Reviews voor Mollie | Glassdoor.nl

Reviews van Mollie

Bijgewerkt op 10 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.9
98%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Mollie CEO Gaston Aussems (no image)
Gaston Aussems
19 Beoordelingen
  1. "Geweldig bedrijf en werksfeer."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hoofd partnerschappen in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ik begon bijna 4 jaar geleden bij Mollie. We zijn gegroeid van 20 naar ongeveer 185 werknemers. Mollie is een snelgroeiend en ambitieus bedrijf. Als werknemer draag je rechtstreeks bij aan de bedrijfsdoelstellingen en resultaten. Het Mollie-product is geweldig en we maken echt indruk door de complexiteit van betalingen voor onze handelaren op te lossen, groot of klein.

    Minpunten

    Een dynamische en snelle werkomgeving. De strategie van de afdeling en van het bedrijf heeft de neiging om te veranderen. Hoe dan ook, het is belangrijk om de Mollie-cultuur in leven te houden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-23
  2. "Gedreven, bruisend en innovatief FinTech-bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mollie heeft een sterke werksfeer om dingen voor elkaar te krijgen en tegelijkertijd de teamgeest hoog te houden! Ze fungeert als werkgever en docent en versterkt werknemers om een expert in het veld te worden. Input staat gelijk aan output, gezonde basis en bonusstructuur.

    Minpunten

    Ik kan geen nadelen bedenken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-23
  3. "Snel bedrijf met veel en positieve energie."

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Partnermanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede en positieve sfeer, flexibel, geweldige locatie, mooie uitrusting. Je hebt de vrijheid om het werk op jouw manier te doen. Jong en snel bedrijf.

    Minpunten

    Salaris kan hoger zijn. En het zou leuk zijn om een bedrijfsauto te hebben.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-23
  4. Nuttig (1)

    "Leuke plek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Een snelgroeiend bedrijf met een hele leuke cultuur en werksfeer in het centrum van Amsterdam. De lieve collega's, open mindsets, positieve mentaliteiten en de mogelijkheid om veel te groeien en te leren, vind ik erg leuk.

    Minpunten

    Niets waar ik op dit moment aan kan denken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-02
  5. "Een geweldige werkomgeving die creativiteit en ambities stimuleert en een authentieke cultuur."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Top 3 1. Geweldige cultuur. Mogelijkheid om jezelf te zijn (authentiek) 2. Geeft me een goede stemming en creëert geluk in mijn dagelijkse werkactiviteiten 3. Groeipotentieel

    Minpunten

    Ik heb er geen :)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-11-29
  6. Nuttig (1)

    "Ik voel me thuis!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Backend Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mollie is een van die bedrijven waar ze niet alleen problemen in de best mogelijke technische manier oplossen maar je daartoe ook in staat stellen. Je kunt de tijd nemen om goede code te maken en deze mentaliteit leeft bij elke programmeur in Mollie. Het laat me echt thuis voelen, door samen te werken met veel intelligente en aardige mensen ben ik een blije programmeur.

    Minpunten

    Zoals bij veel bedrijven heb ik het idee dat de toekomstige route niet altijd even duidelijk is. Ik heb het idee dat Mollie hier echt zou kunnen verbeteren.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-11-18
  7. Nuttig (1)

    "Goede fintech-sfeer in het hart van Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Bij Mollie kan je jezelf zijn! Als je van een heel groot bedrijf vandaan komt kan je dat eerst niet geloven, maar ze ondersteunen je om zo authentiek mogelijk te zijn. Alleen de echte jij kan je echte potentie laten zien! De sollicitatieprocedure was echt snel en makkelijk. Tussen het eerste telefoontje en het laatste gesprek zit niet veel tijd en als je op je eerste dag begint is bijna alles ingesteld, dus je hoeft niet dagen te wachten om toegang tot het systeem te krijgen. Vanaf de eerste dag maak je deel uit van Mollie en wordt je als een volledig lid beschouwd en je krijgt al snel verantwoordelijkheden. Ik geniet echt van het vertrouwen dat ze in mij en mijn werk hebben.

    Minpunten

    Ik heb momenteel geen negatieve punten.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-11-15
  8. "Mollie biedt werknemers ongekende mogelijkheden en middelen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ontwerper in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    En dit resulteert in producten die de industrie en mensenlevens hebben veranderd: - Door ons te richten op details en ervaringen, maken we mooie, intuïtieve en nuttige producten - Omringd zijn door gepassioneerde mensen die eraan toegewijd zijn om geweldig werk af te leveren, motiveert mij ook om geweldig werk te doen - keer op keer - Iedereen hier is een maker of een toekomstige maker. Zo maakt Mollie het soort producten dat een impact heeft op de betalingsruimte. In staat zijn om een ​​idee te hebben, vast te lopen en naar een collega te lopen die je helpt het obstakel weg te nemen en jouw idee vervolgens naar een hoger niveau tilt door te zeggen "Wat als ..." geeft mij kracht en is van onschatbare waarde. - Mijn carrière bij Mollie leerde me de moed te hebben om mijn gewaagde kant te omarmen. Hier word ik uitgedaagd om tegen routine in te gaan. Om onbekende wegen te bewandelen en manieren te bedenken om dingen te doen die anderen niet doen - om deel uit te maken van iets dat veel groter is dan ikzelf. - Bij Mollie geloven we in authenticiteit - om je authentieke zelf te zijn en hier trouw aan te blijven. En door mezelf te laten zijn, kan ik werk doen waar ik echt achter sta en het werk van anderen verbeteren door mijn sterkste punten te gebruiken - gewoon door mezelf te zijn en ervoor te worden gewaardeerd.

    Minpunten

    Ik kan echt geen minpunten vinden - wordt vervolgd

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-11-02
  9. "Geweldige werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Medior Compliance Officer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik ben nu bijna twee jaar bij Mollie, en eerlijk waar, de tijd is voorbij gevlogen. Een van de beste dingen bij Mollie is de fantastische cultuur, sfeer en de collega's. De collega's zijn allemaal enorm gedreven, ambitieus, en genieten ervan samen te werken om Mollie's product te verbeteren. Het nemen van verantwoordelijkheid en eigendom is iets dat enorm aangemoedigd wordt binnen Mollie. Het bedrijf investeert ook in persoonlijke en professionele groei en in het hosten van teambuilding-evenementen (zomerfeesten, (sport)activiteiten, etc.) en heeft andere voordelen zoals Mollie-handelswaar, flexibele uren en gratis lunch. Een van de grote voordelen van het zijn van een compliance officer bij Mollie is dat het team relatief klein is, wat betekent dat je veel individuele verantwoordelijkheid hebt en dat er ruimte is om onafhankelijk projecten aan te nemen, terwijl je nog steeds het voordeel hebt van het kunnen sparren met collega's. Het team is enorm kennisrijk en getalenteerd, dus er zijn een hoop mogelijkheden om te leren en te groeien binnen het team en het bedrijf.

    Minpunten

    Mollie opereert in een complexe omgeving, met een hele hoop wettelijke vereisten, verplichtingen, en intern beleid, wat het een uitdagende omgeving kan maken om in te werken. Er gebeuren veel dingen op hetzelfde moment die aandacht nodig hebben, maar omdat het team best klein is, kan de individuele werkdruk best groot zijn. Aan de andere kant, deze uitdagingen en het moeten nemen van verantwoordelijkheid en eigendom in projecten is precies wat het een interessante omgeving maakt om in te werken.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-09-26

    Reactie van Mollie

    February 10, 2020Head of People and Places

    Thank you for your review and for your advice!

    Verder lezen
  10. "Werken in het data-team."

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    Huidige werknemer - Data Scientist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Ik werk graag in het data-team omdat het veel ruimte biedt voor creativiteit en leren. De werkomgeving bij Mollie heeft een positieve en vriendelijke sfeer. Werknemers helpen elkaar graag en delen hun kennis met collega's, zowel tijdens het werken aan projecten als tijdens presentaties / sessies tijdens de vrijdagborrel. Een groot pluspunt is ook de locatie van het kantoor (Keizersgracht) en het uitzicht op de grachten dat ik vanaf mijn bureau heb. Ik zou aanraden om Mollie als je werkgever te kiezen.

    Minpunten

    Het is een snelgroeiend bedrijf, en soms zijn er processen die moeten worden vastgelegd, zodat ze goed schalen met de grootte van het bedrijf. Ik heb echter niet het gevoel dat dit de workflow van het team waar ik deel van uitmaak blokkeert.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-09-26
Er zijn 42 reviews gevonden