Reviews voor Nationale-Nederlanden | Glassdoor.nl

Reviews van Nationale-Nederlanden

Bijgewerkt op 30 mei 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 51 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Nationale-Nederlanden CEO David Knibbe
David Knibbe
5 Beoordelingen
  1. "Oudere medewerkers worden weg gereorganiseerd."

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - IS Engineer 

      Ik heb deeltijdgewerkt bij Nationale-Nederlanden voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      Je kunt de nodige opleidingen volgen.

      Minpunten

      Oudere medewerkers worden bij reorganisaties buiten de deur gezet. Na het volgen van een opleiding kun je niet de bijbehorende praktijkervaring opdoen.

      Advies aan management

      De ogen niet alleen richten op het aanstormende jonge talent. Er zit veel kennis en kunde bij de al aanwezige medewerkers. Een opleidingsplan ook uitgereiden met een onderdeel praktijkervaring of stage.

      Nationale-Nederlanden2019-04-04
    • "Goed bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Nationale-Nederlanden gewerkt

      Pluspunten

      Een grote organisatie met veel mogelijkheden. Opleidingen goed geregeld. Horizontaal verplaatsen naar andere functies is mogelijk zag ik om mij heen.

      Minpunten

      Afstand tussen afdelingen. Soms zou het handiger zijn als de lijnen korter zijn.

      Advies aan management

      Ga zo door.

      Nationale-Nederlanden2019-02-22
    • "Prima"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - ondersteunend in Den Haag
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Nationale-Nederlanden

      Pluspunten

      Goede salaris, flexibele werktijden, goede secundaire voorwaarden.

      Minpunten

      Soms wat weinig uitdaging, maar verder nvt

      Advies aan management

      Nvt

      Nationale-Nederlanden2019-01-02
    • "Veel hipper dan het lijkt"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Communicatieadviseur in Den Haag
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Nationale-Nederlanden

      Pluspunten

      NN geeft mij de mogelijkheid mijn werk uit te voeren waar en wanneer ik zelf wil. Met oog op afspraken en resultaten van mijn werk, krijg ik verder vrijheid om zelf in te vullen hoe ik mijn werk het meest effectief uitvoer. Verder is NN groot, maar dat geeft vooral veel mogelijkheden! Mogelijkheden tot variatie in je werk en tot groei. NN heeft de ambitie om sneller te kunnen inspelen op zaken en veel interne processen...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Er kan niet altijd snel op zaken ingespeeld worden (log bedrijf), maar daar wordt (zoals hierboven aangegeven) aan gewerkt. Een beslissing moet vaak langs meerdere personen.

      Nationale-Nederlanden2018-11-19
    • "Goed maar groot"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij Nationale-Nederlanden

      Pluspunten

      Groot bedrijf met goede voorwaarden

      Minpunten

      Door omvang ook wel eens bureaucratisch

      Advies aan management

      Belijd Mdw betrekken bij toekomst

      Nationale-Nederlanden2018-11-18
    • "Goed en complex"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Nationale-Nederlanden voor 8 jaar

      Pluspunten

      betrokken medewerkers en trots op het eigen merk. zeer goede arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      kantoor omgeving te vol om echt goed te kunnen werken.

      Nationale-Nederlanden2018-11-05
    • "Medewerker stuurinformatie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Medewerker stuurinformatie in Den Haag
      Aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Nationale-Nederlanden voor 8 jaar

      Pluspunten

      Goede werkomstandigheden. Transformerend bedrijf na fusie met Deta Lloyd. Herstructurering brengt nieuwe kansen met zich mee en nieuwe funties.

      Minpunten

      Logheid wat leidt tot traagheid in verandering. Zoekende organisatie waarbij de connecties op een organische wijze tot stand komen.

      Advies aan management

      Denk meer buiten de bestaande grenzen van verzekeringland waarmee je van toegevoegde waarde voor de klant kunt zijn.

      Nationale-Nederlanden2018-10-11
    • "Goed!"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk deeltijd bij Nationale-Nederlanden

      Pluspunten

      loon goed, niet top flexibel werken

      Minpunten

      informatica processen kunnen beter werksfeer is ok zoveel Franstalig als Nederlandstalig

      Nationale-Nederlanden2018-09-05
    • "Consultant met veel ervaring in B to B"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Sales Consultant in Rotterdam
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik heb voltijdgewerkt bij Nationale-Nederlanden voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      Fijne sfeer, beursgenoteerd en elkaar stimuleren om er meer uit te halen

      Minpunten

      Teveel aan overheidsbemoeienis maakt het lastig om af te wijken

      Advies aan management

      Blijf zorgen voor optimale motivatie van de werknemers

      Nationale-Nederlanden2018-08-14
    • "NN Pensioen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Nationale-Nederlanden

      Pluspunten

      Ervaren collega's, goede voorzieningen, veel flexibilitiet

      Minpunten

      Slechte doorgroeimogelijkheden, onoverzichtelijke organisatie, veel interne politiek

      Nationale-Nederlanden2018-05-29
    Er zijn 51 reviews gevonden