Cover image for Maandag
Logo
Alle foto's weergeven

Maandag

Actieve werkgever

Maandag

Review toevoegen

Reviews van Maandag

Bijgewerkt op 24 jan. 2023

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

100 van meer dan 111 reviews gevonden

3,9
87%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Maandag  CEO and Founder  Freddy Verweij and Rob Entjes
Freddy Verweij and Rob Entjes
47 Beoordelingen
Pluspunten
  • "In een korte tijd veel leren en als je het goed doet verdien je, financieel gezien, ook veel(in 4 reviews)

  • "Eigen toko runnen, hard werken, snel groeien(in 6 reviews)

  • Minpunten
  • "onderlinge concurrentie(in 3 reviews)

  • "Concurrentie tussen vestigingen is groot, op bepaalde vestigingen wordt veel geroddeld(in 3 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Pluspunten en minpunten zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5,0
      Huidige werknemer

      Top bedrijf

      12 dec. 2022 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Jong, snel bedrijf dat zich inzet voor de publieke sector

      Minpunten

      geen min punten in gedachten

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4,0
      Voormalige werknemer

      Leerschool starters

      10 jan. 2023 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Feestjes, bonus en vrijheid om je doelen te behalen

      Minpunten

      Geld was belangrijker dan personeel

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      plezierige werkgever

      4 jan. 2023 - Leerkracht basisonderwijs in Leeuwarden
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ze komen hun afspraken na Ze nemen veel uit handen

      Minpunten

      Ik mis mijn 13e maand

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5,0
      Huidige werknemer

      Top organisatie

      9 nov. 2022 - Brand Manager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Zin in mentaliteit, focus, samenwerken, work hard play hard.

      Minpunten

      Op dit moment kan ik nog geen minpunten bedenken.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 1,0
      Voormalige werknemer

      Niet Prettig

      13 dec. 2022 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Best leuke cursussen die je online kunt volgen.

      Minpunten

      Er hangt een zeer dwingende sfeer. Jij als persoon, bent niet belangrijk.

      1 persoon vond deze review nuttig
    6. 3,0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Leuke start

      15 okt. 2022 - Account Manger in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      + Leuk team + Goede leerschool

      Minpunten

      Prive werk/balans was minder. Er werd van mij verwacht dat ik lange dagen maakten en kon deze niet compenseren.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4,0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Goed

      29 sep. 2022 - Werkstudent in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goed contact met contactpersoon. Helpen je overal bij indien nodig.

      Minpunten

      Ik heb geen min punten.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 2,0
      Huidige werknemer

      Recruiter

      11 okt. 2022 - Senior Recruiter in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede beloningsysteem Vrijheid als je presteer

      Minpunten

      Hoge werkdruk Veel verloop Controle vanuit management

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4,0
      Huidige werknemer

      Vrijheid deels

      2 aug. 2022 - Senior Accountmanager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Op eigen manier mogen invullen

      Minpunten

      Thuiswerken niet mogelijk en plafond van het basis salaris en slechte back office op hoofdkantoor. Log

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5,0
      Huidige werknemer

      Maandag BA

      29 jul. 2022 - Business Analyst 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Open leiding - Jonge cultuur - Winnaarsmentaliteit

      Minpunten

      - Veel ad hoc - Veel verandering