Reviews voor Ordina | Glassdoor.nl

Reviews van Ordina

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 96 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
64%
Aanbevelen bij een kennis
73%
Waardeert directeur
Ordina CEO Stépan Breedveld
Stépan Breedveld
27 Beoordelingen
  1. "Tevreden werknemer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Practice Manager in Mechelen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina voor 6 jaar

    Pluspunten

    Voldoende doorgroeimogelijkheden Luisterend oor Autobudget IP reward regeling mogelijk

    Minpunten

    Blijft consultancy, dus woon-werk verplaatsing noodzakelijk

    Ordina2019-05-09
  2. "Geen affiniteit met het bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Consultant in Mechelen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina voor 20 jaar

    Pluspunten

    - Innovatieve onderneming - sterke groeier - ambitieus

    Minpunten

    - Gevoel van nummer te zijn...Wanneer je als consultant op een project bij een klant geplaatst wordt, is er geen opvolging noch contact met de accountmanager meer. Je hebt echt het gevoel een nummer te zijn. Jammer want zo verlies je veel affiniteit met het bedrijf - Verloning is heel matig (en niet altijd marktcomform) - Geen evaluatiegesprekken voor iedereen

    Ordina2019-04-29
  3. "Front-end developer"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Ordina

      Pluspunten

      Sociaal, open cultuur en goed betaald

      Minpunten

      Saaie opdrachten en gemiddeld wat ouder

      Ordina2019-04-02
    • Nuttig (1)

      "Prima om te starten"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Ordina

      Pluspunten

      Leuke collega's en een informele sfeer

      Minpunten

      Qua salaris zijn er weinig groeimogelijkheden

      Advies aan management

      Goede mensen houden = goede voorwaarden waardoor ze niet weg willen. Wil je het eerste, zorg dan voor het tweede.

      Ordina2019-04-13
    • "Ordina belgium"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Account Manager in Mechelen
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 2 jaar

      Pluspunten

      Ordina Nederland is innoverend, België is enkel bodyshopping.

      Minpunten

      Veel interne politiek en roddels

      Ordina2019-04-30
    • Nuttig (1)

      "Wat voor werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Accountmanager in Nieuwegein
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 6 jaar

      Pluspunten

      Professioneel Goede voorwaarden Top collega's Mooie werklocatie prima opleidingsmogelijkheden

      Minpunten

      veel politiek in het grote geheel wordt vaak klantbelang vergeten

      Advies aan management

      geef mensen de ruimte dat levert meer op

      Ordina2019-04-01
    • "Fijn bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 9 jaar

      Pluspunten

      Goede sfeer, sociaal bedrijf, normale work-life balance

      Minpunten

      Te zwak account management, leidt tot een ter gering aantal opdrachten.

      Advies aan management

      Versterk account management, focus niet alleen op detachering, richt niet alleen op YP-ers.

      Ordina2019-03-06
    • "Starter"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Young Professional 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Ordina

      Pluspunten

      Als starter heb je de mogelijkheden om je eigen pad uit te stippelen mits je jezelf ook proactief opstelt.

      Minpunten

      soms kan de druk vanuit management om op opdracht te gaan ervoor zorgen dat je werk onder je niveau uitvoert. Hiervoor moet je dus sterk in je schoenen staan en aangeven wat je wilt.

      Advies aan management

      Meer kennis bieden over de mogelijkheden binnen de IT en daar goede ondersteuning voor geven.

      Ordina2019-02-15
    • "Review van een leidinggevende - wanneer wel kiezen voor Ordina en wanneer niet"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Leidinggevende in Nieuwegein
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 6 jaar

      Pluspunten

      Kies voor Ordina wanneer: > Je net je studie hebt afgerond, gratis trainingen wilt volgen en ervaring op wilt doen > Je niet al teveel ambitie hebt, maar gewoon een relaxte baan wilt > Je het belangrijk vindt leuke collega's te hebben > Je het liefst ambtenaar wilt worden, maar wel in een leaseauto wilt rijden > Je niet behoort tot de beste in je vakgebied, maar wel bij leuke en interessante opdrachtgevers...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Kies niet voor Ordina wanneer: > Je drie of meer jaar ervaring hebt en goed bent in je vak > Je geen onderdeel wilt zijn van een zinkend schip > Je een leaseauto wilt die groter is dan een VW Polo > Je het een probleem vindt om van jouw omzet 2 kantoortorens en een bizar grote overhead te onderhouden

      Advies aan management

      Ordina is een geweldig bedrijf met heel veel leuke en goede collega's, maar maakt keer op keer de verkeerde keuzes. Alles is gericht op de korte termijn en jaar op jaar betalen de winstgevende onderdelen van Ordina de Units die jarenlang verliezen draaien. Mensen die compleet zijn uitgerangeerd worden niet ontslagen waardoor deze met veel te hoge salarissen op de bank zitten of (erger nog) op de sales-afdelingen uit hun...

      Meer weergeven
      Ordina2019-02-25
    • "abc"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Ordina

      Pluspunten

      mogelijkheden tot het volgen van opleidingen secundaire voorzieningen

      Minpunten

      de wijze en frequentie waarop feedback gegeven wordt

      Advies aan management

      periodiek overleg vastleggen

      Ordina2019-02-19
    Er zijn 96 reviews gevonden