Reviews voor Maandag | Glassdoor.nl

Reviews van Maandag

Bijgewerkt op 26 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 21 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
51%
Aanbevelen bij een kennis
51%
Waardeert directeur
Maandag CEO Rob Entjes
Rob Entjes
8 Beoordelingen
  1. "Gezellige sfeer en leuke uitdagingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Online Marketeer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Maandag

    Pluspunten

    Bij Maandag® krijg je de kans om je snel te ontwikkelen en werk je in een competitieve maar gezellige omgeving. Iedereen is professioneel en gemotiveerd om zijn best te doen. Ik vind het heel fijn dat Maandag® zo’n flexibele werkgever is en ik zit na korte tijd al helemaal op mijn plek. Nog een flink pluspunt zijn de trainingen die ze aanbieden. Zo blijf je jezelf verder ontwikkelen en komen er steeds nieuwe uitdagingen...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, voor mij zijn er op dit moment geen minpunten

    Maandag2019-03-26
  2. "Can't complain"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Maandag

    Pluspunten

    - Bonus - Jong Team - Plezier in werk

    Minpunten

    - Concurrentie met andere vestigingen

    Advies aan management

    - Wat harder zijn

    Maandag2019-02-05
  3. "Recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Maandag voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Bonus - Jong team - bijbehorende uitstapjes

    Minpunten

    - Slechte sfeer - Onderlinge concurrentie - verveling

    Maandag2019-01-17
  4. "Tegenstrijdig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Maandag

    Pluspunten

    Arbeidsvoorwaardenpakket: salariëring is niet slecht, flexibel vakantieverlof, soort 13e maand regeling. Voor mij een prima pakket. Veel ambitieuze mensen die er met elkaar het beste van willen maken. De hele Maandag ervaring is totaal afhankelijk van de afdeling en de desbetreffende manager. Op een “goede” afdeling is er alle ruimte voor eigen inbreng en run je je eigen toko/ werkzaamheden. Zit je op een “minder” goede...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Harde en zeer veranderlijke organisatie. Volledig sales gericht, wat prima is wanneer het menselijke aspect niet uit het oog wordt verloren. Naar mijns inziens is dit wel het geval. Ik heb niet eerder zo veel huilende, boze, teleurgestelde en gefrustreerde collega’s meegemaakt. Er worden te veel impulsieve impopulaire beslissingen genomen (op basis van ego en gevoel?). Dit draagt niet bij aan de sfeer. Ontzettend jammer....

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wees zuinig op wie en wat je in huis hebt, niet alleen op de Sales toppers ook op het team achter de sales toppers (Hoofdkantoor) die ervoor zorgen dat er een goede basis (en meer) staat, zodat de sales toppers kunnen shinen en de knaken binnen kunnen halen.

    Maandag2019-01-09
  5. "Prima start van je loopbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Maandag

    Pluspunten

    Verantwoordelijkheid, snelheid, dynamisch team, vrijheid en informeel

    Minpunten

    weinig ruimte om verder te ontwikkelen

    Advies aan management

    Meer ruimte en aandacht voor de persoon

    Maandag2018-11-30
  6. "maandag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Maandag voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je kan in een korte tijd een hele goede recruiter of accountmanager worden omdat dat het enige is waar je de focus op hebt. Als je jouw target haalt heb je heel veel autonomie over je werkzaamheden. Ik heb er heel erg veel plezier gehad, had leuke collega's, veel feestjes en je verdient een mooie bonus als je het goed doet.

    Minpunten

    De onderlinge concurrentie is ongezond en je wordt er ook nog op aangestuurd. Er is geen mogelijkheid om je te verbreden, je moet vooral meer van hetzelfde doen.

    Maandag2018-11-23
  7. "Ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Maandag

    Pluspunten

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met betrekking tot salaris en flexibel verlofregeling. De sfeer op het hoofdkantoor wissselt helaas sterk per afdeling.

    Minpunten

    De wisselende sferen vond ik zelf erg jammer. Daarnaast is de cultuur ook echt een apart geval bij Maandag. Het is een keiharde salesorganisatie.

    Maandag2018-11-05
  8. Nuttig (5)

    "Goede leerschool, slecht beleid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Maandag voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Makkelijk om aangenomen te worden Platte organisatie Goede bonusregeling Duidelijke verwachtingen op hoe en wat Informele sfeer

    Minpunten

    Veel micromangement Groot verloop van personeel Best veel incapabele managers Slechte primaire arbeidsvoorwaarden Geen beleid Niet geschikt voor ervaren medewerkers

    Advies aan management

    Strenger aannamebeleid om kwaliteit te verhogen. Bied vrijheid en lamge termijn beleid om de rententie van medewerkers te verhogen.

    Maandag2018-03-28
  9. "goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Maandag gewerkt

    Pluspunten

    hard werken en je kan er veel leren

    Minpunten

    er wordt soms wel wat geroddeld

    Advies aan management

    meer sturing krijgen waar nodig.

    Maandag2018-02-27
  10. "Als Maandag bij je past..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Office Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Maandag voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Als de cultuur je aanstaat en je hard werkt zal Maandav een bedrijf zijn waar je je zeker thuis voelt. Daar zeg ik wel bij, je moet er echt tussen passen. Je zal het dan ook gelijk merken als dit niet zo is.

    Minpunten

    Bij Maandag wordt er vaak vergeten waar het echt op gaat. Je klanten en je werknemers. Bij Maandag staat geld verdienen voorop. Concurrentie tussen vestigingen is groot, op bepaalde vestigingen wordt veel geroddeld.

    Maandag2017-10-11
Er zijn 21 reviews gevonden