MessageBird werknemer reviews over "work life balance"

Bijgewerkt op Nov 14, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

7 van meer dan 110 reviews gevonden

3.9
70%
Aanbevelen bij een kennis

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over work life balance

Terug naar alle reviews
 1. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Trots om onderdeel uit te maken van de reis

  Nov 14, 2019 - Anonieme werknemer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ik zit nu al meer dan 3 jaar bij het bedrijf en ik ben misschien niet helemaal objectief maar ga mijn best doen. Als ik zie hoe het bedrijf gegroeid is de afgelopen jaren dan is dat fantastisch! Kunnen werken in zo'n snel bewegende omgeving heeft nadelen (zie hieronder) maar ook vele voordelen. Je komt te werken met een relatief jong team dat graag leert en groeit. Feedback is altijd wlkom en ja, het kan soms wat tijd kosten om iets te implementeren, maar er wordt geluisterd. De werkplek is geweldig, een tweede scherm nodig, geen probleem, koptelefoon, natuurlijk, liever een trackpad dan een muis? Gaan we regelen! Dagelijkse, gezonde lunch en beweging wordt aangeboden. De cultuur en de mensen zijn uniek. Het is echt inspirerend om met zo'n internationale groep slimme mensen samen te werken. Bijna iedereen staat open voor nieuwe ontmoetingen en er zijn diverse dagelijkse activiteiten die door medewerkers worden bedacht buiten het werk om. Sommigen vinden dit misschien slecht voor de werk-/privébalans maar ik zie niet in wat er slecht is aan samenwerken met je beste vrienden!

  Minpunten

  Na het lezen van verschillende reviews van anderen, zie ik dat veel mensen het hebben over een salaris dat niet voldoende is. Als je op zoek bent naar een baan om geld mee te verdienen, dan is dit misschien inderdaad niet het beste bedrijf voor om voor te werken. Als je echter gelooft in de visie en het doel, dan is geld maar bijzaak. Maar ja, verwacht benaderd te worden door recruiters van andere bedrijven die je een gouden ticket bieden in vergelijking tot het salaris hier. Het is een start-up middenin processen. Dit is terug te zien in de basisstructuur zoals communicatie over je groeipad als je verder wilt komen, het is aan jou om dit waar te maken (iets dat ik niet zie als slecht maar anderen misschien wel). Managers zouden een betere opleiding kunnen krijgen; ik heb het gevoel dat bepaalde medewerkers misbruik maken van het systeem en een loopje met het bedrijf nemen en ermee weg te komen. Voorbeeld, de hoge verzuimcijfers bij bepaalde teams.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  9 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Thank you for the feedback! We're happy to hear all the positive comments about the growth, team and culture, benefits, etc. Indeed we're working hard to make MessageBird a great company to work for and to grow with. Continuing to improve communication on the vision and our goals as well as creating career paths for our Birds are high on the priority list for Management and People department. Thanks again for your feedback!

 2. 3.0
  Voormalige werknemer

  Beperkt door zijn eigen succes en leiderschap

  Mar 11, 2019 - Anonymous 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Leuk team en deskundige mensen Mooi kantoor Goede kantoorfaciliteiten Geweldige feesten Geweldige lunches

  Minpunten

  Gebrek aan strategie Zwakke interne communicatie Management door angst Slechte balans werk/privé Geen vertrouwen in mensen Geen secundaire arbeidsvoorwaarden

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  18 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te geven en te wijzen op enkele van de geweldige voordelen die we bieden. We zullen deze voordelen blijven aanvullen en versterken terwijl we groeien. We horen u ook over enkele van de verbeteringen die kunnen worden aangebracht, met name met betrekking tot interne communicatie. Omdat het team erg snel is gegroeid, was het wel een uitdaging om iedereen op de hoogte te houden. We werken aan verbeteringen op dit gebied, waaronder het toevoegen van meer regelmatige all-hands meetings. We stellen uw feedback op prijs en zullen vooruitgang blijven boeken.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 3. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Grote kans

  Jan 31, 2019 - Anonymous in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Cultuur, balans werk-privé, hoogtechnologisch en interessante toekomst

  Minpunten

  Groeipijnen en vereist flexibiliteit in verandering

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  7 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Bedankt voor je review! Het is geweldig om uw positieve feedback te horen. Het afgelopen jaar zijn we enorm gegroeid, wat natuurlijk een uitdaging is, maar we zijn actief op zoek naar manieren om op een duurzame manier te verbeteren en te groeien, en om de geweldige cultuur die we hier hebben te behouden.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 4. 1.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Realiteit komt niet overeen met de beloften. Slecht betaald, zeer ongezonde cultuur.

  Feb 28, 2019 - Anonymous in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Nieuwe laptops, koptelefoons, etc. (maar is dit echt overtuigend in 2019?). Lunch is goed. Dakterras. Dat is het wel.

  Minpunten

  Hoewel sommige mensen omgaan met C-managers, doen anderen werk tegen weinig salaris en niet bestaande extra's en uitbetaling van overwerk. Zo zou ik dit bedrijf omschrijven. Ongezonde sfeer. ZEER ongezond. Volledig anders dan het plaatje dat ze zo wanhopig proberen te schetsen online met al die quotes over cultuur. Pas op! Promotie hangt af van persoonlijke relaties, niet skills. Ik heb mensen gezien die goed konden opschieten met anderen met niet omgingen met C-levels, die zijn ontslagen (waarvan het contract niet werd verlengd)... Aan de andere kant zijn er een aantal gevallen waarbij mensen die net afgestudeerd waren, werden gepromoveerd tot managers omdat ze nou eenmaal biertjes dronken met het C-level management. Ze betalen geen marktconform salaris maar adverteren hier wel mee. Werk-/privébalans bestaat niet. Meer dan mooie woorden op de website zijn dat niet. Mensen worden niet gewaardeerd en er zijn geen standaard secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals verzekeringen) ingeregeld. Ze leggen dit steeds uit onder het mom van "we groeien zo snel", vervolgens wordt er alleen niks aan gedaan. Medewerkers accepteren dit niet langer maar er heerst een constante angst voor repercussies vanuit het management waardoor niemand dit met HR durft te delen. Een hoop positieve beoordelingen hier trouwens, die puur zijn geschreven om de waarheid te verbergen. Ze vinden hun online imago erg belangrijk. Ik zet dit hier neer in de hoop dat iemand dit leest en in elk geval een alternatieve mening leest, anders dan wat op de website wordt geadverteerd. Ik verwacht niet dat het management hier verder iets mee doet.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  26 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te geven. We weten dat onze mensen ons meest waardevolle bezit zijn en het spijt ons echt te horen dat uw ervaring niet positief was. Terwijl we ons bedrijf opschalen en laten groeien, zijn leiderschap en communicatie een punt van aandacht. We werken actief aan het verbeteren van deze gebieden door managers te trainen en onze prestatiebeheerprocessen te verbeteren. We hebben onlangs ook een waardevolle feedbacktool geïntroduceerd die ons zinvolle input van het team geeft. De eerste resultaten laten zien dat we vooruitgang boeken. Medewerkers begrijpen gemiddeld genomen de bedrijfsstrategie, voelen zich verbonden met het bedrijf en begrijpen hoe ze bijdragen. Extra uren werken kan van tijd tot tijd voorkomen - zoals in elk groeiend en ambitieus bedrijf - maar we beschouwen dit niet als de norm. Ik kan u verzekeren dat we de feedback van ons team zeer serieus nemen en dat ons HR-team klaar staat om te luisteren en u te helpen wanneer dat nodig is.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 5. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Geweldig, maar nadert een kruispunt

  Nov 8, 2018 - Ontwikkelaar in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  * Over het algemeen geweldige mensen * Veel nadruk op buitenactiviteiten als voetbal, yoga, pilates, bootcamp, etc. * Fantastische lunch * Modern kantoor met geweldige apparatuur * Veel vrijheid om initiatief te tonen en verandering te brengen in je positie

  Minpunten

  * Bedrijf groeit snel en wordt iedere dag meer en meer zakelijk - belang van de cultuur begint het slachtoffer te worden gezien steeds meer mensen binnenkomen en zich concentreren op winst en het vergroten van de omzet. * Mensen worden ontslagen zonder waarschuwing en zeer abrupt, ondanks dat management het tegendeel beweert * Salaris is relatief gezien niet geweldig. * Balans werk-privé wordt enorm overdreven bij sollicitatiegesprekken.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  6 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten. Het is geweldig om je positieve feedback te horen over het team, de omgeving en de voordelen op kantoor! Het afgelopen jaar zijn we enorm gegroeid, wat natuurlijk gepaard gaat met bepaalde veranderingen en uitdagingen. We zijn actief op zoek naar manieren om op een duurzame manier te verbeteren en te groeien, door meer richtlijnen en nieuwe arbeidsvoorwaarden te introduceren, te werken aan een benchmark voor salarissen en de interne communicatie te verbeteren. Nogmaals bedankt, uw feedback is erg belangrijk en waardevol!

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 6. 2.0
  Voormalige werknemer

  Fantastische mensen, maar veel meer ook niet.

  Jul 26, 2018 - Anonymous 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  De mensen zijn geweldig, heel open en vriendelijk dus dat zorgt voor een topsfeer! Ook zijn er veel activiteiten buiten het werk, zoals borrels, vaartochten en filmavonden.

  Minpunten

  Het salaris is niet zo goed, vooral als je alle extra uren en het werk buiten werktijden om meetelt. Ze groeien heel snel maar verstoppen zich soms nog steeds achter het idee dat ze een start-up zijn, wat zorgt voor een gebrek aan een aantal elementaire zaken (zoals een reisvergoeding, fatsoenlijke personeelsafdeling). Totaal geen balans tussen werk- en privéleven, wat ironisch is aangezien die balans in alle vacatures wordt genoemd.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  9 personen vonden deze review nuttig
 7. 1.0
  Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

  Denk tweemaal na

  Aug 9, 2018 - Anonymous in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - er zijn veel coole mensen - buitenactiviteiten (filmavond, voetbal, boottochten) - als je een technicus bent, heb je toegang tot de meest recente technologieën

  Minpunten

  - Salaris hangt af van je afdeling, maar over het algemeen is het laag in vergelijking met andere bedrijven in Amsterdam. - Geen pensioenregeling - Geen autokostenvergoeding of NS zakelijk reizen. - Geen goede balans tussen werk en privé - Werken op afstand hangt af van je teamleider. - Geen aandelenopties - Middenmanagement heeft geen ervaring met het managen van mensen, in engineering zijn de senior-ontwikkelaars het leiderschap en zij zijn niet persoonsgericht. Dus verwacht geen goed leiderschap. - Vragen voor hulp? Google kan het niet vinden? Opnieuw googlen? Kun je het nog steeds niet vinden? Google het opnieuw. Verwacht niet dat mensen je gaan helpen. - Geen werkzekerheid - Geen carrièrekansen - Geen processen - Silo's tussen afdelingen en teams

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  19 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij MessageBird-werkzoekenden

Senior Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Business Development Director - EMEA
Internal Communications Manager
Director of Learning & Development
Senior Software Engineer (PHP)
Director of Customer Operations

Werkt u bij MessageBird? Deel uw ervaringen

MessageBird logo
of