Reviews voor Marriott International | Glassdoor.nl

Reviews van Marriott International

Bijgewerkt op Aug 11, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
76%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Marriott International President & CEO Arne Sorenson
Arne Sorenson
2,993 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bars Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Marriott International

    Pluspunten

    Personeelsvoordelen, lagere vergoedingen in andere hotels van de groep.

    Minpunten

    Veel boeken en hoe dat te doen, ze moeten mensen laten zijn wie ze zijn, niet alleen de boeken van het bedrijf lezen

    Advies aan management

    Neem interne mensen in aanmerking voor promoties, dit is vaak beter dan externe werving

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Marriott International2019-08-11
  2. "Intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Marriott International

    Pluspunten

    Veel doorgroeimogelijkheden, groot bedrijf en veel vrije dagen

    Minpunten

    Managementteam niet erg gestructureerd, veel ziekmeldingen

    Marriott International2019-01-24
  3. "review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Marriott International voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    leuk team, centrum, jonge gasten, leuke events

    Minpunten

    weinig aandacht voor opleiding

    Advies aan management

    meer waardering voor personeel

    Marriott International2017-01-09
  4. "Appelsap"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Advocaat in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Marriott International voor 8 jaar

    Pluspunten

    Het is een goed in elkaar werkend bedrijf dat de klanten helpt met overtuiging.

    Minpunten

    Klantenservice is soms onvriendelijk en sloom. Daardoor is het niet perfect.

    Advies aan management

    Geef bitcoins aan mij

    Marriott International2016-01-07
  5. "Leuk bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Marriott International

    Pluspunten

    Saamhorig bedrijf, informele structuur ook van de bovenlagen. Wel erg profesioneel

    Minpunten

    Reiskosten niet volledig vergoed, verder erg leuk bedrijf.

    Marriott International2015-11-28
  6. "Goede sfeer, management kan beter."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    F&B All-Round in Gent
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Marriott International gewerkt

    Pluspunten

    Er is een zeer goede sfeer onder de collega's, gevariëerde job en doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    Zeer hiërarchisch, weinig oppurtiniteiten voor eigen input.

    Advies aan management

    Luisteren naar werknemers, meer inspraak geven.

    Marriott International2018-12-16
  7. "Marriott Washington DC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Duty Manager in Washington, DC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Marriott International voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Bedrijf van de toekomst dat medewerkers voorop stelt. Innovatief, goede open door policy, fijne arbeids voorwaarden en veel doorgroei mogelijkheden.

    Minpunten

    Niet van toepassing. Ik heb tijdens mijn werkperiode geen negatieve punten mee gemaakt. Alle problemen binnen het bedrijf werden razend snel en efficient aangepakt.

    Advies aan management

    Fijn management met een hands-on mentaliteit en een open door policy. Management was erg zichtbaar op de werkvloer wat resulteerde in veel wederzijds respect van management en medewerkers.

    Marriott International2017-09-27
  8. "Leuke plek om in te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Boekhouder in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Marriott International voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Iedereen is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar; Super multiculturele teams; Alles is zeer goed gestructureerd, de organisatie van het bedrijf

    Minpunten

    Initiatief is niet heel welkom

    Advies aan management

    Om hun werknemers meer vrijheid te geven als het gaat om besluitvorming

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Marriott International2019-08-11
  9. "Een inspirerende arbeidsfilosofie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - manager personeelszaken 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Marriott International voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Ik voelde me gelijk thuis. Aardige collega's.

    Minpunten

    Onnodige arbeidsdruk.

    Advies aan management

    Blijf bij de arbeidsfilosofie.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Marriott International2019-08-10
  10. "Erg druk"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Marriott International

    Pluspunten

    Meertalige en multiculturele omgeving Boekingskortingen bij Marriott-hotels (tot wel 80%) Je communiceert met klanten en baliecollega's over de hele wereld, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en je Engels beter wordt

    Minpunten

    Erg veel drukte aan de telefoon (er komen constant nieuwe gesprekken binnen) Je kunt niet vertrouwen op het systeem, omdat het vaak niet doet wat het zou moeten doen, waardoor simpele handelingen soms erg frustrerend kunnen zijn, zowel voor jou als de klant (bijv. als je probeert een reservering te boeken, dan kan het systeem je verzoeken het nog een keer te proberen omdat er een onverwachte fout is opgetreden.... Hierdoor moet je helemaal opnieuw beginnen, waardoor het langer duurt en het gesprek ongemakkelijk wordt). Niets verzekert je dat de volgende keer het systeem wel goed werkt, en je zult jezelf dus mentaal voor moeten bereiden om dit soort situaties keer op keer aan te gaan.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Verbeter de communicatie tussen de collega's en de assist-leads door de mogelijkheid te bieden om te chatten, in plaats van dat je voor alles moet bellen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Marriott International2019-06-26
Er zijn 7082 reviews gevonden