Reviews van Nedcon

(7 reviews in totaal)

84% positieve zakelijke vooruitzichten

28 feb 2018

Vanuit stage doorgegaan

Pluspunten

Nedcon geeft je veel kansen tijdens je stage/afstuderen. Ze steken veel energie in het vinden van nieuwe, enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor Nedcon. Zo ben ook ik hier vanuit mijn stage blijven hangen. Inmiddels als 2 jaar verder.

Minpunten

Voor mij persoonlijk: lange reistijd.

14 feb 2018

Goede werkcultuur

Pluspunten

Ik ben sinds sept 2017 bij Nedcon aan het werk. Wat een gaaf bedrijf, en zulke goede cultuurwaarden. Opvallend is hoe ontzettend veel mensen die ooit ergens anders zijn gaan werken weer terug komen. Een beter bewijs is er niet.

Minpunten

Het bedrijf groeit hard, en wat extra mensen zou wel op zijn plaats zijn zodat de het werk nog leuker wordt.

14 feb 2018

Mooie internationale uitdaging met impact!

Pluspunten

Professioneel bedrijf met eigen design productie en installatie van magazijnstellingen (racking voor Distributiecentra) Snel impact op internationale projecten, vanuit kleine projectteams dicht op de bal. Uitdagende projecten, site visits zijn goed mogelijk. Goede begeleiding, training op maat en mogelijkheden tot ontwikkeling. Fijne collega's. Hele positieve vooruitzichten.

Minpunten

Nedcon heeft veel tevreden klanten die steeds meer bestellen. Dus de orderportefeuille groeit sneller dan de instroom van skilled mensen.

Weergave: 1 - 3 van 7 reviews

Glassdoor heeft 20 reviews over Nedcon die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Nedcon. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Nedcon bij je past.