Cover image for Kate Spade New York
Logo

Kate Spade New York

Onderdeel van Tapestry
Actieve werkgever

Kate Spade New York

Review toevoegen

Reviews van Kate Spade New York

1.803 van meer dan 2K reviews gevonden
3,9
75% Aanbevelen bij een kennis
Kate Spade New York CEO Liz Fraser
86% Waardeert directeur

3,9
75%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Kate Spade New York CEO Liz Fraser
Liz Fraser
260 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Kate Spade New York werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Kate Spade New York-reviews

  Kate Spade New York heeft een algemene beoordeling van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.906 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 75% van de werknemers zou werken bij Kate Spade New York aanraden aan vrienden en 65% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Kate Spade New York hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,5 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Kate Spade New York. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -4% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 75% van de werknemers van Kate Spade New York vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Kate Spade New York met een waarde van 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,9 voor cultuur en waarden en 3,5 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Kate Spade New York-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 1.906 reviews over Kate Spade New York die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Kate Spade New York. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Kate Spade New York bij u past.