder

        KPMG2018-10-07
      Er zijn 16263 reviews gevonden