Reviews voor Nationale-Nederlanden | Glassdoor.nl

Reviews van Nationale-Nederlanden

Bijgewerkt op Oct 3, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 55 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Nationale-Nederlanden CEO David Knibbe
David Knibbe
5 Beoordelingen
  1. "Adminstratief medewerker afdeling Sparen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Administratief Medewerker in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nationale-Nederlanden voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    leuke collega's, fijne werkplek mooie locaties

    Minpunten

    Er zijn voor mij geen minpunten om bij Nationale Nederlanden te werken

    Nationale-Nederlanden2019-09-09
  2. "Weinig doorgroeimogelijkheden en geen werknemers gunfactor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountant in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Nationale-Nederlanden voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    thuis werk mogelijkheden en vlakbij treinstation

    Minpunten

    het personeel word in een krappe ruimte gepropt onder het mom van agile manier van werken. Dit is nog erger dan gevangenis

    Advies aan management

    Aftreden

    Nationale-Nederlanden2019-10-03
  3. "-"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Scrum Master 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nationale-Nederlanden voor 10 jaar

    Pluspunten

    Volop doorgroeimogelijkheden in verschillende functies

    Minpunten

    Vooral veel werk in randstad

    Nationale-Nederlanden2019-08-17
  4. "Hoge werkdruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verzekeringsadviseur in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nationale-Nederlanden voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Veel kennis inhouse in het hoofdkantoor te Den Haag

    Minpunten

    Te hoge werkdruk. Echte ratrace sfeer.

    Nationale-Nederlanden2019-08-14
  5. "Oudere medewerkers worden weg gereorganiseerd."

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - IS Engineer 

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Nationale-Nederlanden voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Je kunt de nodige opleidingen volgen.

    Minpunten

    Oudere medewerkers worden bij reorganisaties buiten de deur gezet. Na het volgen van een opleiding kun je niet de bijbehorende praktijkervaring opdoen.

    Advies aan management

    De ogen niet alleen richten op het aanstormende jonge talent. Er zit veel kennis en kunde bij de al aanwezige medewerkers. Een opleidingsplan ook uitgereiden met een onderdeel praktijkervaring of stage.

    Nationale-Nederlanden2019-04-04
  6. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Nationale-Nederlanden gewerkt

    Pluspunten

    Een grote organisatie met veel mogelijkheden. Opleidingen goed geregeld. Horizontaal verplaatsen naar andere functies is mogelijk zag ik om mij heen.

    Minpunten

    Afstand tussen afdelingen. Soms zou het handiger zijn als de lijnen korter zijn.

    Advies aan management

    Ga zo door.

    Nationale-Nederlanden2019-02-22
  7. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ondersteunend in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Nationale-Nederlanden

    Pluspunten

    Goede salaris, flexibele werktijden, goede secundaire voorwaarden.

    Minpunten

    Soms wat weinig uitdaging, maar verder nvt

    Advies aan management

    Nvt

    Nationale-Nederlanden2019-01-02
  8. "Veel hipper dan het lijkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Communicatieadviseur in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Nationale-Nederlanden

    Pluspunten

    NN geeft mij de mogelijkheid mijn werk uit te voeren waar en wanneer ik zelf wil. Met oog op afspraken en resultaten van mijn werk, krijg ik verder vrijheid om zelf in te vullen hoe ik mijn werk het meest effectief uitvoer. Verder is NN groot, maar dat geeft vooral veel mogelijkheden! Mogelijkheden tot variatie in je werk en tot groei. NN heeft de ambitie om sneller te kunnen inspelen op zaken en veel interne... processen te verbeteren, dat vind ik mooi. Bovendien zijn er prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Er kan niet altijd snel op zaken ingespeeld worden (log bedrijf), maar daar wordt (zoals hierboven aangegeven) aan gewerkt. Een beslissing moet vaak langs meerdere personen.

    Nationale-Nederlanden2018-11-19
  9. "Goed maar groot"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Nationale-Nederlanden

    Pluspunten

    Groot bedrijf met goede voorwaarden

    Minpunten

    Door omvang ook wel eens bureaucratisch

    Advies aan management

    Belijd Mdw betrekken bij toekomst

    Nationale-Nederlanden2018-11-18
  10. "Goed en complex"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nationale-Nederlanden voor 8 jaar

    Pluspunten

    betrokken medewerkers en trots op het eigen merk. zeer goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    kantoor omgeving te vol om echt goed te kunnen werken.

    Nationale-Nederlanden2018-11-05
Er zijn 55 reviews gevonden