Reviews voor McKinsey & Company | Glassdoor.nl

Reviews van McKinsey & Company

Bijgewerkt op 26 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.5
91%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
McKinsey & Company Chairman Kevin Sneader
Kevin Sneader
582 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Fantastische werkgever met veel groeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Client Partner in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company voor 10 jaar

    Pluspunten

    1. Mogelijkheid om aan 's werelds meest belangrijke onderwerpen te werken - ik heb aan energietransitie in verschillende landen gewerkt 2. Uitstekende mensen om mee samen te werken, met veel drive, enthousiasme, en ondernemerschap 3. Flexibel rooster - ik werd een partner op deeltijdsbasis

    Minpunten

    Soms is het enigszins hectisch :)

    Verder lezen
    McKinsey & Company2019-08-29
  2. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Sfeer Doorgroei mogelijkheden zijn goed en concreet Salaris Secunaire arbeidsvoorwaarden, heerlijke lunch ;-) Vernieuwend

    Minpunten

    Werkdruk is soms hoog maar wel te doen

    McKinsey & Company2016-09-05
  3. Nuttig (2)

    "Inspirerend, goed verdienen en snel leren, hard werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Je leert er veel en snel en je werkt met extreem ambitieuze en energieke mensen. Je krijgt veel feedback en kunt je daardoor snel ontwikkelen, in termen van persoonlijke ontwikkeling, consulting en managementvaardigheden. En een hoog salaris en bonus.

    Minpunten

    Het is hard en veel werken. Men is niet snel tevreden over je werk, alles moet altijd beter. Je bent een consultant, dat wil zeggen: hoog overvliegen, snel conclusies trekken. Dus weinig tijd voor verdieping.

    McKinsey & Company2016-06-09
  4. "Fantastisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Beste leerschool voor startende professional. steile leercurve, internationaal

    Minpunten

    Hard werken en veel reizen

    McKinsey & Company2016-05-01
  5. "Geweldig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Front Desk Receptionist in Brussel
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij McKinsey & Company gewerkt

    Pluspunten

    Leuke omgeving met aardige collega’s. Hoog niveau van professionaliteit.

    Minpunten

    Ik kan er niks zeggen want ik heb geen.

    McKinsey & Company2020-01-26
  6. "Niet slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Computer Forensic Examiner 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Interessant en al enorm gegroeid op korte tijd

    Minpunten

    Je leven bestaat uit werk

    McKinsey & Company2020-01-17
  7. "Awesome people but still classic consulting mindset"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Delivery Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company voor 5 jaar

    Pluspunten

    It's a group of extremely bright individuals, working on high-end projects for the biggest companies in the world. Exposure to different companies, cultures, countries is hard to match and you'll quickly gain a number of lasting memories

    Minpunten

    Working hours and travel scheme can be challenging, especially for young parents, While McK noticed early on that classic consulting is ideally complemented with technology solutions and centers of excellence, it remains a "classic strategy consulting" company despite the high amount of employees working in different tracks (e.g. technical engineers, solutions, experts etc.). The shots are still called by leadership that come from classic consulting and it's reflected throughout the company and support processes.

    Verder lezen
    McKinsey & Company2019-12-02
  8. "Sublieme randvoorwaarden, but they come at a cost"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Waanzinnig goeie support staff, veel aandacht voor feedback en persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Weinig mogelijkheid om de torenhoge werkdruk te verlagen

    Verder lezen
    McKinsey & Company2019-08-22
  9. "McKinsey"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Veel leermogelijkheden en groeikansen, mooie projecten

    Minpunten

    Work-life balance niet altijd optimaal

    McKinsey & Company2019-03-04
  10. "Senior Analist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Geweldige plek om te werken, interessante projecten

    Minpunten

    Kan erg veeleisend zijn met betrekking tot werkuren en hoeveelheid reizen

    McKinsey & Company2019-10-16

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 3816 reviews gevonden