Reviews voor Mollie | Glassdoor.nl

Reviews van Mollie

Bijgewerkt op nov 2, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.9
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Mollie CEO  (no image)
1 Beoordelingen
  1. "Fijn bedrijf: een startup, waar wel alles lekker geregelt is"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 8 jaar

    Pluspunten

    Je kunt jezelf zijn. Het is een bedrijf wat heel erg op product gefocust is en daaruit groei wilt behalen. Fijne ethiek en ambitieus.

    Minpunten

    Ik zie geen directe noemenswaardige minpunten.

    Mollie2019-11-02
  2. "Werken bij Mollie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Support Specialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Sfeer, Professionaliteit, informeel, positiviteit en groei

    Minpunten

    geen min voor mij persoonlijk!

    Mollie2019-07-12
  3. "Ik werk echt met plezier bij Mollie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 5 jaar

    Pluspunten

    Een van de beste dingen die ik leuk vind aan Mollie is dat er maar heel weinig mensen vertrekken. Ik denk dat dit veel zegt over het werk en de cultuur. In de afgelopen jaren heb ik Mollie zien groeien van minder dan 20 werknemers tot meer dan 120, maar het voelt zeker niet alsof het uit de hand loopt of te snel gaat. In de technische afdeling merk je dat het bedrijf meer een technologiebedrijf is dan een... financieel bedrijf. We worden aangemoedigd om te werken met coole en nieuwe technologieën. De tevredenheid van een ontwikkelaar is een geldig argument om een project te starten. Er zijn veel interessante technische uitdagingen, zoals het operationeel houden van alle processen met de groeiende onderneming of het ontwikkelen van nieuwe producten.

    Meer weergeven

    Minpunten

    De groei van Mollie biedt veel kansen voor alle medewerkers, maar ik heb het gevoel dat je jezelf echt moet pushen om stappen in je carrière te maken. Ontwikkelaars die nog junior zijn worden teamleider omdat ze het willen, maar zeer bekwame werknemers blijven op hun plek omdat ze geen enkel initiatief nemen om de volgende stap te zetten. Je moet ook je eigen volgende positie creëren, in plaats van dat iemand... hogerop in de organisatie nadenkt over hoe je de afdelingen moet structureren en vervolgens proberen de beste persoon voor de functie te vinden.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Probeer duidelijkere toekomstplannen te maken, niet alleen op het gebied van producten, maar ook voor de organisatie. Communiceer deze plannen met de rest van het bedrijf en geef iedereen de kans om interesse te tonen in een bepaalde positie. Blijf waardering tonen voor alle medewerkers, met leuke feestjes, goede snacks en leuke werkplekken. Ik vind dat jullie het al goed doen, maar soms is het moeilijk om dit te... schalen met de toename in het aantal werknemers.

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-06-17
  4. "Getalenteerd engineering-team met veel interessante uitdagingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Engineering speelt een vitale rol in het succes van het bedrijf gezien het vooral een technisch product is. Je stem als ingenieur telt in dit bedrijf. De engineering-teams voelen als familie aan. Je bent omringd door getalenteerde, behulpzame en positieve ingenieurs. Mensen bij Mollie spreken ook vaak na het werk af. Er worden regelmatig skireizen en dergelijke door het personeel georganiseerd. Door de snelle... groei van het bedrijf valt er met betrekking tot productstabiliteit, veiligheid, onderhoudbaarheid en tooling veel te leren voor ingenieurs. De engineering-teamleiders zijn gefocust om je te helpen groeien door middel van loopbaankaders, persoonlijke coaching en dergelijke.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Zoals in elk snelgroeiend bedrijf, zijn er enkele groeipijnen, zoals besluiteloosheid van het management.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-06-08
  5. "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Geweldige bedrijfscultuur - Groeikansen - Ontwikkelingsmogelijkheden - Leuke collega's - Vrijheid

    Minpunten

    Organisaties met een snelle groei kunnen te maken krijgen met een aantal uitdagingen, die vergezeld komen met constante veranderingen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-23
  6. "Geweldig snelgroeiend bedrijf met een leuke cultuur!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Specialist klantondersteuning in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Klantenservicemedewerkers hebben de tijd en ruimte om diep te graven en klanten blij te maken - Vrijheid om te werken zoals jij dat graag wilt - Mogelijkheden om te groeien binnen het bedrijf

    Minpunten

    - Groeipijnen die bij opschalen komen kijken: Bepaalde processen kunnen wat meer professioneel zijn

    Advies aan management

    Ondanks dat wij een bedrijf zijn waarbij het product voorop staat, zouden we altijd naar manieren moeten kijken om de input van onze klanten te gebruiken om het product te ontwikkelen en verbeteren.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-14
  7. "Van stagair tot professioneel software-ingenieur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Bij Mollie wordt er mentorschap en persoonlijke ontwikkeling gegeven - Vrijheid en eigenaarschap zijn ingebakken in de manier van werken - Loopbaanraamwerk biedt duidelijk groeipotentieel en doelen - Flexibele uren - De mensen zijn geweldig

    Minpunten

    - het aantal Mollies groeit sneller dan een paar jaar geleden, wat gepaard gaat met de nodige groeipijnen. Deze worden echter vrij goed aangepakt.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-13
  8. "Geweldig en snelbewegend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    - Veel vrijheid - Ruimte voor groei in elke mogelijke richting - Neem verantwoordelijkheid en laat ze zien dat je het kan, dan kun je snel stappen maken

    Minpunten

    - snelle groei kan soms een beetje verlies van focus creëren - Productgedreven, dus soms kunnen het commerciële- en ontwikkelbelang met elkaar botsen

    Advies aan management

    Zorg ervoor dat het product en commercialiteit niet met elkaar botsen, maar elkaar aanvullen. Maak de brug tussen het product en de rest van het bedrijf zo klein als mogelijk. (makkelijke toegang voor producteigenaren)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-06
  9. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Veel vrijheid en groeikansen, wat een ondernemende attitude voedt.

    Minpunten

    Niet echt iets in het bijzonder :)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-04-30
  10. "Geweldig bedrijf met voldoende ruimte om het verschil te maken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Mollie is een fascinerend bedrijf dat zich in een fase van extreme groei op de Europese markt bevindt. Als medewerker wordt je niet beperkt door je functietitel, iets dat je de kans geeft om uit te blinken in verschillende taken. Binnen Mollie krijg je de kans om groot en klein te denken. Aan de ene kant om strategisch te kunnen doen en een stapje terug te doen om de algehele doelstellingen van het bedrijf te kunnen... zien, of van de branche in zijn geheel, en dit vervolgens toe te passen op je werk. Aan de andere kant om dieper in de details te duiken.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het bedrijf zou baat kunnen hebben bij iets meer stabiliteit en striktere interne bedrijfsvoering en processen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-09
Er zijn 15 reviews gevonden