OGD werknemer reviews over "sfeer"

Bijgewerkt op 5 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.9
86%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
OGD Co-CEO's Roel Nikkessen and Daan de la Parra
Roel Nikkessen and Daan de la Parra
51 Beoordelingen

Reviews over sfeer

Terug naar alle reviews
  1. "Super werkgever"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij OGD voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Fijne sfeer en collega's, goede arbeidsvoorwaarden, professioneel en gedreven

    Minpunten

    Eigenlijk niks maar omdat je wat moet noemen dan toch meer electrische leaseauto's :)

    Verder lezen
    OGD2020-02-05
  2. "Goede werkgever, maar weinig fundatie"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD

    Pluspunten

    Leuke sfeer, jonge enthousiaste collega's, veel focus op leuke dingen, uitdagende opdrachten en ontwikkelmogelijkheden

    Minpunten

    Mist solide basis waarom vaak ad-hoc keuze gemaakt worden. Sturing is erg beperkt waardoor er veel geimproviseerd wordt soms. Dit wordt aangepakt maar heeft tijd nodig.

    Verder lezen
    OGD2020-01-28
  3. "Mooi bedrijf"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij OGD

    Pluspunten

    Jong bedrijf, goede sfeer,

    Minpunten

    Detachering, je moet er van houden iedere keer bij andere klant te worden neergezet.

    OGD2020-01-14
  4. "Servicedesk functie"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij OGD voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geweldige sfeer, ruime doorgroeimogelijkheden. Bedrijf doet veel voor werknemers aan activoteiten en uitstapjes etc.

    Minpunten

    Salarissen liggen aan de lage kant

    OGD2019-06-13
  5. Nuttig (1)

    "Fijne 1e werkgever"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij OGD voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Hele informele en fijne sfeer. Collega's zijn echte vrienden geworden. Er is veel ruimte om te groeien in je kennis en kunde.

    Minpunten

    Startsalaris is vrij laag, hoewel je 'snel' stappen kan maken. De laatste jaren zijn er ontzettend veel (noodgedwongen) veranderingen doorgevoerd. Dit maakt dat heel veel zaken intern nog niet goed op elkaar zijn aangesloten. Verder heb ik het gevoel dat er ontzettend veel (onnodige) overhead is.

    Verder lezen
    OGD2019-02-18
  6. "Prima eerste werkplek"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij OGD

    Pluspunten

    Leuke sfeer, veel leuke uitjes

    Minpunten

    Beperkte doorgroeimogelijkheden en een ondergemiddeld startsalaris.

    Verder lezen
    OGD2018-09-24
  7. "Leuke werksfeer"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij OGD

    Pluspunten

    Informele sfeer, leuke collega's, werkdruk is prima,

    Minpunten

    Communicatie is niet altijd optimaal

    OGD2017-10-02
  8. Nuttig (1)

    "Leuke sfeer, wel wat studentikoos"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Helpdesk in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij OGD voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke, informele sfeer. Veel is mogelijk, gave extra's zoals wintersport, nieuwjaarsfeest en maandelijkse borrel met bier en pizza.

    Minpunten

    Soms wordt er verwacht dat je erg lang moet reizen voor een part-time klus, waardoor je langer onbetaald onderweg bent dan daadwerkelijk aanwezig.

    Verder lezen
    OGD2017-08-29
  9. "Fijne werkgever, doorgroeimogelijkheden beperkt"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Professional in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    De sfeer bij OGD is erg fijn, er zijn voldoende mogelijkheden om te borrelen. Contact met collega's is informeel, ook zijn er mogelijkheden om certificaten en interne cursussen te volgen. Er zijn veel mogelijkheden om je bij OGD breed te oriënteren

    Minpunten

    OGD is een typische detacheerder, dit betekent dat je zelf contact moet houden met de mensen van het hoofdkantoor om je gezicht regelmatig te laten zien. Het P&O beleid laat naar mijn idee de wensen over en is te weinig bezig met de ontwikkeling van hun werknemers. Dit maakt doorgroeien lastig. Ook schiet het salaris tekort, veel 'goede' OGD'ers stappen over omdat zij een aanbod van de klant krijgen om in dienst te treden met een stuk royaler salaris.

    Verder lezen
    OGD2017-07-05
  10. "Chaos, maar opleidingsmogelijkheden"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij OGD voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Veel opleidingsmogelijkheden (Servicemanagement, infrastructuur, programmeren enz.) - Zeer variabele werkopdrachten - sfeer is zeer los

    Minpunten

    - laag salaris - Chaotische organisatie - Je bent een van velen en zo word je behandeld - Ook een aantal zeer slechte klussen.

    Verder lezen
    OGD2017-06-09
Er zijn 16 reviews gevonden
</>Embed