Reviews van Mollie

Bijgewerkt op 7 jun 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4,6
95%
Aanbevelen bij een kennis
Mollie CEO Shane Happach
Shane Happach
0 beoordeling
Pluspunten
  • "Sfeer is erg relaxed en hard werken wordt altijd beloond(in 5 reviews)

  • "Daarnaast zijn de salarissen goed, de sfeer heel fijn en is er een vlakke hiërarchie(in 2 reviews)

  • Minpunten
  • "Geen harde 'minpunten' na ongeveer een jaar hier werken(in 3 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Helemaal top

      7 jun 2021 - Business Development Representative in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Pasgeleden begonnen en ik weet nu al dat ik het hier enorm naar mijn zin ga hebben. Je merkt dat ze veel aandacht besteden aan de onboarding en het welzijn van hun werknemers. Leuke collega's, een mooi product en een ambitieus bedrijf - Wat wil je nog meer!

      Minpunten

      Voor zover niks negatiefs aan te merken!

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Best so far

      27 jan 2021 - IT Support Specialist in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Really amazing people, a lot of effort is put in making working a great experience. New laptops, amazing office. Good money

      Minpunten

      Have not found one yet.. its growing very fast that can cause issues but they are dealt with well

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    3. 4,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Work hard, play hard

      22 mrt 2021 - Customer Support Specialist in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Het hele bedrijf neemt je mee in hun enthousiasme. Er hangt een goede sfeer en je bent overal bij betrokken, ondanks dat je nu vanuit huis werkt.

      Minpunten

      Tot nu toe geen minpunten

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5,0
      Huidige werknemer

      Ervaring Mollie

      18 feb 2021 - Customer Support Hero 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk team, goed salaris, fijne werkomstandigheden

      Minpunten

      geen minpunten te bedenken :-)

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Beste werkgever

      7 feb 2020 - Interim Recruiter in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Als interim recruiter werk je in veel verschillende bedrijven. Daarom kan ik ook volmondig zeggen, dat dit echt een heel goed bedrijf is. Ik ben trots om een Mollie te zijn, al is het tijdelijk. Dit komt door het mooie ruime kantoorpand, de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt, de heerlijke lunch, de faciliteiten. Daarnaast begin je met een onboarding waarin je de mensen in de organisatie leert kennen en alles is perfect geregeld voordat je start. Mac book pro, Bose headphone, mollie outfit maar vooral je kunt overal gelijk gebruik van maken doordat alles is geïnstalleerd tot aan het openen van het kantoor aan toe. Dit zijn allemaal kleine dingen, waarvan ik denk dat het belangrijk is om ergens fijn te starten en te werken. Daarnaast zijn de salarissen goed, de sfeer heel fijn en is er een vlakke hiërarchie. Ik zou het iedereen aanraden!

      Minpunten

      Het enige minpunt is dat ik hier niet altijd kan blijven!

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5,0
      Huidige werknemer

      Een bedrijf waarmee ik samen wil groeien

      7 mei 2020 - Customer Support Specialist in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Iedereen wordt gewaardeerd. Mollie groeit niet alleen maar neemt al zijn werknemers mee in de groei. Sfeer is erg relaxed en hard werken wordt altijd beloond

      Minpunten

      Geen harde 'minpunten' na ongeveer een jaar hier werken!

      3 personen vonden deze review nuttig
    7. 5,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Goede werkgever met een prettige sfeer.

      10 feb 2020 - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Erg leuk en innoverend bedrijf waar je onderdeel bent van de groei. Er heerst een erg open werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.

      Minpunten

      Er ontbreken soms duidelijke processen.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    8. 5,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Vrij en uitdagend!

      23 dec 2019 - Partner Manager in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je krijgt veel verantwoordelijkheden, de cultuur is jong en plezierig en de uitdagingen zijn ontelbaar vanwege de toenemende groei!

      Minpunten

      Procesmatig nog enigsinds in start-up fase en veel veranderingen vanwege de groei van start-up naar scale-up

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig

      Reactie van Mollie

      Head of People and Places

      Thank you for your review and for your advice!

    9. 5,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Heb meerdere werkgevers gehad maar dit is met afstand de beste!

      23 dec 2019 - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Informele en relaxte sfeer. Daarnaast zijn we ontzettend aan het groeien op alle gebieden, erg mooi om te zien

      Minpunten

      Kan er nu geen bedenken

      1 persoon vond deze review nuttig
    10. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

      Fijn bedrijf: een startup, waar wel alles lekker geregelt is

      2 nov 2019 - Anonieme werknemer in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je kunt jezelf zijn. Het is een bedrijf wat heel erg op product gefocust is en daaruit groei wilt behalen. Fijne ethiek en ambitieus.

      Minpunten

      Ik zie geen directe noemenswaardige minpunten.

      2 personen vonden deze review nuttig
    Weergave: 1 - 10 van 53 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Mollie-werkzoekenden

    Technical Writer
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Business Development Representative
    Business Development Manager

    Werkt u bij Mollie? Deel uw ervaringen

    Mollie logo
    of