Reviews voor Leids Universitair Medisch Centrum | Glassdoor.nl

Reviews van Leids Universitair Medisch Centrum

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 19 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
Leids Universitair Medisch Centrum CEO prof.dr. W.J.M. Spaan
prof.dr. W.J.M. Spaan
5 Beoordelingen
  1. "PhD in LUMC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Leids Universitair Medisch Centrum

    Pluspunten

    Bij het LUMC is het flexibel, leerkansen, top onderzoek

    Minpunten

    Bij het LUMC heb je slechte voorzieningen qua werkplek

    Leids Universitair Medisch Centrum2019-03-27
  2. "Nieuwe werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - adviseur arbeidsmarktcommunicatie in Leiden
    Aanbevolen

    Ik werk deeltijd bij Leids Universitair Medisch Centrum

    Pluspunten

    Goede faciliteiten, leuke collega's en interessante projecten

    Minpunten

    Lange doorlooptijden mbt beslissingen en projecten

    Leids Universitair Medisch Centrum2017-09-14
  3. Nuttig (1)

    "LUMC als werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Facilitair medewerker in Leiden
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Leids Universitair Medisch Centrum voor 4 jaar

    Pluspunten

    Het LUMC is een goede werkgever om voor te werken, je krijgt boven het minimum loon betaald indien je geen zorgfunctie bekleed. Het LUMC biedt ook vakantie geld, een 13e maand en een persoonlijke budget. Dit budget wordt opgebouwd met een percentage per gewerkt uur en is besteedbaar aan eigen ontwikkeling. Zoals educatie of educatie hulpmiddelen (boeken of laptop), maar ook je maandelijkse sport abonnement. Zorgverzekering...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Minpunten van werken voor het LUMC zijn de bureaucratische beslissingen die soms erg lang kunnen duren voordat er werkelijk actie wordt ondernomen.

    Advies aan management

    Beter monitoren van processen en deze eerder optimaliseren

    Leids Universitair Medisch Centrum2017-06-10
  4. "verpleegkundige"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verpleegkundige in Leiden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Leids Universitair Medisch Centrum voor 4 jaar

    Pluspunten

    Fijn ziekenhuis, elke dag leer je wat bij en er zijn verschillende doorgroei mogelijkheden.

    Minpunten

    Die zijn er niet! Ik ben erg dankbaar voor mijn baan en ga altijd met plezier naar mijn werk.

    Advies aan management

    Graag zouden wij als verpleegkundige ook wat extra willen verdienen. Ik las vandaag in het Leids Dagblad dat het management aardig wat verdient per jaar. Wij als verpleegkundige werken kei en keihard, onregelmatig en zijn vooral erg flexibel en zouden ook graag wat extra willen verdienen.

    Leids Universitair Medisch Centrum2016-06-18
  5. "werken voor de patient"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Leiden
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Leids Universitair Medisch Centrum voor 20 jaar

    Pluspunten

    Academisch ziekenhuis, veel specialistische kennis in huis.

    Minpunten

    Onnodig veel vergaderen en e-mailen.

    Advies aan management

    Ophoepelen aub, we kunnen het best zonder, zij hebben ons nodig , wij niet hen.

    Leids Universitair Medisch Centrum2016-06-02
  6. "Werkzaam bij het Lumc, bijna 15 jaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stafadviseur in Leiden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Leids Universitair Medisch Centrum voor 20 jaar

    Pluspunten

    Een groot pluspunt binnen het lumc is dat als je een andere functie zoekt hierin goed ondersteund wordt. Daarnaast vind ik dat je goed betaald wordt. Het is fijn werken bij een instelling die een goede naam heeft

    Minpunten

    Minpunten, het ziekenhuis staat voor standaard behandelingen niet zo goed bekend. Dit komt vooral doordat het zh ook een opleidingscentrum is. Dus patiënten hebben vaak te maken met CO assistenten, wat vaak als niet prettig ervaren wordt.

    Advies aan management

    Kijk eens goed naar je eigen afdeling, waar zijn mensen overbodig en waar komen er te kort. Ik zie binnen sommige afdelingen een overschot en in andere echt een ernstig te kort, daar zijn ook veel mensen ziek thuis, overwerkt.

    Leids Universitair Medisch Centrum2016-02-06
  7. "Goede plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Student in Leiden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Leids Universitair Medisch Centrum voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    Relatief rijk voor een academische omgeving, veel mogelijkheden voor personeel, goede locatie.

    Minpunten

    Ondanks dat het een hele internationale werkplek is, was het intranet toch vrijwel helemaal in het Nederlands.

    Advies aan management

    Zorg dat het intranet zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar is.

    Leids Universitair Medisch Centrum2015-08-23
  8. "LUMC Nederland"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Onderzoeker in Leiden
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Leids Universitair Medisch Centrum voor 6 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer, goede balans tussen werken en leven

    Minpunten

    Beperkte mogelijkheden voor promotie in het ziekenhuis

    Leids Universitair Medisch Centrum2014-11-03
  9. "Goede locatie met de beste kwaliteit in de regio"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker in Leiden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Leids Universitair Medisch Centrum voor 4 jaar

    Pluspunten

    Goede locatie met de beste kwaliteit in de regio. Genoeg financiering. Zorg er altijd voor dat opzichters je helpen met je studie en je carriere. Papieren zijn veelgevraagd hier.

    Minpunten

    meer Nederlands gesproken dan Engels gesproken. het land is heel klein en te weinig communicatie met buitenlandse personen. Een heleboel regen en sterke wind. Saai eten hier.

    Advies aan management

    nee

    Leids Universitair Medisch Centrum2014-01-16
  10. "Senior Lecturer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Lecturer in Leiden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Leids Universitair Medisch Centrum voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    Good benefits, good management, Nice colleagues

    Minpunten

    Not much chance to grow

    Leids Universitair Medisch Centrum2019-01-15
Er zijn 19 reviews gevonden