Reviews voor Mopinion | Glassdoor.nl

Reviews van Mopinion

Bijgewerkt op 21 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.9
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Plek waar ze mensen zoeken met passie, niet met papieren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mopinion

    Pluspunten

    Flexibiliteit Goede plek om te beginnen Informele omgeving Vriendelijke collega's Ruimte om jezelf te ontwikkelen

    Minpunten

    Het is een start-up, maar wel groeiende

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mopinion2019-03-21
  2. "Veel ruimte en vertrouwen om samen stappen vooruit te zetten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Marketing in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mopinion voor 3 jaar

    Pluspunten

    Als afstudeer stagiair ben ik bij Mopinion begonnen. Als stagiair heb ik veel vertrouwen en ruimte gekregen om om mezelf te ontwikkelen en om Mopinion op het gebied van digitale marketing en internationale marktuitbreiding vooruit te helpen. Mijn afstudeer onderzoek is in samenwerking met de oprichters gelijdelijk toegepast. De betrokkenheid, ontwikkeling (zowel van mezelf als van Mopinion) en het vertrouwen... heeft ervoor gezorgd dit ik mijn rol eigen (en enigszins onmisbaar) heb gemaakt. Als soort van beloning heb ik een vast-voltijd contract gekregen. Na 4 jaar werkzaam te zijn bij Mopinion heb ik het met mijn collega's altijd nog ontzettend naar mijn zin, geniet ik van de groei en successen die we maken en krijg ik beetje bij beetje steeds meer verantwoordelijkheid. Ik dankbaar voor het vertrouwen, de mogelijkheden en steun (zowel zakelijk als privé).

    Meer weergeven

    Minpunten

    Niet echt een minpunt... De Winter- en Summerjam (bedrijfsuitjes) zijn te leuk om te missen!

    Advies aan management

    Hoe leuk het ook is om een drankje te doen... geef me niet meer te veel tripel bier wat ik niet kan afstaan! ;p Het is fijn om samen te werken en stappen te zetten in de Mopinion Journey!

    Mopinion2019-03-19
  3. "Geweldige en leuke plaats om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Mopinion voor 3 jaar

    Pluspunten

    De bedrijfscultuur is erg sociaal, vriendelijke mensen, we werken als een team, vrijheid en flexibel, middenin Rotterdam. Ze luisteren echt naar wat je wilt en bieden je de tools die je nodig hebt als een zelfstarter. Open communicatie. Cool product.

    Minpunten

    Geen voor mij. Niets te melden.

    Advies aan management

    Doe zo verder.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mopinion2019-03-19
  4. "Hardwerkende, maar ontspannen sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketeer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mopinion voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Fijne bedrijfscultuur - Vrijheid in je werk - Werknemers krijgen veel vertrouwen en flexibiliteit - Geweldige ligging in het centrum van Rotterdam

    Minpunten

    - Ik kan niets bedenken...

    Advies aan management

    Jullie doen het geweldig! Doe zo verder.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mopinion2019-03-19
  5. "Mopinion voor een ontwikkelaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Backend php-ontwikkelaar in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Mopinion

    Pluspunten

    - Erg interessant / product - Vrijheid om je werk te doen - Modern/ lichtrijk kantoor in het stadscentrum

    Minpunten

    - Zal updaten wanneer ik iets opmerk

    Advies aan management

    Behoud de geest van Mopinion!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mopinion2019-03-19
  6. "Fantastische werkplek!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mopinion voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Fijn, opvallend product Vrijheid en vertrouwen door het management (geen micromanagement) Informele werksfeer Fijne collega's (geen ego's) Kantoor heeft een leuke locatie in de stad!

    Minpunten

    Alleen de gebruikelijke start-up/scale-up groeipijntjes zoals: 1. Meerdere 'petten' op moeten 2. Dit is geen bedrijf waar alle facetten van jouw rol en alle verwachtingen voorgekauwd worden. Je moet initiatief tonen en dingen kunnen veranderen/verbeteren. (Niet per se een minpunt maar voor sommige mensen misschien wel!)

    Advies aan management

    Ga zo door! :)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mopinion2019-03-14
  7. "Verkoper"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Marketing in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als bij Mopinion gewerkt

    Pluspunten

    - Iedereen is vriendelijk en relaxed - De mensen zijn fijn om mee te werken, fijne werksfeer - Bij Mopinion krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, en ze helpen je met je doelen

    Minpunten

    - Ik kan nu niks bedenken.

    Advies aan management

    Ga zo door!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mopinion2019-03-14
  8. "Geweldig plek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoop in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Mopinion voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Werksfeer is goed, team is geweldig en het product is leuk.

    Minpunten

    Start-upbedrijf, dus je moet veel dingen zelf uitvogelen.

    Advies aan management

    Blijf doen wat jullie doen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Mopinion2019-03-14
Er zijn 8 reviews gevonden