Reviews van Olympia uitzendbureau

Bijgewerkt op Aug 1, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

37 van meer dan 55 reviews gevonden

3.9
82%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Olympia uitzendbureau CEO  Dimitri Yocarini
Dimitri Yocarini
24 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prettige werkgever

    Jun 28, 2022 - Intercedent in Den Haag
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je krijgt veel vrijheid om je dingen te doen zoals je ze zelf zou willen doen, maar er is ook voldoende begeleiding.

    Minpunten

    Het salaris is wat aan de lage kant voor de hoge werkdruk.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Dramatische ervaring

    Aug 1, 2022 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega’s en vrijheid in het werk. Mogelijkheden om te leren.

    Minpunten

    Je gaat tot het gaatje en krijgt er geen waardering voor terug. Je geeft alles en wanneer jij je werkgever dan eens echt nodig hebt dan is hij er niet en wordt je contract niet verlengd wanneer je er even helemaal doorheen zit.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fijn bedrijf

    Jul 12, 2022 - Vestigingsassistent in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Fijn bedrijf om voor te werken. Er hing altijd een goede sfeer.

    Minpunten

    Zaken zijn slecht geregeld waardoor veel mensen vertrokken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Klantenservice

    May 31, 2022 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid, thuis werk, verder niks

    Minpunten

    Weinig contact, moeilijk en bereikbaar

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goede werkgever

    Feb 2, 2022 - Medewerker Klantenservice in Zwolle, Overijssel
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Training en begeleiding top geregeld.

    Minpunten

    Salaris aan de lage kant.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Zeer prettige ervaring

    Jan 24, 2022 - Uitzendkracht in Alphen aan den Rijn
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    De communicatie is open en eerlijk. Het contact met de mensen is heel prettig en de algemene sfeer is heel positief.

    Minpunten

    Ik heb geen negatieve ervaringen om mede te delen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Leuk bedrijf

    Jan 13, 2022 - Consultant in Gorinchem
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Mooie manier om wat goed te doen voor de maatschappij en te werken met mensen die passie hebben om iemand anders aan het werk te zetten

    Minpunten

    Ik heb geen minpunten te noemen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4.0
    Voormalige werknemer

    Work review

    Jan 9, 2022 - Productiemedewerker 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - the people there are very nice and always willing to help - also in the management, they are a bit more relaxed

    Minpunten

    - the job in the warehouse gets boring quick but I think that's just a job you cannot make more exciting

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fijne organisatie om te werken

    Dec 28, 2021 - Werkstudent Online Marketing in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Prettige werksfeer Leuke collega's Ruimte voor zelfontwikkeling Centraal gelegen

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten bedenken

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Gedreven organisatie met duidelijke purpose

    Dec 23, 2021 - Marketeer in Hoofddorp
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Duidelijke purpose waar de hele organisatie aan mee werkt. Veel vrijheid in je functie om daaraan bij te dragen.

    Minpunten

    Er zijn geen minpunten te benoemen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 37 Reviews

Veelgestelde vragen over Olympia uitzendbureau-reviews

Olympia uitzendbureau heeft een algemene beoordeling van 3.9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 55 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 82% van de werknemers zou werken bij Olympia uitzendbureau aanraden aan vrienden en 60% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 20% verbeterd.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Olympia uitzendbureau hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.3 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Olympia uitzendbureau. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 24% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 82% van de werknemers van Olympia uitzendbureau vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Olympia uitzendbureau met een waarde van 3.6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.1 voor cultuur en waarden en 3.8 voor loopbaanmogelijkheden.

Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Olympia uitzendbureau: management, collega's, loopbaanontwikkeling en werkplek, cultuur, vergoeding.

Loopbanen die populair zijn bij Olympia uitzendbureau-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Olympia uitzendbureau? Deel uw ervaringen

Olympia uitzendbureau logo
of