Reviews voor Mollie | Glassdoor.nl

Reviews van Mollie

Bijgewerkt op 10 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.9
98%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Mollie CEO Gaston Aussems (no image)
Gaston Aussems
19 Beoordelingen
  1. "Goede werkgever met een prettige sfeer."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Erg leuk en innoverend bedrijf waar je onderdeel bent van de groei. Er heerst een erg open werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.

    Minpunten

    Er ontbreken soms duidelijke processen.

    Verder lezen
    Mollie2020-02-10
  2. "Beste werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Als interim recruiter werk je in veel verschillende bedrijven. Daarom kan ik ook volmondig zeggen, dat dit echt een heel goed bedrijf is. Ik ben trots om een Mollie te zijn, al is het tijdelijk. Dit komt door het mooie ruime kantoorpand, de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt, de heerlijke lunch, de faciliteiten. Daarnaast begin je met een onboarding waarin je de mensen in de organisatie leert kennen en alles is perfect geregeld voordat je start. Mac book pro, Bose headphone, mollie outfit maar vooral je kunt overal gelijk gebruik van maken doordat alles is geïnstalleerd tot aan het openen van het kantoor aan toe. Dit zijn allemaal kleine dingen, waarvan ik denk dat het belangrijk is om ergens fijn te starten en te werken. Daarnaast zijn de salarissen goed, de sfeer heel fijn en is er een vlakke hiërarchie. Ik zou het iedereen aanraden!

    Minpunten

    Het enige minpunt is dat ik hier niet altijd kan blijven!

    Verder lezen
    Mollie2020-02-07
  3. "Partner Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Veel zelfstandigheid om je eigen projecten in te richten

    Minpunten

    Door het schalen zijn er veel zaken die lang blijven liggen

    Mollie2020-01-13
  4. "Heb meerdere werkgevers gehad maar dit is met afstand de beste!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Informele en relaxte sfeer. Daarnaast zijn we ontzettend aan het groeien op alle gebieden, erg mooi om te zien

    Minpunten

    Kan er nu geen bedenken

    Mollie2019-12-23
  5. "Vrij en uitdagend!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partner Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Je krijgt veel verantwoordelijkheden, de cultuur is jong en plezierig en de uitdagingen zijn ontelbaar vanwege de toenemende groei!

    Minpunten

    Procesmatig nog enigsinds in start-up fase en veel veranderingen vanwege de groei van start-up naar scale-up

    Verder lezen
    Mollie2019-12-23

    Reactie van Mollie

    February 10, 2020Head of People and Places

    Thank you for your review and for your advice!

    Verder lezen
  6. Nuttig (1)

    "Fijn bedrijf: een startup, waar wel alles lekker geregelt is"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 8 jaar

    Pluspunten

    Je kunt jezelf zijn. Het is een bedrijf wat heel erg op product gefocust is en daaruit groei wilt behalen. Fijne ethiek en ambitieus.

    Minpunten

    Ik zie geen directe noemenswaardige minpunten.

    Mollie2019-11-02
  7. Nuttig (1)

    "Werken bij Mollie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Support Specialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Sfeer, Professionaliteit, informeel, positiviteit en groei

    Minpunten

    geen min voor mij persoonlijk!

    Mollie2019-07-12
  8. "Perfecte werkplaats!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Perfecte branding, goeie voorwaarden en toffe sfeer.

    Minpunten

    Ik weet niet direct minpunten.

    Mollie2019-12-23
  9. "Snel bedrijf met veel en positieve energie."

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Partnermanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede en positieve sfeer, flexibel, geweldige locatie, mooie uitrusting. Je hebt de vrijheid om het werk op jouw manier te doen. Jong en snel bedrijf.

    Minpunten

    Salaris kan hoger zijn. En het zou leuk zijn om een bedrijfsauto te hebben.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-23
  10. "Geweldige werkomgeving, mogelijkheden om te groeien & ambitieuze collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partnermanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    De bedrijfscultuur is geweldig. Werk hard maar heb ook veel plezier. Iedereen is erg ambitieus. Het bedrijf groeit snel qua klanten maar ook qua nieuwe collega's. Dit leidt tot veel uitdagingen, maar ik moet zeggen dat we dat elke dag beter doen en deze nieuwe collega's voegen veel nieuwe inzichten en kennis aan de teams toe. We zijn een behoorlijk 'plat' bedrijf met weinig hiërarchie. Iedereen staat echt met beide benen op de grond en is benaderbaar. Vrijdagborrels en Mollie-feesten zijn geweldig. Mollie heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en dat schept veel mogelijkheden om te groeien en in het buitenland te werken. We zijn van plan om nog meer markten in Europa te betreden, dus mooie tijden in het verschiet. De salarissen zijn degelijk en we krijgen de beste beschikbare spullen (Apple-laptop, enorm scherm). Het kantoorgebouw is gelegen aan de Keizersgracht en is absoluut prachtig. Geweldige plek om te werken.

    Minpunten

    Het bedrijf groeit snel en dat is altijd een uitdaging. Er ontstaan nieuwe processen, structuren en 'regels' die kunnen verschillen van hoe we het altijd hebben gedaan en die 'typisch Mollie' waren. Door de groei verandert ook de strategie van het bedrijf, wat van tijd tot tijd verwarrend kan zijn en in strijd met de huidige dagelijkse praktijk. Ik vind een continu veranderende omgeving echt leuk, maar ik kan begrijpen dat sommige mensen dat niet leuk vinden. Tot slot, er is veel werk aan de winkel en iedere medewerker heeft nogal wat verantwoordelijkheden. Dat moet je dus ook leuk vinden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-24
Er zijn 42 reviews gevonden