MessageBird werknemer reviews over "growing pains"

Bijgewerkt op Oct 15, 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3 van meer dan 110 reviews gevonden

3.9
70%
Aanbevelen bij een kennis

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over growing pains

Terug naar alle reviews
 1. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Blij een Bird te zijn!!

  Oct 15, 2018 - Anonymous in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - We hebben erg vriendelijke collega's van over de hele wereld - Kansen voor je carrière en om te groeien. - Lunch en goed gevulde keuken op kosten van het bedrijf, dus je hoeft je geen zorgen te maken over iets dat met eten te maken heeft zo lang je hier bent. De koks zijn er goed in om ons gezond te houden, er zijn genoeg keuzes voor de lunch en in snacks! - Kickboksen, pilates en andere workouts worden ook door het bedrijf verzorgd - We hebben een nieuw, ruim kantoor aan de Amstel (met een geweldig dakterras!) - Ontspannen en open cultuur (goede balans tussen werk en privé) - Vrijdagmiddagborrel! - Het bedrijf groeit en er zijn veel dingen te doen en te verbeteren, veel projecten om te implementeren en door te nemen. Ik heb echt genoten van mijn tijd hier en verheug me op de tijden die komen gaan!

  Minpunten

  - Groeipijnen die elke bedrijf in dit stadium doormaakt, maar we zijn ambitieuze en hardwerkende mensen! We doen allemaal ons allerbest!

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  5 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Bedankt voor je feedback! Ons team en onze cultuur zijn onze prioriteit, en we willen dat het nest een plek is waar alle vogels zich gemotiveerd en goed verzorgd voelen, zodat we allemaal samen kunnen blijven werken om de lat hoger te leggen, te innoveren en het telecombedrijf van de toekomst uit te bouwen. We zijn blij dat je geniet van je tijd in het nest en dat je je plek tussen alle andere vogels hebt gevonden!

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 2. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Snel groeiend bedrijf

  Oct 10, 2018 - Anonymous in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het bedrijf doet het erg goed binnen de markt. Uitstekende werkcultuur en werkomgeving. Een mooi nieuw kantoor op een goede locatie. HEERLIJKE gratis lunches worden elke dag geserveerd. Ook zijn er snacks in de middag om je op gang te houden. Borrels op vrijdag, etc. Een ontspannen en open cultuur waar je je meteen welkom voelt. Veel mogelijkheden om een verschil te maken naarmate het bedrijf door blijft groeien.

  Minpunten

  Groeipijn - wat gebruikelijk is in deze fase, maar het bedrijf is al actief bezig om problemen op te lossen, en het is opzoek naar manieren om ervoor te zorgen dat het bedrijf op de meest efficiënte manier kan doorgroeien.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  4 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten. Het is geweldig om je positieve feedback te horen over het team, de omgeving en de voordelen op kantoor! We zijn constant op zoek naar manieren om ons te verbeteren en onze prioriteit is om op een duurzame manier te groeien, om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers goed verzorgd en beluisterd blijven, zodat uw feedback echt nuttig is.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 3. 5.0
  Huidige werknemer

  Een unieke rit!

  Aug 16, 2018 - Anonymous 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Leuke sfeer, gelijkgestemde mensen Unieke vrijheden en kansen Uitdagende omgeving, sterke focus op het product Het bedrijf groeit snel. Soms ontbreken procedures of structuur, maar in het algemeen gaat het bedrijf vooruit, terwijl ze de cultuur behouden. Ze nemen de cultuur heel serieus. Creëer drankjes, eten en unieke activiteiten.

  Minpunten

  De functionele infrastructuur komt op zijn plaats, maar het bedrijf heeft wat problemen met de enorme groei. Als je op zoek bent naar een stabiel bedrijf, moet je er waarschijnlijk niet aan beginnen.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  4 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 3 van 3 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij MessageBird-werkzoekenden

Senior Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Business Development Director - EMEA
Internal Communications Manager
Director of Learning & Development
Senior Software Engineer (PHP)
Director of Customer Operations

Werkt u bij MessageBird? Deel uw ervaringen

MessageBird logo
of