Mollie werknemer reviews over "growing fast"

Bijgewerkt op 24 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.9
98%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Mollie CEO Gaston Aussems
Gaston Aussems
22 Beoordelingen

Reviews over growing fast

Terug naar alle reviews
  1. "Geweldige werkomgeving, mogelijkheden om te groeien & ambitieuze collega's"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partnermanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    De bedrijfscultuur is geweldig. Werk hard maar heb ook veel plezier. Iedereen is erg ambitieus. Het bedrijf groeit snel qua klanten maar ook qua nieuwe collega's. Dit leidt tot veel uitdagingen, maar ik moet zeggen dat we dat elke dag beter doen en deze nieuwe collega's voegen veel nieuwe inzichten en kennis aan de teams toe. We zijn een behoorlijk 'plat' bedrijf met weinig hiërarchie. Iedereen staat echt met beide benen op de grond en is benaderbaar. Vrijdagborrels en Mollie-feesten zijn geweldig. Mollie heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en dat schept veel mogelijkheden om te groeien en in het buitenland te werken. We zijn van plan om nog meer markten in Europa te betreden, dus mooie tijden in het verschiet. De salarissen zijn degelijk en we krijgen de beste beschikbare spullen (Apple-laptop, enorm scherm). Het kantoorgebouw is gelegen aan de Keizersgracht en is absoluut prachtig. Geweldige plek om te werken.

    Minpunten

    Het bedrijf groeit snel en dat is altijd een uitdaging. Er ontstaan nieuwe processen, structuren en 'regels' die kunnen verschillen van hoe we het altijd hebben gedaan en die 'typisch Mollie' waren. Door de groei verandert ook de strategie van het bedrijf, wat van tijd tot tijd verwarrend kan zijn en in strijd met de huidige dagelijkse praktijk. Ik vind een continu veranderende omgeving echt leuk, maar ik kan begrijpen dat sommige mensen dat niet leuk vinden. Tot slot, er is veel werk aan de winkel en iedere medewerker heeft nogal wat verantwoordelijkheden. Dat moet je dus ook leuk vinden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-24
  2. "Geweldig bedrijf en werksfeer."

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hoofd partnerschappen in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ik begon bijna 4 jaar geleden bij Mollie. We zijn gegroeid van 20 naar ongeveer 185 werknemers. Mollie is een snelgroeiend en ambitieus bedrijf. Als werknemer draag je rechtstreeks bij aan de bedrijfsdoelstellingen en resultaten. Het Mollie-product is geweldig en we maken echt indruk door de complexiteit van betalingen voor onze handelaren op te lossen, groot of klein.

    Minpunten

    Een dynamische en snelle werkomgeving. De strategie van de afdeling en van het bedrijf heeft de neiging om te veranderen. Hoe dan ook, het is belangrijk om de Mollie-cultuur in leven te houden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-23
  3. Nuttig (1)

    "Leuke plek om te werken!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mollie

    Pluspunten

    Een snelgroeiend bedrijf met een hele leuke cultuur en werksfeer in het centrum van Amsterdam. De lieve collega's, open mindsets, positieve mentaliteiten en de mogelijkheid om veel te groeien en te leren, vind ik erg leuk.

    Minpunten

    Niets waar ik op dit moment aan kan denken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-12-02
  4. "Geweldige cultuur!"

    5.0
    Huidige freelancer - Anonieme freelancer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Mollie

    Pluspunten

    Mollie is een geweldig en soldair bedrijf om voor te werken. Bij Mollie luisteren mensen naar elkaar en er is veel ruimte voor groei. Tegelijkertijd groeit het bedrijf hard en is het aan het uitbreiden naar verschillende bedrijven. Een spannende en inspirerende plek!

    Minpunten

    De uitdaging voor Mollie is om de geweldige bedrijfscultuur vast te houden ondanks de groei, ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-11-14
  5. "Mollie biedt uitdagende projecten gecombineerd met een geweldige cultuur"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bedrijfscultuur Mollie staat je toe om te groeien en moedigt dit ook aan, zowel als persoon als in je vakgebied. Als je een goed idee hebt, krijg je de ruimte om dit naar voren te brengen. Als er iets mis gaat, gaat het altijd om hoe het team hier van kan leren en nooit over wie de fout heeft gemaakt. Het bedrijf bestaat uit vooral jonge en getalenteerde individuen die streven naar het beste. Mollie waardeert de moeite die we in het werk steken door zomerevenementen te organiseren en bedrijfsmerchandise aan te bieden en voordelen zoals een vrije dag op je verjaardag. Technische uitdagen Door de snelle groei die Mollie doormaakt zijn er veel technische uitdagingen waar we aan werken. Omdat je wordt omgeven door ingenieurs met veel kennis, is er altijd een mogelijkheid om te leren. Verder nog, als je laat zien dat je de kennis en vaardigheden hebt, kan je kansen krijgen om te groeien in een nieuwe functie, bijvoorbeeld een leidinggevende functie.

    Minpunten

    Het bedrijf groeit snel. Daarom maakt de start-up-sfeer langzaam plaats voor een meer bureaucratische omgeving, waarin je grip verliest op sommige teams in het bedrijf. De toekomst zal uitwijzen hoe dat de bedrijfscultuur zal beïnvloeden zoals die nu is. Bovendien botsen de snelle groei en commerciële projecten die daarbij horen soms op projecten die de kernfuncties en het geluk van de ingenieur zouden verbeteren. Vanuit een zakelijk perspectief is dit begrijpelijk, maar het behoud van de kern van je bedrijf is ook belangrijk.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-08-08
  6. "Getalenteerd engineering-team met veel interessante uitdagingen"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Engineering speelt een vitale rol in het succes van het bedrijf gezien het vooral een technisch product is. Je stem als ingenieur telt in dit bedrijf. De engineering-teams voelen als familie aan. Je bent omringd door getalenteerde, behulpzame en positieve ingenieurs. Mensen bij Mollie spreken ook vaak na het werk af. Er worden regelmatig skireizen en dergelijke door het personeel georganiseerd. Door de snelle groei van het bedrijf valt er met betrekking tot productstabiliteit, veiligheid, onderhoudbaarheid en tooling veel te leren voor ingenieurs. De engineering-teamleiders zijn gefocust om je te helpen groeien door middel van loopbaankaders, persoonlijke coaching en dergelijke.

    Minpunten

    Zoals in elk snelgroeiend bedrijf, zijn er enkele groeipijnen, zoals besluiteloosheid van het management.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-06-08
  7. "Persoonlijk, plezier& kritische benadering - gericht op het beste!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hoofd recruiting in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mollie voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werken bij Mollie is als werken met familieleden. We gaan letterlijk door het vuur voor elkaar.

    Minpunten

    Groeipijnen. Sinds 2015 groeit Mollie snell. Dit betekent soms dat we voor situaties worden gesteld die nieuw zijn voor ons als bedrijf. Het goede hiervan is dat we ernaar streven om het meeste uit iedere situatie te halen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mollie2019-03-05

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 7 reviews gevonden