Reviews voor Lloyds Banking Group | Glassdoor.nl

Reviews van Lloyds Banking Group

Bijgewerkt op 22 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2077 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
67%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Lloyds Banking Group CEO António Horta-Osório
António Horta-Osório
964 Beoordelingen
  1. "huidige medewerker review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Lloyds Banking Group voor 8 jaar

    Pluspunten

    Open, eerlijk, informele sfeer, ruimte voor Eigen initiatief, goede balans werk/prive mogelijk, vrijheid in functie, ontwikkelmogelijkheden, 8e op de lijst van Best Workplaces 2017

    Minpunten

    weinig punten van kritiek te melden, hooguit dat de organisatie klein is dus bij langdurig dienstverband zijn de doorgroeimogelijkheden beperkt voor bepaalde rollen, mits je het ambieert naar kantoren in de UK of Berlijn te gaan. Maar dat kan ook weer positief zijn!

    Advies aan management

    Blijf doorgaan met het ontwikkelen van de medewerkers, het organiseren van leuke activiteiten voor de collega's; de Best Workplace 2017 award (8e plaats) is een fantastische beloning voor het management, jullie zijn op de goede weg

    Lloyds Banking Group2017-05-31
  2. "Goede leerervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Lloyds Banking Group

    Pluspunten

    Erg goede sfeer, je kan je eigen gang gaan en ze ondersteunen je op het moment dat het nodig is. Een waardevolle toevoeging van je opleiding.

    Minpunten

    Under resourced, mensen vervullen meerdere rollen. Verder lijken de verdiepingen wel verschillende bedrijven, waardoor je veel contact heb met je eigen afdeling maar weinig met de ander.

    Advies aan management

    Meer aan teambuilding werken, laat maar zien dat je 1 bedrijf bent. Verder iets meer openheid in het bestuur van het bedrijf.

    Lloyds Banking Group2016-05-04
  3. "Good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Representative 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij Lloyds Banking Group

    Pluspunten

    Great experience working with Lloyd's

    Minpunten

    Not many cons at all other than them closing the branch I worked in

    Lloyds Banking Group2019-08-22
  4. "Risk modelling"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Senior Risk Manager in Londen, Engeland

    Ik werk voltijd bij Lloyds Banking Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    agile working, FTSE100 company exposure

    Minpunten

    poor pay, no internal promotion

    Lloyds Banking Group2019-08-20
  5. "Good place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Commercial Banking Graduate in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lloyds Banking Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The people make this place plus many opportunities to move around the group through different business areas from retail to insurance.

    Minpunten

    Poor IT and multiple business restructures during my 2 years there.

    Advies aan management

    Invest in internal digital capabilities rather than just customer capabilities.

    Lloyds Banking Group2019-08-20
  6. "Delivery lead"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Delivery Lead 

    Ik werk bij Lloyds Banking Group

    Pluspunten

    Great place to work. Friendly to contractors.

    Minpunten

    Slow adapter sometimes but definitely on the right path to amend that.

    Lloyds Banking Group2019-08-19
  7. "Amazing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Owner in Cardiff, Wales
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Lloyds Banking Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    A great company to work for

    Minpunten

    Not a lot really nice

    Advies aan management

    Nothing

    Lloyds Banking Group2019-08-19
  8. "Nice place"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate 

    Ik werk voltijd bij Lloyds Banking Group

    Pluspunten

    Excellent learning environment for all

    Minpunten

    Solely UK-focused which can limit opportunities

    Lloyds Banking Group2019-08-17
  9. "Good company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PMO Analyst in Hove, Engeland
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Lloyds Banking Group voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Great overall packages, great communities, good focus on customer centric activity

    Minpunten

    Project management world took a turn for the worse in 2019 under misdirected leadership. Hopefully they will resolve this. Lost tremendous amount of talent of efforts to co locate. However they were only co locating the project team and taking them away from their customers (the business) and this was extremely narrow minded.

    Lloyds Banking Group2019-08-18
  10. "Good work life balance and nice people"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Finance Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Lloyds Banking Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Nice people Great work life balance Good benefits

    Minpunten

    Slow to change/up date systems

    Lloyds Banking Group2019-08-18
Er zijn 2077 reviews gevonden