Reviews voor Ordina | Glassdoor.nl

Reviews van Ordina

Bijgewerkt op 30 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
74%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Ordina CEO Jo Maes
Jo Maes
2 Beoordelingen
  1. "Positief mensenbedrijf in beweging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Ordina voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ruimte voor eigen ontwikkeling en veelzijdige kansen Geen corperate (meer), korte lijnen en positieve cultuur

    Minpunten

    Pensioenregeling is zeker niet marktconform, Leaseregeling voor nieuwkomers loopt iets achter

    Ordina2019-12-12
  2. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Alles waarom moet deze onzin

    Minpunten

    Niks echt slaag nergens op

    Advies aan management

    Wrm moet je een review maken

    Ordina2019-12-30
  3. "Veel vrijheid en verantwoordelijkheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ordina voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en leuke & slimme collega’s

    Minpunten

    Veel herorganiseren van business units. Meerdere managers per jaar gehad. Weinig doorgroeimogelijkheden(ook kwa salaris)

    Ordina2019-12-14
  4. "Manager Operations"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gouda
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Ordina voor 8 jaar

    Pluspunten

    leuk, innovatief, jong, gezellig, mooie klanten

    Minpunten

    arbeidsvoorwaarden, salaris, bonus, opleidingen, beloning

    Advies aan management

    Kijk naar het total pakket

    Ordina2019-12-12
  5. "Moeilijke organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Nieuwegein
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ordina voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Onderlinge sfeer, balans en werkdruk.

    Minpunten

    Management doet maar wat en heeft weinig feeling met haar klanten en wensen aldaar. Vooral gericht op detachering en niet op oplossen van problemen bij klanten. Angstcultuur, weinig vertrouwen, interne politiek is hard en dat vertaald zich door naar de medewerkers en aansturing daarvan.

    Advies aan management

    Dit advies heeft eigenlijk geen zin, want het komt niet aan. Maar ik zou beginnen met wegsaneren van de volledige managementlaag onder de rvb. Meer verantwoordelijkheden beleggen lager in de organisatie, minder hiërarchisch sturen maar mensen faciliteren. Angstcultuur wegnemen, bevorderen van verbinding en mensen die bezig zijn met klantvragen en oplossingen centraal stellen. Hoop onkundige meelopers in leidinggevende posities die vooral bezig zijn met politiek en hun positie eruit saneren Faciliteren van innovaties en met salesprofessionals vermarkten van nieuwe mogelijkheden. Niet door de traditionele managers laten doen dan komt er niets uit.

    Meer weergeven
    Ordina2019-11-23
  6. "Super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    cultuur, collegea, mensen, kansen, visie

    Minpunten

    Ik heb eigenlijk geen minpunten

    Ordina2019-09-12
  7. "Young professional"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    - goede begeleiding - ontwikkeling - persoonlijke aandacht

    Minpunten

    - het bedrijf is zo grootschalig dat het moeilijk is om verandering door te voeren. Dit gaat dan ook erg langzaam

    Ordina2019-09-12
  8. "Goed geregeld, wel traag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT Consultant in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ordina voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Alles is goed voor elkaar qua arbeidsvoorwaarden en faciliteiten

    Minpunten

    Traag groot bedrijf met veel management lagen. Maar als je bij een klant op klus zit heb je daar weinig last van.

    Advies aan management

    Meer daden minder woorden

    Ordina2019-08-19
  9. "Young professional"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ordina

    Pluspunten

    Goed Young professional programma en ruimte voor ontwikkeling.

    Minpunten

    Hard werken en snelle ontwikkeling wordt niet direct beloond.

    Ordina2019-07-25
  10. "-"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Business Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Ordina

    Pluspunten

    Managers weten goed in te spelen op de wensen van de medewerkers

    Minpunten

    Wordt niet altijd gezocht naar de perfecte match tussen consultant en klant

    Advies aan management

    -

    Ordina2019-06-27
Er zijn 119 reviews gevonden