Reviews van Ordina

Bijgewerkt op Aug 2, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

151 van meer dan 185 reviews gevonden

3.7
87%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Ordina CEO Jo Maes
Jo Maes
31 Beoordelingen
Pluspunten
  • "leuke collega's(in 10 reviews)

  • "mogelijkheden tot het volgen van opleidingen(in 8 reviews)

  • Minpunten
  • "Saaie opdrachten en gemiddeld wat ouder(in 9 reviews)

  • "het bedrijf is zo grootschalig dat het moeilijk is om verandering door te voeren(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      algemeen

      Jun 23, 2021 - Project Manager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      arbeidsvoorwaarden, communicatie, mogelijkheden, perspectief, carriere

      Minpunten

      landelijke organisatie voegt weinig toe aan regionaal perspectief

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 3.0
      Huidige werknemer

      Review

      Aug 2, 2021 - Junior Business Consultant in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige mensen op het werkvloer. Daarnaast genoeg dynamiek als het gaat om de projecten.

      Minpunten

      Slechte arbeidsvoorwaarden ten opzichte van concurrenten. Zeker als het gaat om salaris en lease.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Huidige werknemer

      Super eerste werkgever!

      Jul 19, 2021 - Business Consultant in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede opleidingen, en persoonlijke begeleiding.

      Minpunten

      Hele grote organisatie, veel meetings in eigen tijd.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever

      Jul 19, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen

      Minpunten

      Deze kan ik even niet bedenken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 2.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Je bent een nummertje in een zee van medewerkers

      Mar 25, 2021 - IT Business Consultant in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Er is geld zat en je kunt alles krijgen wat je wil. Macbook, iphone, mooie auto, dure trainingen etc.

      Minpunten

      Het is onpersoonlijk. Iedereen lijkt een marketing masker op te hebben en zegt dingen als 'Joh, even op de bank zitten (beschikbaar zijn) gebeurt iedereen. voor je het weet heb je een top klus!' en als je dan vervolgens 3 maanden geen klus hebt omdat de sales afdeling je niet weet te plaatsen om onduidelijke reden, wordt je subtiel gepusht om iets te doen wat buiten je kennis veld, expertise en ervaring ligt. Denk bijvoorbeeld aan service desk, terwijl je webdesigner bent. Voor mij is het bedrijf veel te groot om je thuis te kunnen voelen. Om na 2 jaar mijzelf overal te hebben voorgesteld om maar ergens binnen te komen om een toffe klus te vinden die aansluit bij mijn wensen, nog steeds te horen 'goh ben jij nieuw hier? en wat doe jij eigenlijk? oh ik wist niet dat Ordina die service aanbood!' Ik moet wel ook zeggen dat als je nou een programmeur bent, dat je dan wel een heleboel aan Ordina kan hebben en carriere kan maken. Laat je gewoon niet verleiden om aan te sluiten zodat ze een beetje tof kunnen lopen doen met 'we hebben een nieuwe designer!' als ze uiteindelijk weinig voor je kunnen betekenen.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    6. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Prima werkgever

      Jun 24, 2021 - Mendix Consultant in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige groep, veel aandacht voor teambuilding binnen de afdeling, makkelijk om contacten te leggen, veel contact met management

      Minpunten

      Wordt soms met weinig waarschuwing van het ene naar het andere project verplaatst, wat niet altijd een gewenste wissel is en vaak voor frustratie zorgt bij de klant. Opleiding is nog redelijk ongestructureerd.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuk bedrijf

      Jul 5, 2021 - BI Consultant in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Bedrijfssfeer - Events - Projecten bij verschillende klanten - Trainingen

      Minpunten

      - Salaris (groei) - Pressure op projecten binnenhalen en detacheren - Talenten en senioren worden niet genoeg behouden, waardoor talent en kennis weg gaat

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    8. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      zelf je carrierepad uitstippelen

      Jul 4, 2021 - Senior Cloud Consultant in Alphen aan den Rijn
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      ruimte om te ontwikkelen, veel prettige collega's

      Minpunten

      management en richting waar Ordina heen wil is vaak onduidelijk

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      geen

      Jul 14, 2021 - Senior Software Engineer in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Best goed werkgever en carrier mogelijkheden.

      Minpunten

      Geen Salaris verhoging en minder leuke opdrachten.

      1 persoon vond deze review nuttig
    10. 5.0
      Huidige werknemer

      Heel persoonlijk voor zo'n groot bedrijf

      Jun 4, 2021 - Scrum Master in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Prettige sfeer, voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, persoonlijke behandeling, secundaire arbeidsvoorwaarden

      Minpunten

      Het salaris mag iets hoger

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 151 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Ordina-werkzoekenden

    Business Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Sales Business Development Director
    Business Intelligence Consultant

    Werkt u bij Ordina? Deel uw ervaringen

    Ordina logo
    of