Reviews voor MediaMonks | Glassdoor.nl

Reviews van MediaMonks

Bijgewerkt op Nov 2, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
80%
Aanbevelen bij een kennis
66%
Waardeert directeur
MediaMonks Main Monk Victor Knaap
Victor Knaap
34 Beoordelingen
  1. "Geweldige plek om je carrière te beginnen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Rich Media Developer in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij MediaMonks voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Werken voor de grootste klanten, collega's zijn super toegewijd om een project af te maken. Je werkt samen met veel verschillende nationaliteiten en zowel mannen als vrouwen. Mogelijkheid om te werken in het buitenland. Heerlijk eten, toffe feesten/wintersport. Super leuke werksfeer.

    Minpunten

    Luisteren niet altijd naar persoonlijk groei wensen. Onboarding kan beter, je word soms een beetje in het diepen gegooid.

    Advies aan management

    Luister wat meer naar de punten van de werknemers, daar zitten soms hele goede ideeën bij.

    MediaMonks2019-07-01
  2. "Weinig waardering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Hilversum
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij MediaMonks voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mooie projecten, je leert veel doordat je in het diepe gegooid wordt.

    Minpunten

    Weinig waardering, te weinig begeleiding en training om beter te worden. Ook het salaris is minimaal met maximale werkdruk

    Advies aan management

    Meer investeren in je werknemers, waardering en beter belonen

    MediaMonks2019-11-02
  3. "Heerlijke werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Lead in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij MediaMonks voor 5 jaar

    Pluspunten

    Werken aan internationale topprojecten, gepassioneerde werksfeer, hoge kwaliteit

    Minpunten

    Kantoor is in Hilversum, de stad is echt saai.

    MediaMonks2018-03-11
  4. "Mooie merken, hoge werkdruk, gezelligheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Concept Developer in Hilversum
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij MediaMonks voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Beste digitale werk van de wereld,

    Minpunten

    Hoge werkdruk en weinig begeleiding

    Advies aan management

    Persoonlijkere benadering

    MediaMonks2018-03-01
  5. "Inhoudelijk sterk, operationeel zwak"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij MediaMonks

    Pluspunten

    Inhoudelijke zeer sterk, er loopt veel talent rond, maken erg mooi werk

    Minpunten

    Operationeel staat er een slechte basis waardoor er veel gecompenseerd moet worden, waaronder veel overwerk.

    MediaMonks2017-10-24
  6. Nuttig (1)

    "Top!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij MediaMonks

    Pluspunten

    maaltijden kwaliteit en geweldige plek om te werken

    Minpunten

    Personeelsbeheer is het hele jaar door overbelast

    Advies aan management

    bijwonen overboeken personeel door luisteren op problemen

    MediaMonks2017-09-02
  7. Nuttig (14)

    "Like tequila; Episch maar slecht voor je en eigenlijk niet lekker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Front End Developer in Hilversum
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij MediaMonks voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Uitsagende en Mooie opdrachten, bruisende omgeving, epische feesten, internationale kansen. Ze doen alles zelf en dat geeft mediamonks een multidisciplinair karakter

    Minpunten

    Er is een pecking order. Hoe beter je in de groep ligt, hoe beter je werk. (Maar er zijn een hoop rotprojecten en vaak gaat het goed mis bij projectmanagement). Toch levert mediamonks meestal goed werk (door hun werknemers voor nop nachten en weekenden door te laten werken). De werksfeer is relaxed en bruisend (maar bullying en vriendjespolitiek komen vaak voor). Je werkt met capabele en relaxedte mensen (maar je... kan lopen over de opgeblazen ego's en backstabbers). Mediamonks kan je zien als een deal met de duivel. Je kan er aan mooie projecten werken, maar je levert je privéleven en je ziel ervoor in. Mediamonks betaalt niet erg goed en staat heel slecht bekend in de markt. Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan kan je kritische vragen en zelfs meteen afwijzingen verwachten van bedrijven, omdat mediamonks wordt gezien als een onprofessioneel bedrijf met verpeste werknemers.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Mja voor management werkt dit systeem prima. Zolang mensen uitgebuit willen worden om aan high profile projecten te werken gaat het prima. Ik denk wel dat het beter is voor mediamonks om goed na te denken over hun reputatie in de markt. Niet alleen voor jullie werknemers maar ook voor jullie klanten. Jullie profileren alleen jullie succesverhalen maar er zitten ook heel veel falende projecten tussen. Ik weet dat er... veel potentiele klanten zijn die nooit (meer) met jullie in zee gaan. En de vijver in het buitenland zal ook een keer opdrogen.

    Meer weergeven
    MediaMonks2017-03-08
  8. Nuttig (2)

    "Pros and cons"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Art Director in Hilversum
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij MediaMonks

    Pluspunten

    klanten, de cultuur en de feesten

    Minpunten

    het salaris en de vakantiedagen

    MediaMonks2016-09-25
  9. Nuttig (12)

    "Goede sfeer, slechte werk-privé balans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hilversum
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij MediaMonks voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    De sfeer bij MediaMonks is goed, er is veel persoonlijk contact tussen collega's. Genoeg feestjes, borrels, jaarlijkse wintersport, uitgebreide lunch.

    Minpunten

    Zeer hoge werkdruk, overuren worden niet uitbetaald (bij sommige functies wel tijd-voor-tijd) en die worden heel erg veel gemaakt, te kleine kantoorruimte voor aantal medewerkers, weinig vakantiedagen.

    Advies aan management

    Geef medewerkers meer vakantiedagen en zorg dat de werk-privébalans wordt verbeterd.

    MediaMonks2015-08-07
  10. Nuttig (2)

    "Veel groeimogelijkheden voor jonge mensen en genieten van bedrijfsuitjes en -feesten."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij MediaMonks

    Pluspunten

    Groeipotentieel, kansen, feesten en uitjes, prettige informele sfeer.

    Minpunten

    hoge werkdruk en weinig vakantiedagen

    Advies aan management

    meer vakantiedagen

    MediaMonks2015-08-05
Er zijn 60 reviews gevonden