Reviews voor Mollie | Glassdoor.nl

Reviews van Mollie

Bijgewerkt op 13 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.9
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Mollie CEO Gaston Aussems (no image)
Gaston Aussems
12 Beoordelingen
  1. "Van stagair tot professioneel software-ingenieur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Bij Mollie wordt er mentorschap en persoonlijke ontwikkeling gegeven - Vrijheid en eigenaarschap zijn ingebakken in de manier van werken - Loopbaanraamwerk biedt duidelijk groeipotentieel en doelen - Flexibele uren - De mensen zijn geweldig

    Minpunten

    - het aantal Mollies groeit sneller dan een paar jaar geleden, wat gepaard gaat met de nodige groeipijnen. Deze worden echter vrij goed aangepakt.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-13
  2. "Geweldig en snelbewegend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    - Veel vrijheid - Ruimte voor groei in elke mogelijke richting - Neem verantwoordelijkheid en laat ze zien dat je het kan, dan kun je snel stappen maken

    Minpunten

    - snelle groei kan soms een beetje verlies van focus creëren - Productgedreven, dus soms kunnen het commerciële- en ontwikkelbelang met elkaar botsen

    Advies aan management

    Zorg ervoor dat het product en commercialiteit niet met elkaar botsen, maar elkaar aanvullen. Maak de brug tussen het product en de rest van het bedrijf zo klein als mogelijk. (makkelijke toegang voor producteigenaren)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-06
  3. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Veel vrijheid en groeikansen, wat een ondernemende attitude voedt.

    Minpunten

    Niet echt iets in het bijzonder :)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-04-30
  4. "Geweldig bedrijf met voldoende ruimte om het verschil te maken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Mollie is een fascinerend bedrijf dat zich in een fase van extreme groei op de Europese markt bevindt. Als medewerker wordt je niet beperkt door je functietitel, iets dat je de kans geeft om uit te blinken in verschillende taken. Binnen Mollie krijg je de kans om groot en klein te denken. Aan de ene kant om strategisch te kunnen doen en een stapje terug te doen om de algehele doelstellingen van het bedrijf te kunnen zien, of van de branche in zijn geheel, en dit vervolgens toe te passen op je werk. Aan de andere kant om dieper in de details te duiken.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het bedrijf zou baat kunnen hebben bij iets meer stabiliteit en striktere interne bedrijfsvoering en processen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-05-09
  5. "Een geweldige 'scale-up' om voor te werken !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    - Veel kansen binnen het bedrijf - Fantastische mensen die heel open zijn voor allerlei soorten situaties - Een bedrijf waar het product op de eerste plaats staat (wat min of meer een vereiste is voor mij) - Hoog niveau van verantwoordelijkheden en vertrouwen in werknemers - Werknemers van Mollie voelen zich als één grote familie waar iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt

    Minpunten

    Mollie heeft, zoals veel 'scale-ups', kinderziektes. Je merkt dat Mollie behoefte heeft aan meer ervaren mensen die een uitdaging aankunnen en die het leuk vinden om de mouwen opstropen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-04-24
  6. "Geweldig product en een enorme impact"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Geweldige sfeer en elke dag veel positieve energie. - Veel uitdagingen. Je kunt oprecht een impact maken in het betalingslandschap. - Snel evoluerend scaleup-bedrijf. Momenteel aan het uitbreiden naar de rest van Europa 🇪🇺. - Voortreffelijke apparatuur (de nieuwste MacBook, 34-inch monitor, ruisonderdrukkende koptelefoon). - Gesitueerd op een van de prachtigste plekken in Amsterdam. - Genoeg ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Managers zijn erop gericht om jou in staat te stellen het hoogste te bereiken. - Successen worden gevierd met het gehele bedrijf.

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Groeipijnen. We groeien zo snel dat de processen soms achter kunnen lopen of nog niet klaar zijn. Dit is echter iets waar het management actief aan werkt en het is de laatste tijd al een stuk beter geworden.

    Advies aan management

    - Door het hoge tempo waarmee we groeien zouden we ervoor moeten zorgen dat we altijd een productgedreven bedrijf blijven, aangezien dit hetgeen is wat Mollie zo geweldig maakt.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-03-22
  7. "Persoonlijk, plezier& kritische benadering - gericht op het beste!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hoofd recruiting in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werken bij Mollie is als werken met familieleden. We gaan letterlijk door het vuur voor elkaar.

    Minpunten

    Groeipijnen. Sinds 2015 groeit Mollie snell. Dit betekent soms dat we voor situaties worden gesteld die nieuw zijn voor ons als bedrijf. Het goede hiervan is dat we ernaar streven om het meeste uit iedere situatie te halen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-03-05
  8. "Ik ben gek op de kansen die ik krijg!"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Ik ben gek op de vibe van het kantoor, waar iedereen super enthousiast is over onze nieuwe uitdaging, namelijk internationale uitbreiding. Je kunt echt zien dat het personeel iets voelt voor het bedrijf en er oprecht graag werkt. Het voelt vaak meer als een familie aan dan als een bedrijf, en dat is een werksfeer waar ik het meest van houd. We gaan echt iets groots doen: we hebben besloten de rest van Europa te veroveren, en niet alleen de Benelux-markt. Ik voel echt dat ik mijn steentje bij kan dragen met mijn ideeën en dat ik een impact heb. Mensen luisteren naar me en ik kan al mijn creativiteit kwijt wanneer ik me een project eigen maak. De bedrijfsstructuur is erg vlak, dus ik kan zo naar de CEO of naar de oprichter stappen met al mijn ideeën. Bij Mollie is de technologie overal om je heen. We proberen binnen de hele organisatie te automatiseren en dat is heel boeiend. Ik ben ook blij dat ik de nieuwste Apple-apparatuur heb (en de geluidsonderdrukkende koptelefoons zijn ook top). Het kantoor ligt in het hart van Amsterdam en beschikt over een schitterend uitzicht over het kanaal. Ik vind vooral de zomerse vrijdagmiddagborrels op het balkon helemaal te gek.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik zie zelf (nog) geen grote minpunten, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen moeite kunnen hebben met de snelle scale-up-omgeving, waar dingen constant veranderen en besluiten snel worden genomen.

    Advies aan management

    Ga zo door! Richt je in de toekomst vooral op het aannemen van ervarener personeel dat de strategie kan uitzetten.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-03-04
  9. "Kwalitatief hoogwaardig product, fijne cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    Productgericht bedrijf, veel focus op kwaliteit en alles goed doen. Er heerst geen druk om lange dagen te draaien, en een gezonde werk-/vrijetijdsbalans wordt aangemoedigd. Je werkt met vriendelijke, slimme mensen en er is weinig drama op het gebied van bedrijfspolitiek.

    Minpunten

    The codebasis is nogal uitgebreid en oude codes kunnen ervoor zorgen dat het ontwikkelingsproces langer duurt dan nodig zou moeten zijn. Om eerlijk te zijn wordt dit wel actief aangepakt.

    Advies aan management

    Houd het product de focus van het bedrijf. Laat je niet afleiden door nevenprojecten, maar bouw op datgene waar je al mee bezig bent om verder te komen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-03-15
Er zijn 46 reviews gevonden