Reviews van Nederlandse Spoorwegen

Bijgewerkt op 5 mei 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.0
77%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Nederlandse Spoorwegen CEO Roger van Boxtel
Roger van Boxtel
7 Beoordelingen
  1. "Fantastisch!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Regiomanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Mooi bedrijf midden in de samenleving en met maatschappelijk doel - Veel carrièrekansen (mits je die zelf organiseert) en goede voorwaarden

    Minpunten

    - Er mag ook wel eens 'nee' gezegd worden

    Nederlandse Spoorwegen2019-10-21
  2. "Complex, klantgericht , vitale functie"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Head Data & Analytics in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    Klant staat op 1,2,3. Openbaar vervoer doet er maatschappelijk toe. Sociale collega's. Bereidheid om te investeren in digitalisering/data driven/fact based maken van de organisatie.

    Minpunten

    Zeer complex bedrijf met grote verscheidenheid aan werkprocessen om een totaal product te leveren. Van stations als overstap plek als verblijf plek (top 3 horeca retailer van NL), van vastgoed rondom stations, tm inkoop/onderhoud/verkoop van treinen tot het laten rijden van de treinen en verkopen van diensten en leveren van aanvullende services zoals OV fiets als ketenpartners zoals Greenwheels (Pon). Het afstemmen met infrastructùur (prorail) en overige nationale ov vervoeders en internationale vervoerders (Eurostar Brussel, London), IC Berlijn). Hoe meer afstemming, hoe groter de impact op besluitvorming en hoe intensiever het is om totaal overzicht en analytische inzichten te creeëren. Werken bij NS vraagt om een lange adem/geduld.

    Verder lezen
    Nederlandse Spoorwegen2020-05-05
  3. "Slechte werkgever"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Helaas heb ik die niet

    Minpunten

    Incompetente managers die zelf niet gekwalificeerd zijn en intussen de medewerkers tegen zich in het harnas jagen en ontslaan met ver gezochte redenen.

    Verder lezen
    Nederlandse Spoorwegen2020-01-29
  4. "Managers onaardig"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Medewerker in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, werk is elke dag anders.

    Minpunten

    Managers snappen er niks van. Hebben geen tijd voor je. Willen steeds meer, maar zijn zelf eeuwig bezig met mensen aannemen die jij dan weer moet inwerken.

    Verder lezen
    Nederlandse Spoorwegen2020-01-17
  5. "IT bij NS"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    Veel verschillende carrièremogelijkheden, ook binnen IT

    Minpunten

    Flexibele werktijden zorgen soms voor langere doorlooptijden in samenwerking

    Nederlandse Spoorwegen2019-09-16
  6. "Best OK voor erbij"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    Leuk werk, flexibele werk tijden.

    Minpunten

    Redelijk karig loon, soms slecht management.

    Nederlandse Spoorwegen2019-08-29
  7. "Goede werkgever"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    -houdt rekening met de behoeften van zijn werknemer -heeft speciale programma's om aan de gezondheid van de werknemer te werken zoals gratis fysio of toegang tot een volledige fitness ruimte voor Maar 7 euro per maand. -veel vakantie dagen

    Minpunten

    Die is er niet

    Nederlandse Spoorwegen2019-08-16
  8. "Mooi bedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 8 jaar

    Pluspunten

    Mooi product, maatschappelijke functie, leuke collega's, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, veel groeimogelijkheden, prima arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Als grote organisatie soms stroperig, en vanwege de grote zichtbaarheid in de maatschappij soms wat voorzichtig in denken en handelen.

    Verder lezen
    Nederlandse Spoorwegen2019-08-10
  9. "Een goudgele kooi"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - User Experience Designer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Geweldige arbeidsvoorwaarden en heel veel vrijheid. Zowel qua inhoud als qua worklife balance.

    Minpunten

    Met alle vrijheid kan je je maar beperkt nuttig maken. Van al het werk dat ik 2018 heb ontworpen is misschien 10% echt gerealiseerd. Ieder team doet zijn eigen ding en prioriteiten schieten van hot naar her. Voldoening is voor mij persoonlijk dus helaas ver te zoeken.

    Verder lezen
    Nederlandse Spoorwegen2019-08-14
  10. "Hele fijne werkgever"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Dit jaar in de top 5 Favoriete Werkgevers.

    Minpunten

    Geen minpunten. Ik ben heel tevreden over NS.

    Nederlandse Spoorwegen2019-07-22
Er zijn 72 reviews gevonden