Reviews voor Nuon | Glassdoor.nl

Reviews van Nuon

Bijgewerkt op 20 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
65%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
Nuon CEO Peter Smink
Peter Smink
20 Beoordelingen
  1. "Oplichters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoper in Leeuwarden
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Nuon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geen goed woord voor deze organisatie

    Minpunten

    Alles is slecht, geen cent waard

    Nuon2019-05-29
  2. "Vattenfall"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Werkvoorbereider in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nuon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je mag zelf je tijd indelen en er wordt veel aan duurzaamheid gedaan

    Minpunten

    Kan soms erg druk zijn

    Nuon2019-10-21
  3. "Goede secundaire arbeidsvoorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nuon

    Pluspunten

    Extra vakantiedagen, optie ADV, flexwerken, prima kantoor

    Minpunten

    Stoffige trage organisatie, probeert wel te veranderen, gaat altijd traag, management wordt lang in positie gehouden

    Nuon2019-10-15
  4. Nuttig (1)

    "Veel plezier stage gelopen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik deeltijd gewerkt bij Nuon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    De sfeer op het hoofdkantoor van Nuon is erg prettig. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Er is geen hiërarchie aanwezig, iedereen staat open voor elkaar. Prettige werkplek.

    Minpunten

    Soms beetje stroperig en traag.

    Nuon2019-10-07
  5. "Revieuw"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Nuon

    Pluspunten

    Het is een goede werksfeer

    Minpunten

    Het is soms niet goed geregeld

    Advies aan management

    Beter voorbereiden

    Nuon2019-10-09
  6. "Nuon is dood"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nuon

    Pluspunten

    Hands on cultuur. Trots bedrijf. Sterke merknaam. Dekte alle aspecten van een elektriciteits bedrijf.

    Minpunten

    Volledig ingestorte elektriciteitsmarkt. Continue reorganisaties. Top gedomineerd door politieke spelletjes. Incompetent Zweeds management door absurde Zweedse cultuur. Kapitaalvernietiging.

    Advies aan management

    Geen. De overname van Nuon door Vattenfall was een fout van de politiek.

    Nuon2019-10-08
  7. "nuon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Representative in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Nuon gewerkt

    Pluspunten

    er zijn letterlijk geen pluspunten

    Minpunten

    aggresieve verkoop, waarbij alleen word gedacht aan eigen voordeel en niet het voordeel van de klant! producten worden verkocht op basis van leugens en onwaarheden

    Advies aan management

    speak the truth! en plaats geen valse advertenties van 5000/7500eur+ salarissen terwijl dit niet de waarheid is. stimuleer je werknemers ook niet om meer te verkopen op basis van leugens alleen maar om je bonus te behalen.

    Nuon2019-09-17
  8. "Fijne bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nuon

    Pluspunten

    Fijne bedrijfscultuur, Kantoor goed bereikbaar, Maatschappelijk relevant

    Minpunten

    Communicatie cross BU is af en toe stroperig

    Nuon2019-08-12
  9. "Naar weggegaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Nuon voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris, prettige werksfeer, aandacht voor werkomgeving

    Minpunten

    overleg cultuur, verandermanagement, extreem hiërarchisch en politiek veel grote ego's om mee te dealen. Van veel functies/mensen was het mij volstrekt onduidelijk wat zij de hele dag deden en wat hun functie precies inhoudt. Met plezier gewerkt maar op nare wijze weggegaan, contract niet verlengd toen ik zwanger was

    Advies aan management

    Pakken op kantoor: luister naar de mensen in de centrales die hebben best goede ideeën en willen ook graag doorgroeien, kom van je eiland af en snij al die management lagen eruit. Stoppen met veranderen, kost zoveel geld en tijd. Mensen kunnen ook goed zonder

    Nuon2019-04-03
  10. "Goed geregeld en veel aandacht voor medewerkers"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Nuon

    Pluspunten

    veel aandacht voor medewerkers en flexibel

    Minpunten

    overleg cultuur en veel eilandjes

    Nuon2019-02-17
Er zijn 49 reviews gevonden
</>Embed