Reviews voor Nederlandse Spoorwegen | Glassdoor.nl

Reviews van Nederlandse Spoorwegen

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 65 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
90%
Aanbevelen bij een kennis
61%
Waardeert directeur
Nederlandse Spoorwegen CEO Timo Huges
Timo Huges
26 Beoordelingen
  1. "Mooi bedrijf, veel groeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Controller in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    Zoveel mogelijkheden om te leren als je zelf wilt. Mooie arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Stroperig. Politiek en uitkijken dat uit je niet in een gouden kooi beland.

    Advies aan management

    Neem jezelf niet te serieus

    Nederlandse Spoorwegen2019-04-12
  2. "Ambtenaren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teammanager in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 4 jaar

    Pluspunten

    Secundaire arbeidsvoorwaarden. Niet hard werken

    Minpunten

    Bureaucratie, medezeggenschap, gebrek aan proffesionaliteit

    Advies aan management

    Kijk eens buiten overheid, in het echte bedrijfsleven en please come off your high horse, zo goed doen jullie het niet

    Nederlandse Spoorwegen2019-03-06
  3. "Betrouwbaar en uitdagend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    - Zeer goed voor haar medewerkers - Zeer goed gestructureerd bedrijf - Prachtig product - Een groot merk om voor te werken

    Minpunten

    - Bureaucratisch - Soms nog te veel bezig met verantwoorden tegenover derden. Het product is al zeer goed.

    Advies aan management

    Krijg een meer commercieel instinct en de NS wordt nog groter.

    Nederlandse Spoorwegen2019-01-07
  4. "Goede voorwaarden, fijne collega's, betuttelende managementstijl"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - senior adviseur in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 20 jaar

    Pluspunten

    Bij NS is de kans groot dat je een goede werk-privé-balans hebt. De secundaire voorwaarden zijn meer dan prima, het salaris is goed. NS werkt met resultaatafspraken, met voldoende assertiviteit kun je zelf kiezen hoe je die resultaten haalt. Bij NS houdt zowat iedereen van het spoor: je hebt veel betrokken collega's! NS is groot met veel kansen op een andere job: als je functie niet bevalt kun je vrij makkelijk een...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Een grote mond en veel bluf worden bij NS meer beloond dan inhoudelijke kennis en een professionele onderbouwing van je keuzes. Er lopen te veel externe adviseurs rond; zij weten eigenlijk te weinig van de werkinhoud en willen te veel beslissen over je werk. Daarvoor krijgen zij van de top erg veel ruimte en invloed. Als vaste medewerker is dat niet leuk.

    Advies aan management

    Halveer het leger aan externe adviseurs. Geef medewerkers meer ruimte om zelf een oplossing te bedenken voor de vragen en problemen in plaats van de oplossingen aan hen voor te schrijven. Je hebt hen ingehuurd omdat je hen goed vindt, gebruik hun expertise dan ook!

    Nederlandse Spoorwegen2018-11-01
  5. "Hallo"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

    Pluspunten

    Mooi product en veel mogelijkheden

    Minpunten

    langzaam en je moet door veel lagen heen

    Nederlandse Spoorwegen2018-10-12
  6. "NS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Adviseur in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    Veel mooie carrièremogelijkheden Goede positieve werksfeer

    Minpunten

    Veel ontwikkelingen op de werkvloer

    Advies aan management

    Geen

    Nederlandse Spoorwegen2018-08-23
  7. "Brijante werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 20 jaar

    Pluspunten

    Goede abeidsvoorwaarden Maatschappelijk relevant bedrijf en mooie opgave

    Minpunten

    Vakbonden hebben effect op bedrijfsvoering Politieke dimensie maakt efficiente bedrijfsvoering lastig

    Nederlandse Spoorwegen2018-08-01
  8. "Uitstekende Werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vrij in te doen wat je doet Veel opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    Te grote IT afdeling met 80 werknemers

    Nederlandse Spoorwegen2018-07-20
  9. "Retail"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen

      Pluspunten

      Stabiele organisatie prima arbeid voorwaarden

      Minpunten

      Logge organisatie, procedures duren lang

      Nederlandse Spoorwegen2018-07-02
    • "Heerlijke werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Machinist in Haarlem
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Nederlandse Spoorwegen voor 6 jaar

      Pluspunten

      Ns heeft 1 van de beste CAO

      Minpunten

      Ik zou geen minpunten kunnen bedenken

      Nederlandse Spoorwegen2018-06-09
    Er zijn 65 reviews gevonden