Ordina Business Consultant Reviews

Bijgewerkt op Sep 7, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

15 van meer dan 197 reviews gevonden

3.6
75%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Ordina CEO Jo Maes
Jo Maes
6 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Collegiaal, professioneel en menselijk

    Jan 13, 2021 - Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Er wordt goed voor je gezorgd, veel doorgroei mogelijkheden en veel ruimte voor opleiding

    Minpunten

    Groot en soms wat bureaucratisch

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Business Consultant

    Sep 7, 2021 - IT Business Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Prettige collega's Veel opleidingsmogelijkheden Mogelijkheden om verschillende carrierepaden te kiezen

    Minpunten

    Detacheringscultuur, wat inhoudt dat je wek druk voelt om declarabel te zijn. Zelf een inzet regelen. Je wordt niet door Ordina ergens geplaatst.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Leuke startersbaan

    Aug 25, 2021 - Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Leuke collega's - Prima startersbaan om je netwerk uit te breiden - Diverse klanten en opdrachten

    Minpunten

    - Weinig aandacht voor behoud van medewerkers - Arbeidsvoorwaarden kunnen beter

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 3.0
    Huidige werknemer

    Review

    Aug 2, 2021 - Junior Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gezellige mensen op het werkvloer. Daarnaast genoeg dynamiek als het gaat om de projecten.

    Minpunten

    Slechte arbeidsvoorwaarden ten opzichte van concurrenten. Zeker als het gaat om salaris en lease.

    1 persoon vond deze review nuttig
  5. 4.0
    Huidige werknemer

    Super eerste werkgever!

    Jul 19, 2021 - Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede opleidingen, en persoonlijke begeleiding.

    Minpunten

    Hele grote organisatie, veel meetings in eigen tijd.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Leuk bedrijf, maar niet de gewenste start van mijn carriere

    May 20, 2021 - Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Groot bedrijf, veel klanten, veel young professionals, veel events

    Minpunten

    weinig junior aanvragen waardoor inzetmogelijkheden beperkt waren

    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Je bent een nummertje in een zee van medewerkers

    Mar 25, 2021 - IT Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Er is geld zat en je kunt alles krijgen wat je wil. Macbook, iphone, mooie auto, dure trainingen etc.

    Minpunten

    Het is onpersoonlijk. Iedereen lijkt een marketing masker op te hebben en zegt dingen als 'Joh, even op de bank zitten (beschikbaar zijn) gebeurt iedereen. voor je het weet heb je een top klus!' en als je dan vervolgens 3 maanden geen klus hebt omdat de sales afdeling je niet weet te plaatsen om onduidelijke reden, wordt je subtiel gepusht om iets te doen wat buiten je kennis veld, expertise en ervaring ligt. Denk bijvoorbeeld aan service desk, terwijl je webdesigner bent. Voor mij is het bedrijf veel te groot om je thuis te kunnen voelen. Om na 2 jaar mijzelf overal te hebben voorgesteld om maar ergens binnen te komen om een toffe klus te vinden die aansluit bij mijn wensen, nog steeds te horen 'goh ben jij nieuw hier? en wat doe jij eigenlijk? oh ik wist niet dat Ordina die service aanbood!' Ik moet wel ook zeggen dat als je nou een programmeur bent, dat je dan wel een heleboel aan Ordina kan hebben en carriere kan maken. Laat je gewoon niet verleiden om aan te sluiten zodat ze een beetje tof kunnen lopen doen met 'we hebben een nieuwe designer!' als ze uiteindelijk weinig voor je kunnen betekenen.

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  8. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Veel ambitie als starter? Start ergens anders

    Mar 18, 2021 - Business Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Platte hiërarchie, leuke collega’s en events.

    Minpunten

    Belonen, erkennen en moedigen groei niet aan onder Young Professionals, Sales afdeling is niet actief op zoek naar opdrachten voor junioren. Ben je junior? Dan doen ze niet hun best om je te plaatsen op een opdracht.

    3 personen vonden deze review nuttig
  9. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    -

    Jun 27, 2019 - Junior Business Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Managers weten goed in te spelen op de wensen van de medewerkers

    Minpunten

    Wordt niet altijd gezocht naar de perfecte match tussen consultant en klant

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goede werkgever

    Jul 8, 2019 - Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zorgzaam, veel groeimogelijkheden en opleidingen

    Minpunten

    Arbeidsvoorwarden en groei daari. Gaat niet snel

    1 persoon vond deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 15 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Ordina-werkzoekenden

Business Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Sales Business Development Director
Business Intelligence Consultant

Werkt u bij Ordina? Deel uw ervaringen

Ordina logo
of