Reviews voor Nederlandse Spoorwegen | Glassdoor.nl

Reviews van Nederlandse Spoorwegen

Bijgewerkt op 28 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 72 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
84%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Nederlandse Spoorwegen CEO Roger van Boxtel
Roger van Boxtel
3 Beoordelingen
  1. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    -houdt rekening met de behoeften van zijn werknemer -heeft speciale programma's om aan de gezondheid van de werknemer te werken zoals gratis fysio of toegang tot een volledige fitness ruimte voor Maar 7 euro per maand. -veel vakantie dagen

    Minpunten

    Die is er niet

    Nederlandse Spoorwegen2019-08-16
  2. "Best OK voor erbij"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    Leuk werk, flexibele werk tijden.

    Minpunten

    Redelijk karig loon, soms slecht management.

    Nederlandse Spoorwegen2019-08-29
  3. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 8 jaar

    Pluspunten

    Mooi product, maatschappelijke functie, leuke collega's, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, veel groeimogelijkheden, prima arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Als grote organisatie soms stroperig, en vanwege de grote zichtbaarheid in de maatschappij soms wat voorzichtig in denken en handelen.

    Advies aan management

    Ondersteun de huidige trend tot meer eigenaarschap bij medewerkers

    Nederlandse Spoorwegen2019-08-10
  4. "Een goudgele kooi"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - User Experience Designer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Geweldige arbeidsvoorwaarden en heel veel vrijheid. Zowel qua inhoud als qua worklife balance.

    Minpunten

    Met alle vrijheid kan je je maar beperkt nuttig maken. Van al het werk dat ik 2018 heb ontworpen is misschien 10% echt gerealiseerd. Ieder team doet zijn eigen ding en prioriteiten schieten van hot naar her. Voldoening is voor mij persoonlijk dus helaas ver te zoeken.

    Advies aan management

    Zorg voor een betere structuur en proces om de visies die op hoger niveau worden bedacht ook echt in de praktijk te brengen. Beperkt dus juist wat meer de inhoudelijke vrijheid om te borgen dat je als bedrijf gezamenlijk naar een stip op de horizon werkt, in plaats van ieder team voor zich.

    Nederlandse Spoorwegen2019-08-14
  5. "Hele fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Dit jaar in de top 5 Favoriete Werkgevers.

    Minpunten

    Geen minpunten. Ik ben heel tevreden over NS.

    Nederlandse Spoorwegen2019-07-22
  6. "Veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 10 jaar

    Pluspunten

    - goed salaris - veel doorgroei mogelijkheden - outcome sturing, werken waar en wanneer je wil

    Minpunten

    - groot, veranderingen kosten veelal tijd

    Advies aan management

    geen

    Nederlandse Spoorwegen2019-06-03
  7. "Toezichtfetisjisme"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice NS international/spoordeelwinkel in Utrecht
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Het betaalt redelijk goed, hoge toeslagen

    Minpunten

    Bij de klantenservice in het hoofdkantoor worden mensen aan de lopende band ontslagen. Er heerst een angstcultuur waar de meeste managers aan bijdragen. Geen respect voor medewerkers, volwassenen vrouwen en mannen worden behandeld als kleine kinderen. Elke beweging wordt gemonitord.

    Advies aan management

    Neem teamleiders bij de klantenservice aan die inspireren in plaats van goedkoop proberen te intimideren. De meeste teamleiders hebben geen relevante opleiding genoten.

    Nederlandse Spoorwegen2019-06-07
  8. "Mooi bedrijf, veel groeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Controller in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Zoveel mogelijkheden om te leren als je zelf wilt. Mooie arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Stroperig. Politiek en uitkijken dat uit je niet in een gouden kooi beland.

    Advies aan management

    Neem jezelf niet te serieus

    Nederlandse Spoorwegen2019-04-12
  9. "Ambtenaren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teammanager in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 3 jaar

    Pluspunten

    Secundaire arbeidsvoorwaarden. Niet hard werken

    Minpunten

    Bureaucratie, medezeggenschap, gebrek aan proffesionaliteit

    Advies aan management

    Kijk eens buiten overheid, in het echte bedrijfsleven en please come off your high horse, zo goed doen jullie het niet

    Nederlandse Spoorwegen2019-03-06
  10. "Betrouwbaar en uitdagend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    - Zeer goed voor haar medewerkers - Zeer goed gestructureerd bedrijf - Prachtig product - Een groot merk om voor te werken

    Minpunten

    - Bureaucratisch - Soms nog te veel bezig met verantwoorden tegenover derden. Het product is al zeer goed.

    Advies aan management

    Krijg een meer commercieel instinct en de NS wordt nog groter.

    Nederlandse Spoorwegen2019-01-07
Er zijn 72 reviews gevonden