Cover image for Médecins Sans Frontières
Logo

Médecins Sans Frontières

Actieve werkgever

Médecins Sans Frontières

Review toevoegen

Reviews van Médecins Sans Frontières

4,0
89% Aanbevelen bij een kennis
Médecins Sans Frontières International President Joanne Liu
92% Waardeert directeur
4,0
89%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Médecins Sans Frontières International President Joanne Liu
Joanne Liu
274 Beoordelingen
Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden

2 van meer dan 1K reviews gevonden

Bijgewerkt op 5 jul. 2022

  1. 4,0
   5 jul. 2022
   Anonieme werknemer
   Huidige werknemer, meer dan 3 jaar
   Aanbevelen
   Directeur-goedkeuring
   Zakelijk vooruitzicht

   Pluspunten

   cosy, international, open-minded, good cause

   Minpunten

   not efficient, not practical, old-fashioned- not high tech

   1. 3,0
    28 aug. 2019
    Logistiek medewerker
    Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar
    Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    MSF (Artsen zonder Grenzen) heeft prachtige doelstellingen. Werken aan het behalen daarvan geeft en enorme kick en de commitment van medewerkers aan de organisatie is groot. Ook als je niet direct werkt in of aan de projecten, voel je je erbij betrokken.

    Minpunten

    De werkdruk is gigantisch. Daardoor is er geen tijd voor overleg en activiteiten die de sfeer in een team goed houden. Wat volgt is dat iedereen in een bubble werkt, het wiel steeds opnieuw wordt uitgevonden, en conflicten ontstaan. Het percentage medewerkers met burn out is hoger dan elders, werd medewerkers al eens gezegd door HR. Managers gaan hieraan zelf ten onder (managers in mijn team bleven nooit langer dan 2-3 jaar), missen de capaciteiten om ermee om te gaan, of deprioritiseren her want ook zij hebben teveel op hun bord. En er is geen echte noodzaak om iets te veranderen. Want voor elke medewerker 10 anderen: er zijn veel mensen die ervan dromen bij MSF te werken.

   2. Kom bij Médecins Sans Frontières werken
    Meest recente vacatures
   Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands
   </>Embed

   Veelgestelde vragen over Médecins Sans Frontières-reviews

   Médecins Sans Frontières heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.078 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 89% van de werknemers zou werken bij Médecins Sans Frontières aanraden aan vrienden en 66% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

   Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Médecins Sans Frontières hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Médecins Sans Frontières. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 5% verbeterd.

   Op basis van Glassdoor-reviews zou 89% van de werknemers van Médecins Sans Frontières vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Médecins Sans Frontières met een waarde van 3,5 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,2 voor cultuur en waarden en 3,7 voor loopbaanmogelijkheden.

   Loopbanen die populair zijn bij Médecins Sans Frontières-werkzoekenden

   VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

   Glassdoor heeft 1.078 reviews over Médecins Sans Frontières die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Médecins Sans Frontières. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Médecins Sans Frontières bij u past.