Reviews voor McKinsey & Company | Glassdoor.nl

Reviews van McKinsey & Company

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3184 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
McKinsey & Company CEO Kevin Sneader
Kevin Sneader
244 Beoordelingen
  1. "McKinsey"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Veel leermogelijkheden en groeikansen, mooie projecten

    Minpunten

    Work-life balance niet altijd optimaal

    McKinsey & Company2019-03-04
  2. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Sfeer Doorgroei mogelijkheden zijn goed en concreet Salaris Secunaire arbeidsvoorwaarden, heerlijke lunch ;-) Vernieuwend

    Minpunten

    Werkdruk is soms hoog maar wel te doen

    McKinsey & Company2016-09-05
  3. Nuttig (2)

    "Inspirerend, goed verdienen en snel leren, hard werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    Je leert er veel en snel en je werkt met extreem ambitieuze en energieke mensen. Je krijgt veel feedback en kunt je daardoor snel ontwikkelen, in termen van persoonlijke ontwikkeling, consulting en managementvaardigheden. En een hoog salaris en bonus.

    Minpunten

    Het is hard en veel werken. Men is niet snel tevreden over je werk, alles moet altijd beter. Je bent een consultant, dat wil zeggen: hoog overvliegen, snel conclusies trekken. Dus weinig tijd voor verdieping.

    McKinsey & Company2016-06-09
  4. "Fantastisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Beste leerschool voor startende professional. steile leercurve, internationaal

    Minpunten

    Hard werken en veel reizen

    McKinsey & Company2016-05-01
  5. Nuttig (1)

    "Steile leercurve"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engagement Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    fantastische mensen brede skillset ontwikkeling het bouwen van een groot netwerk een goed salaris

    Minpunten

    werk privé balans carrière-onzekerheid (typisch relatief hoge omzet) / niet de plek om te werken tot aan je pensioen

    McKinsey & Company2014-09-08
  6. Nuttig (1)

    "Beste leeromgeving voor talent."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bedrijfsanalist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company voor 2 jaar

    Pluspunten

    Extreem slimme mensen, snelle leercurve, grote blootstelling tot de industrie en een fantastisch netwerk.

    Minpunten

    Balans in werk en leven kan een uitdaging zijn.

    McKinsey & Company2014-03-26
  7. Nuttig (1)

    "Geweldig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company voor 4 jaar

    Pluspunten

    De mensen waarmee je werkt zijn geweldig

    Minpunten

    Het leven kan moeilijk te plannen zijn

    McKinsey & Company2014-02-18
  8. "Geweldige ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engagement Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    - Werken met klanten op senior niveau's - Constante focus op professionele ontwikkeling

    Minpunten

    - Hoge prestatiedruk - Niet veel levensstijl

    McKinsey & Company2013-09-20
  9. Nuttig (7)

    "Ga daar niet heen als een onderzoek analist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Onderzoeksanalist in Amsterdam
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Goede extr(cursussen in het buitenland bijvoorbeeld) Scherpe leercurve Collegialiteit

    Minpunten

    Laag salaris Behandeld als een tweederangs burger vergeleken met consultants Carrière pad niet goed

    Advies aan management

    Behandel alle medewerkers gelijk

    McKinsey & Company2010-07-16
  10. "Beoordeling McKinsey"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Goede voordelen, goede teamgeest, erg goede mogelijkheden om te leren. Erg divers scala aan projecten en teams. Alles bij elkaar is dit een fantastische ervaring

    Minpunten

    Lange werkuren, vaak erg sterke hiërarchie Te veeleisend vanuit de top, beperkte mogelijkheden om feedback te geven aan manager/partner in het team

    Advies aan management

    Geen advies

    McKinsey & Company2010-06-16
Er zijn 3184 reviews gevonden