Reviews voor Myntra | Glassdoor.nl

Reviews van Myntra

Bijgewerkt op 13 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 386 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
76%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Amar Nagaram
19 Beoordelingen
  1. "Best to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Myntra

    Pluspunten

    Best to work, Flexibility of work..work culture

    Minpunten

    Pay scale to be improved

    Myntra2019-06-14
  2. "Experience about myntra operation"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Hub Executive in Berhampur

      Ik voltijd gewerkt bij Myntra voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      18 month operation experience as hub executive and asst manager

      Minpunten

      Work experience on relevant field

      Myntra2019-06-12
    • "Best Place to Work"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Bangalore
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Myntra voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Employee friendly HR policies. Place, which would lift your career. No matter how smart you are, you will find people smarter than you.

      Minpunten

      Few people have been hired from service based company and they try to bring their culture into Myntra rather than other way round. I am sure this is team specific issue. It is limited to a few uncommon hires only.

      Advies aan management

      Keep doing what you are doing. Myntra is heading for world domination.

      Myntra2019-06-09
    • "Operations Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Operations Manager in Bangalore

      Ik heb voltijd gewerkt bij Myntra voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      The best work culture you'll ever experience. Senior management transparency. Ownership valued.

      Minpunten

      No rooms for a slow learner

      Myntra2019-05-24
    • "Good"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Myntra

      Pluspunten

      Great place to work. Good benefits.

      Minpunten

      Management reshuffled recently. Have to observe.

      Myntra2019-05-22
    • Nuttig (1)

      "Sr associate"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Associate in Bangalore
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Myntra voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Best work environment and got many things to learn

      Minpunten

      It wasn’t employee centric

      Advies aan management

      Na

      Myntra2019-05-13
    • "Working culture"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Merchandise Associate - Assistant Buyer in Bangalore

      Ik werk voltijd bij Myntra voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Company is flexible with working hours , can have good work/life balance

      Minpunten

      Pay scale and increments are very low

      Myntra2019-05-27
    • "Great Organization"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - V P 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Myntra voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        Excellent Mgmt and employee friendly policies..

        Minpunten

        None that I can think of..

        Myntra2019-05-13
      • "Best company I worked with"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Market Research Analyst in Bangalore
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Myntra voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        Awesome experience had with myntra lot of benefit

        Minpunten

        On technology part they need to advance their system

        Advies aan management

        No

        Myntra2019-05-09
      • "One of the Best Places To Work for In India"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Senior Systems Engineer in Bangalore

        Ik heb voltijdgewerkt bij Myntra voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        Get to work with top of the Industry Minds in Engineering & IT. Best Places to work for in India Best Office Infrastructure, Food, Pay & Perks and those awesome "EORS" 7 "BBD" sale days.

        Minpunten

        Frequent changes in Senior Mgmt puts unnecessary pressure on mid/senior engg folks.

        Advies aan management

        Avoid mid/senior level Engg especially IC's getting affected from frequent managerial changes.

        Myntra2019-05-05
      Er zijn 386 reviews gevonden