Reviews voor Onboard | Glassdoor.nl

Reviews van Onboard

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 26 reviews gevonden

4.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
94%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Onboard CEO Myrthe Fontijn
Myrthe Fontijn
11 Beoordelingen
  1. "Onboard is een mooi en open bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Onboard voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen op een prachtige locatie in Amsterdam

    Minpunten

    Ik ben er nog geen tegengekomen

    Advies aan management

    Ga zo door!

    Onboard2019-05-07
  2. "Get Onboard!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Onboard voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    + Enthousiaste collega's die stimuleren het beste in jezelf en elkaar naar boven te halen + Veel recruitmentkennis en bagage in huis - actieve kennisdeling onderling en met klanten + Veelzijdige werkzaamheden en verantwoordelijkheden: geven van recruitmenttrainingen, project recruitment, recruitment consultancy

    Minpunten

    Geen werkdag en geen recruitmentopdracht is hetzelfde, deze veelzijdigheid is heel leuk maar kan ook af en toe uitdagend zijn. Deze dynamiek trekt mij erg aan, ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen weggelegd is.

    Advies aan management

    Ga zo door!

    Onboard2019-05-15
  3. "Goede leervijver met uitdagende projecten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Onboard voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid/zelfstandigheid, vallen en opstaan, mooi uitzicht, kijkje in de keukens van andere bedrijven via de verschillende projecten, persoonlijke aandacht.

    Minpunten

    Internet/computers/laptop/telefoon zijn niet de snelste

    Onboard2019-04-25
  4. "Zelfstandig en leuk werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Onboard voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geweldige periode bij Onboard! Onboard heeft grote recruitment projecten waar jij je in kunt vastbijten. Van oktober t/m december 2018 heb ik deelgenomen aan het Onboard / G4S / Schiphol team. Met een gezellig team van 8 recruiters lekker knallen... de hele dag telefoon / app en mail. Meer dan 100 kandidaten geleverd voor Schiphol. Project is afgerond en ik ga weer voor maanden naar Spanje!! In maart 2019 meld...

    Meer weergeven

    Minpunten

    je moet snel kunnen meedraaien en zelfstandig kunnen werken

    Onboard2018-12-10
  5. "heel matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Marketing Manager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Onboard voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Snel contact gemaakt. Fijn gesprek

    Minpunten

    Je moet zelf achter je gesprek aangaan. Afwijzing moet je zelf ook maar achter komen. Doen niet echt veel voor je . Dit is niveau dozen schuiven. Ze accepteren als afwijzing dat de opbouw van een CV niet goed is. Over inhoud wordt niets gezegd. Wat voor klanten heb je dan? MAAR LET WEL, HET GAAT OM DE FUNCTIE MARKETING MANAGER met de rest heb ik geen ervaring.

    Onboard2018-08-20

    Reactie van Onboard

    December 7, 2018Managing director

    Bedankt voor je review. Als directeur eigenaar van Onboard ken ik al onze mensen persoonlijk. Jij claimt voormalig werknemer te zijn (Marketing Manager Utrecht) Wij zijn gevestigd in Amsterdam en hebben geen Marketing Manager in dienst gehad.... en je review is vrij stevig te noemen:-) ...

    Meer weergeven
  6. "Nieuwe uitdaging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Onboard voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling Ruimte voor ondernemerschap Afwisselende projecten Leuke collega´s

    Minpunten

    Voor mij zijn er op dit moment geen minpunten

    Onboard2017-07-17
  7. "Een jong & ambitieus team in een dynamische omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Onboard voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Een prachtig kantoor met uitzicht over het IJ Jonge en gedreven collega's Open werksfeer/cultuur Verschillende opdrachten; heel dynamisch Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Tot nu toe geen minpunten! Ga zo door!

    Onboard2017-07-03
  8. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Onboard

    Pluspunten

    Via de bootcamp ben ik begonnen als interim recruiter bij Onboard. Je leert super veel in korte tijd en de werkzaamheden zijn zeer afwisselend! Ook is het en bedrijf die altijd in ontwikkeling is en blijft groeien. De sfeer is erg fijn en toegankelijk.

    Minpunten

    Nog geen minpunten kunnen ontdekken.

    Advies aan management

    Geen

    Onboard2017-07-03
  9. "Top bedrijf om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Onboard voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Via de bootcamp aangenomen als Trainee Interim Recruiter. Super leuk & enthousiast team. Top werkgever!

    Minpunten

    Je kan snel afgeleid worden door het mooie uitzicht :)

    Advies aan management

    Niets, ga zo door.

    Onboard2017-06-13
  10. "Goede werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Interim Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Onboard

    Pluspunten

    Onboard is een Recruitmentbureau dat zich snel ontwikkeld, waardoor je er veel kunt leren. Het bedrijf steekt met kop en schouders uit boven andere Recruitmentbureaus op het gebied van Candidate & Customer Experience, waar heel veel waarde aan wordt gehecht. Naast professionaliteit staat een goede sfeer binnen het bedrijf voorop, wat Onboard een erg leuke werkgever maakt.

    Minpunten

    Werknemers die niet kunnen zwemmen zullen een zwemvest moeten gebruiken tijdens het varen met de Onboard boot!

    Advies aan management

    Ga zo door!

    Onboard2017-05-16
Er zijn 26 reviews gevonden