Reviews voor Nederlandse Spoorwegen | Glassdoor.nl

Reviews van Nederlandse Spoorwegen

Bijgewerkt op 7 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 67 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
Nederlandse Spoorwegen CEO Roger van Boxtel
Roger van Boxtel
0 Beoordelingen
  1. "Veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 10 jaar

    Pluspunten

    - goed salaris - veel doorgroei mogelijkheden - outcome sturing, werken waar en wanneer je wil

    Minpunten

    - groot, veranderingen kosten veelal tijd

    Advies aan management

    geen

    Nederlandse Spoorwegen2019-06-03
  2. "Toezichtfetisjisme"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice NS international/spoordeelwinkel in Utrecht
      Niet aanbevolen

      Ik voltijd gewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Het betaalt redelijk goed, hoge toeslagen

      Minpunten

      Bij de klantenservice in het hoofdkantoor worden mensen aan de lopende band ontslagen. Er heerst een angstcultuur waar de meeste managers aan bijdragen. Geen respect voor medewerkers, volwassenen vrouwen en mannen worden behandeld als kleine kinderen. Elke beweging wordt gemonitord.

      Advies aan management

      Neem teamleiders bij de klantenservice aan die inspireren in plaats van goedkoop proberen te intimideren. De meeste teamleiders hebben geen relevante opleiding genoten.

      Nederlandse Spoorwegen2019-06-07
    • "Mooi bedrijf, veel groeimogelijkheden"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Controller in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb deeltijdgewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Zoveel mogelijkheden om te leren als je zelf wilt. Mooie arbeidsvoorwaarden.

      Minpunten

      Stroperig. Politiek en uitkijken dat uit je niet in een gouden kooi beland.

      Advies aan management

      Neem jezelf niet te serieus

      Nederlandse Spoorwegen2019-04-12
    • "Ambtenaren"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Teammanager in Eindhoven
      Niet aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 3 jaar

      Pluspunten

      Secundaire arbeidsvoorwaarden. Niet hard werken

      Minpunten

      Bureaucratie, medezeggenschap, gebrek aan proffesionaliteit

      Advies aan management

      Kijk eens buiten overheid, in het echte bedrijfsleven en please come off your high horse, zo goed doen jullie het niet

      Nederlandse Spoorwegen2019-03-06
    • "Betrouwbaar en uitdagend"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Nederlandse Spoorwegen

      Pluspunten

      - Zeer goed voor haar medewerkers - Zeer goed gestructureerd bedrijf - Prachtig product - Een groot merk om voor te werken

      Minpunten

      - Bureaucratisch - Soms nog te veel bezig met verantwoorden tegenover derden. Het product is al zeer goed.

      Advies aan management

      Krijg een meer commercieel instinct en de NS wordt nog groter.

      Nederlandse Spoorwegen2019-01-07
    • "Goede voorwaarden, fijne collega's, betuttelende managementstijl"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - senior adviseur in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 10 jaar

      Pluspunten

      Bij NS is de kans groot dat je een goede werk-privé-balans hebt. De secundaire voorwaarden zijn meer dan prima, het salaris is goed. NS werkt met resultaatafspraken, met voldoende assertiviteit kun je zelf kiezen hoe je die resultaten haalt. Bij NS houdt zowat iedereen van het spoor: je hebt veel betrokken collega's! NS is groot met veel kansen op een andere job: als je functie niet bevalt kun je vrij makkelijk een...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Een grote mond en veel bluf worden bij NS meer beloond dan inhoudelijke kennis en een professionele onderbouwing van je keuzes. Er lopen te veel externe adviseurs rond; zij weten eigenlijk te weinig van de werkinhoud en willen te veel beslissen over je werk. Daarvoor krijgen zij van de top erg veel ruimte en invloed. Als vaste medewerker is dat niet leuk.

      Advies aan management

      Halveer het leger aan externe adviseurs. Geef medewerkers meer ruimte om zelf een oplossing te bedenken voor de vragen en problemen in plaats van de oplossingen aan hen voor te schrijven. Je hebt hen ingehuurd omdat je hen goed vindt, gebruik hun expertise dan ook!

      Nederlandse Spoorwegen2018-11-01
    • "Hallo"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in

      Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

      Pluspunten

      Mooi product en veel mogelijkheden

      Minpunten

      langzaam en je moet door veel lagen heen

      Nederlandse Spoorwegen2018-10-12
    • "NS"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Adviseur in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Veel mooie carrièremogelijkheden Goede positieve werksfeer

      Minpunten

      Veel ontwikkelingen op de werkvloer

      Advies aan management

      Geen

      Nederlandse Spoorwegen2018-08-23
    • "Brijante werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 10 jaar

      Pluspunten

      Goede abeidsvoorwaarden Maatschappelijk relevant bedrijf en mooie opgave

      Minpunten

      Vakbonden hebben effect op bedrijfsvoering Politieke dimensie maakt efficiente bedrijfsvoering lastig

      Nederlandse Spoorwegen2018-08-01
    • "Uitstekende Werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Software Developer in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

      Pluspunten

      Vrij in te doen wat je doet Veel opleidingsmogelijkheden

      Minpunten

      Te grote IT afdeling met 80 werknemers

      Nederlandse Spoorwegen2018-07-20
    Er zijn 67 reviews gevonden