Reviews voor Ordina | Glassdoor.nl

Reviews van Ordina

Bijgewerkt op 24 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
71%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
Ordina CEO Stépan Breedveld
Stépan Breedveld
32 Beoordelingen
  1. "Super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    cultuur, collegea, mensen, kansen, visie

    Minpunten

    Ik heb eigenlijk geen minpunten

    Ordina2019-09-12
  2. "Young professional"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    - goede begeleiding - ontwikkeling - persoonlijke aandacht

    Minpunten

    - het bedrijf is zo grootschalig dat het moeilijk is om verandering door te voeren. Dit gaat dan ook erg langzaam

    Ordina2019-09-12
  3. "Goed geregeld, wel traag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT Consultant in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Alles is goed voor elkaar qua arbeidsvoorwaarden en faciliteiten

    Minpunten

    Traag groot bedrijf met veel management lagen. Maar als je bij een klant op klus zit heb je daar weinig last van.

    Advies aan management

    Meer daden minder woorden

    Ordina2019-08-19
  4. "Young professional"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ordina

    Pluspunten

    Goed Young professional programma en ruimte voor ontwikkeling.

    Minpunten

    Hard werken en snelle ontwikkeling wordt niet direct beloond.

    Ordina2019-07-25
  5. "-"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Business Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    Managers weten goed in te spelen op de wensen van de medewerkers

    Minpunten

    Wordt niet altijd gezocht naar de perfecte match tussen consultant en klant

    Advies aan management

    -

    Ordina2019-06-27
  6. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Zorgzaam, veel groeimogelijkheden en opleidingen

    Minpunten

    Arbeidsvoorwarden en groei daari. Gaat niet snel

    Ordina2019-07-08
  7. "Ordina"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    Groot bedrijf waar veel mogelijkheden kunnen zijn.

    Minpunten

    Begeleiding om te groeien is niet optimaal.

    Advies aan management

    Juniors betere begeleiding bieden.

    Ordina2019-06-28
  8. "Als Young Professional aan de slag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Consultant in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    - Speciale Unit voor Young Professionals die groei erg stimuleren - Het bedrijf heeft een super platte structuur en je zou met iedereen in gesprek kunnen gaan. Ik merk ook dat iedereen bereid is te helpen met mijn zoektocht en dat maakt werken hier erg fijn, - Je wordt hier niet aan je handje mee gesleurd en moet wel ondernemend zijn om hier wat van te maken, in mijn ogen is dit een pluspunt. - Organisatie biedt... ruimte om initiatieven op te zetten en er zijn meerdere community's waar leuke ideeën worden gedeeld. - Overstap naar andere business units is mogelijk als je al weet waar je heen wilt - Er zijn veel evenementen, vooral vanuit de Business Unit Requirements die echt heel leuk zijn om te bezoeken. Hierdoor voel ik me ook beter verbonden met het bedrijf Ordina. - Al met al heb ik wel het idee dat het een prima plek is om te starten met je carrière.

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Soms heb ik het idee dat het bedrijf mij liever stuurt naar één willekeurige opdracht, dan naar eentje die echt bij mij past. - Tijdens het recruiten heb ik een verkeerde indruk gekregen van het bedrijf. Namelijk jezelf presenteren met AI en VR simulaties is erg cool, maar hier blijkt maar vrij weinig van terug te komen op de werkvloer. - De klanten van Ordina zijn vooral grote corporates, overheden etc.. Er... zijn ook echt leuke klanten, maar het grootste deel is toch best saai voor een jong persoon. Ook lopen deze klant vaak achter in nieuwe werkmethodes en de adoptie hiervan. Ik moest bijvoorbeeld Prince2 en Itil halen. - De adoptie van Young professionals binnen het bedrijf als geheel is vrij matig.

    Meer weergeven
    Ordina2019-05-22
  9. "Front-end developer"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ordina

    Pluspunten

    Sociaal, open cultuur en goed betaald

    Minpunten

    Saaie opdrachten en gemiddeld wat ouder

    Ordina2019-04-02
  10. Nuttig (1)

    "Prima om te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    Leuke collega's en een informele sfeer

    Minpunten

    Qua salaris zijn er weinig groeimogelijkheden

    Advies aan management

    Goede mensen houden = goede voorwaarden waardoor ze niet weg willen. Wil je het eerste, zorg dan voor het tweede.

    Ordina2019-04-13
Er zijn 96 reviews gevonden