Reviews voor Mollie | Glassdoor.nl

Reviews van Mollie

Bijgewerkt op 13 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.9
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Mollie CEO Gaston Aussems (no image)
Gaston Aussems
13 Beoordelingen
  1. "Een geweldig bedrijf met hoge verwachtingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Mollie biedt een groot voordeelpakket, evenals een leuke en dynamische omgeving waar zowel persoonlijke als professionele groei niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook zorgvuldig wordt gepland met de hulp van en uitgevoerd samen met direct management en direct team mates. Dit creëert een omgeving waarin iedereen aan dezelfde doelen werkt, maar tegelijkertijd aan hun eigen ervaring, waardoor elke dag uitdagend en onderhoudend wordt. Feedback aan anderen is altijd welkom en aangemoedigd en problemen worden vaak snel en zonder al te veel "kantoorpolitiek" opgelost.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Mollie bestaat al een tijdje en werkt in een zeer complexe omgeving. Sommige aspecten van het bedrijf kunnen in het begin wat overweldigend zijn.

    Advies aan management

    Blijf je focussen op het behouden van de huidige sfeer en vermijd schalinggerelateerde vernietiging van de cultuur

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-08-19
  2. "Mollie biedt uitdagende projecten gecombineerd met een geweldige cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bedrijfscultuur Mollie staat je toe om te groeien en moedigt dit ook aan, zowel als persoon als in je vakgebied. Als je een goed idee hebt, krijg je de ruimte om dit naar voren te brengen. Als er iets mis gaat, gaat het altijd om hoe het team hier van kan leren en nooit over wie de fout heeft gemaakt. Het bedrijf bestaat uit vooral jonge en getalenteerde individuen die streven naar het beste. Mollie waardeert de moeite die we in het werk steken door zomerevenementen te organiseren en bedrijfsmerchandise aan te bieden en voordelen zoals een vrije dag op je verjaardag. Technische uitdagen Door de snelle groei die Mollie doormaakt zijn er veel technische uitdagingen waar we aan werken. Omdat je wordt omgeven door ingenieurs met veel kennis, is er altijd een mogelijkheid om te leren. Verder nog, als je laat zien dat je de kennis en vaardigheden hebt, kan je kansen krijgen om te groeien in een nieuwe functie, bijvoorbeeld een leidinggevende functie.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het bedrijf groeit snel. Daarom maakt de start-up-sfeer langzaam plaats voor een meer bureaucratische omgeving, waarin je grip verliest op sommige teams in het bedrijf. De toekomst zal uitwijzen hoe dat de bedrijfscultuur zal beïnvloeden zoals die nu is. Bovendien botsen de snelle groei en commerciële projecten die daarbij horen soms op projecten die de kernfuncties en het geluk van de ingenieur zouden verbeteren. Vanuit een zakelijk perspectief is dit begrijpelijk, maar het behoud van de kern van je bedrijf is ook belangrijk.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Zorg ervoor dat je een oogje houdt op de bedrijfscultuur omdat de grootte van het bedrijf groeit. Het is belangrijk dat iedereen één is en verbonden blijft met elkaar. Investeer in leermogelijkheden voor de werknemers.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-08-08
  3. "Erg plezierige werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Werken op de engineeringafdeling betekent het oplossen van technische problemen en uitdagingen, maar het is nooit alleen dat. Het bedrijf moedigt ons echt aan om het heft in eigen hand te nemen, dus we moeten altijd uitzoeken aan welke projecten we werken door te praten met financiën, producteigenaren, andere ontwikkelaars en uiteindelijk altijd zelf te beslissen. Er is veel flexibiliteit, het enige wat je in gedachten moet hebben is het leveren van goede kwaliteit. Naast het ontwikkelen van een product waar ik in geloof, is het erg leuk om te merken dat iedereen hier altijd meer doet dan nodig is voor zijn werk, wat echt inspirerend is.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het enige negatieve dat ik kan bedenken is de snelle groei van het personeelsbestand, waardoor het wat drukker wordt en de sfeer wat minder vertrouwd. (voor nu)

    Advies aan management

    -

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-08-07
  4. "Uitdagende baan die wat structuur mist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ontwikkelaar 
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Er is altijd ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ga daarnaar op zoek. - Je wordt aangemoedigd om je eigen oplossingen te vinden, nieuwe technologie te gebruiken en nieuwe ideeën te bedenken, in plaats van dat je geboden bent aan 'consistente oplossingen'. - Je leert hier veel, kennisdeling wordt gestimuleerd binnen het gehele bedrijf (er zijn wekelijkse sessies die het mogelijk maken voor een ieder in het bedrijf om zijn/haar ideeën/werk/etc te delen) - Platte structuur, je hebt de kans om direct te praten met je afdelingsmanager en je krijgt het gevoel gehoord en gewaardeerd te worden. - Goede lunch: lekkere salades, iets minder dan gemiddelde soep en minimaal twee keer per week iets lekkers (bijv. lasagne, lekkerbekje, etc.)

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Bedrijfscultuur is niet stabiel; dingen veranderen heel erg snel, veel nieuwe mensen zijn aangenomen, etc. - Niet erg agile hoewel de afdeling van mening is dat Scrum de juiste manier is. - Verder komen binnen het bedrijf is je eigen verantwoordelijkheid, er is een poging gedaan een mechanisme in werking te stellen die dit mogelijk maakt maar dit is nog niet volledig geïmplementeerd over de gehele afdeling heen dus je bent afhankelijk van de teamleider en dit kan ook een junior developer zonder andere werkervaring zijn.

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-08-13
  5. "Mijn werkervaring bij Mollie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Jr Systems Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    - De mensen hebben een erg ontspannen, maar energieke stemming, ze voelen zich deel van iets erg cools en dat stralen ze ook echt uit. - Mollie geeft je ruimte om jezelf te zijn, te leren, te groeien en beter te worden terwijl het bedrijf exact hetzelfde doet. - Ik heb me nooit als een nummertje of een klein radertje in een grote machine gevoeld, en dat is best uniek volgens mij. - Ze zorgen ervoor dat je je gewaardeerd voelt en daardoor wil je extra je best doen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Doordat het een klein bedrijf is dat snel groeit, komen de bestaande procedures niet altijd overeen met het aantal werknemers. Dat betekent dat er veel zaken al doende moeten worden uitgevoerd en dat kan enkele chaotische dagen opleveren.

    Advies aan management

    - Hoewel het moeilijk is, zou ik aanraden om niet te snel te groeien. - Probeer ook het huidige niveau van persoonlijke verbinding met jullie werknemers te behouden. Het maakt echt een verschil!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-07-23
  6. "Ik raad Mollie zeker weten aan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Relatiemanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Geweldige sfeer en bedrijfscultuur Ik heb vaker binnen Betalingen gewerkt, zeker weten een goede keus om voor Mollie te komen werken API is goed en werkt naar behoren, wat tot veel positievere reacties leidt en mijn baan gemakkelijker maakt Ik raad je aan naar vacatures te zoeken, want het bedrijf groeit nog

    Minpunten

    Kan er geen bedenken.

    Advies aan management

    n.v.t.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-06-25
  7. "Ik werk echt met plezier bij Mollie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 5 jaar

    Pluspunten

    Een van de beste dingen die ik leuk vind aan Mollie is dat er maar heel weinig mensen vertrekken. Ik denk dat dit veel zegt over het werk en de cultuur. In de afgelopen jaren heb ik Mollie zien groeien van minder dan 20 werknemers tot meer dan 120, maar het voelt zeker niet alsof het uit de hand loopt of te snel gaat. In de technische afdeling merk je dat het bedrijf meer een technologiebedrijf is dan een financieel bedrijf. We worden aangemoedigd om te werken met coole en nieuwe technologieën. De tevredenheid van een ontwikkelaar is een geldig argument om een project te starten. Er zijn veel interessante technische uitdagingen, zoals het operationeel houden van alle processen met de groeiende onderneming of het ontwikkelen van nieuwe producten.

    Meer weergeven

    Minpunten

    De groei van Mollie biedt veel kansen voor alle medewerkers, maar ik heb het gevoel dat je jezelf echt moet pushen om stappen in je carrière te maken. Ontwikkelaars die nog junior zijn worden teamleider omdat ze het willen, maar zeer bekwame werknemers blijven op hun plek omdat ze geen enkel initiatief nemen om de volgende stap te zetten. Je moet ook je eigen volgende positie creëren, in plaats van dat iemand hogerop in de organisatie nadenkt over hoe je de afdelingen moet structureren en vervolgens proberen de beste persoon voor de functie te vinden.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Probeer duidelijkere toekomstplannen te maken, niet alleen op het gebied van producten, maar ook voor de organisatie. Communiceer deze plannen met de rest van het bedrijf en geef iedereen de kans om interesse te tonen in een bepaalde positie. Blijf waardering tonen voor alle medewerkers, met leuke feestjes, goede snacks en leuke werkplekken. Ik vind dat jullie het al goed doen, maar soms is het moeilijk om dit te schalen met de toename in het aantal werknemers.

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-06-17
  8. "Getalenteerd engineering-team met veel interessante uitdagingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Engineering speelt een vitale rol in het succes van het bedrijf gezien het vooral een technisch product is. Je stem als ingenieur telt in dit bedrijf. De engineering-teams voelen als familie aan. Je bent omringd door getalenteerde, behulpzame en positieve ingenieurs. Mensen bij Mollie spreken ook vaak na het werk af. Er worden regelmatig skireizen en dergelijke door het personeel georganiseerd. Door de snelle groei van het bedrijf valt er met betrekking tot productstabiliteit, veiligheid, onderhoudbaarheid en tooling veel te leren voor ingenieurs. De engineering-teamleiders zijn gefocust om je te helpen groeien door middel van loopbaankaders, persoonlijke coaching en dergelijke.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Zoals in elk snelgroeiend bedrijf, zijn er enkele groeipijnen, zoals besluiteloosheid van het management.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-06-08
  9. "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Geweldige bedrijfscultuur - Groeikansen - Ontwikkelingsmogelijkheden - Leuke collega's - Vrijheid

    Minpunten

    Organisaties met een snelle groei kunnen te maken krijgen met een aantal uitdagingen, die vergezeld komen met constante veranderingen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-23
  10. "Geweldig snelgroeiend bedrijf met een leuke cultuur!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Specialist klantondersteuning in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Klantenservicemedewerkers hebben de tijd en ruimte om diep te graven en klanten blij te maken - Vrijheid om te werken zoals jij dat graag wilt - Mogelijkheden om te groeien binnen het bedrijf

    Minpunten

    - Groeipijnen die bij opschalen komen kijken: Bepaalde processen kunnen wat meer professioneel zijn

    Advies aan management

    Ondanks dat wij een bedrijf zijn waarbij het product voorop staat, zouden we altijd naar manieren moeten kijken om de input van onze klanten te gebruiken om het product te ontwikkelen en verbeteren.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-14
Er zijn 46 reviews gevonden