Reviews voor Ordina | Glassdoor.nl

Reviews van Ordina

Bijgewerkt op 5 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.7
78%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Ordina CEO Jo Maes
Jo Maes
3 Beoordelingen
  1. "Positief mensenbedrijf in beweging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Ordina voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ruimte voor eigen ontwikkeling en veelzijdige kansen Geen corperate (meer), korte lijnen en positieve cultuur

    Minpunten

    Pensioenregeling is zeker niet marktconform, Leaseregeling voor nieuwkomers loopt iets achter

    Ordina2019-12-12
  2. "Consultancy partij met oog voor mens"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - BI Consultant in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Korte lijntjes naar bedrijven in bancaire sector, ministeries etc.

    Minpunten

    De jaarlijkse groei in salaris

    Ordina2020-03-05
  3. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Scrum Master in Utrecht
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    Goede verbinding tussen werkgever en werknemer

    Minpunten

    Weinig zicht op voorwaarden salarisverhoging

    Ordina2020-02-17
  4. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Alles waarom moet deze onzin

    Minpunten

    Niks echt slaag nergens op

    Verder lezen
    Ordina2019-12-30
  5. "Veel vrijheid en verantwoordelijkheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ordina voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en leuke & slimme collega’s

    Minpunten

    Veel herorganiseren van business units. Meerdere managers per jaar gehad. Weinig doorgroeimogelijkheden(ook kwa salaris)

    Ordina2019-12-14
  6. "Manager Operations"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gouda
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Ordina voor 8 jaar

    Pluspunten

    leuk, innovatief, jong, gezellig, mooie klanten

    Minpunten

    arbeidsvoorwaarden, salaris, bonus, opleidingen, beloning

    Verder lezen
    Ordina2019-12-12
  7. "Moeilijke organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Nieuwegein
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Onderlinge sfeer, balans en werkdruk.

    Minpunten

    Management doet maar wat en heeft weinig feeling met haar klanten en wensen aldaar. Vooral gericht op detachering en niet op oplossen van problemen bij klanten. Angstcultuur, weinig vertrouwen, interne politiek is hard en dat vertaald zich door naar de medewerkers en aansturing daarvan.

    Verder lezen
    Ordina2019-11-23
  8. "Super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    cultuur, collegea, mensen, kansen, visie

    Minpunten

    Ik heb eigenlijk geen minpunten

    Ordina2019-09-12
  9. "Young professional"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    - goede begeleiding - ontwikkeling - persoonlijke aandacht

    Minpunten

    - het bedrijf is zo grootschalig dat het moeilijk is om verandering door te voeren. Dit gaat dan ook erg langzaam

    Ordina2019-09-12
  10. "Goed geregeld, wel traag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT Consultant in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Alles is goed voor elkaar qua arbeidsvoorwaarden en faciliteiten

    Minpunten

    Traag groot bedrijf met veel management lagen. Maar als je bij een klant op klus zit heb je daar weinig last van.

    Verder lezen
    Ordina2019-08-19
Er zijn 109 reviews gevonden