Reviews van Ordina

Bijgewerkt op Sep 3, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

190 van meer dan 247 reviews gevonden

4.1
84%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Ordina CEO Jo Maes
Jo Maes
63 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Geeft verschillende opleidingen voor door te groeien(in 15 reviews)

  • "leuke collega's(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "verlies affiniteit met bedrijf (Ordina) door lange termijn opdrachten(in 17 reviews)

  • "Voor mij is het bedrijf veel te groot om je thuis te kunnen voelen(in 8 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Lots of attention for personal growth

      Aug 15, 2022 - Software Developer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Lots of opportunities to develop and grow.

      Minpunten

      None that I can think of right now

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Prima bedrijf

      Sep 3, 2022 - Senior Software Architect in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Platte organisatie: indien nodig heb ik toegang tot alle niveau's, tot aan de CEO

      Minpunten

      beperkte groeimogelijkheden, onderbezetting: als je eenmaal op een project zit, blijf je daar

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Leuk voor een groot bedrijf

      Sep 1, 2022 - Software Tester 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke managers, veel vrijheid om je te ontwikkelen, kansen voor starters om je om te scholen

      Minpunten

      Groot bedrijf waardoor meetings groot en onpersoonlijk voelen, je moet net geluk hebben met je manager, managers mogen weinig zonder toestemming van hun manager

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Salarisgroei

      Jul 21, 2022 - BI Consultant in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkomgeving, leuke collega's en leuke projecten.

      Minpunten

      Je moet vaak achter je salaris aangaan, vooral wanneer de loonronde bekend is praten managers daar niet over. Ze hopen dat je niet over je salaris begint. Je wordt uitgesloten van de loonronde als je al bijv. salarisverhoging hebt gekregen.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    5. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

      Vriendelijk tot aan de drempel

      Aug 12, 2022 - Software Engineer in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Salaris wordt op tijd betaald

      Minpunten

      - Het urenbriefje is belangrijker als de persoon - Bij vertrek hoef je niet op een passend afscheid te rekenen - Arbeidsvoorwaarden zijn vooral gericht op het bedrijf - Voldoet aan minimale wettelijke eisen maar meer ook niet - Denkt met het opsturen van reclame rommel de werknemers tevreden kunnen te houden. (spiegeltjes en kraaltjes)

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    6. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Goede werkgever

      Jun 30, 2022 - Consultant in Nieuwegein
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      focus op de mens, flexibel

      Minpunten

      geen grote minpunten bij Ordina

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Goede starters plaats voor een instap in Consultancy

      Jul 7, 2022 - Business Consultant II 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Cultuur is open en vriendelijk. Management, Sales is benaderbaar en behulpzaam. Commitment bij contractaanbod, je moet het heel fout doen om je proeftijd niet door te komen. Eist een proactieve houding (wat ik prettig vind)

      Minpunten

      Salaris. Interne groei beperkt, na een paar jaar GAAN >> ZZP of concurrentie. Management loopt achter op de markt qua inzicht en salarisschalen. High performers beware, geen programma of incentives naast een bonus.

      1 persoon vond deze review nuttig
    8. 3.0
      Voormalige werknemer

      Good employer

      Jun 14, 2022 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Competent and efficient admin staff.

      Minpunten

      Low salary compared to other companies

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 2.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Werkervaring als junior bij Ordina

      May 31, 2022 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne, open sfeer, vriendelijke collega's.

      Minpunten

      Slechte communicatie tussen managers onderling. Medewerkers worden niet serieus genomen als er niet gedreigd wordt met ontslag. Heb ontslag moeten nemen met een burn out, omdat het management niet luisterde naar wat ik zei, werd op opdrachten gezet die ik niet wilde en wat ik ook uitsprak. Hele communicatie was erg slecht, en ik werd afgekapt als ik een gesprek wilde aangaan.

      Verder lezen
      3 personen vonden deze review nuttig
    10. 1.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Uitzendbureau pursang

      Jun 15, 2022 - Web Developer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - auto vd zaak - leuke laptop

      Minpunten

      - slecht salaris, amper vooruitgang. En dat terwijl jouw uurtarief wel ieder jaar flink oploopt. Ik ging van 70 naar 95 per uur in een paar jaar. Mijn salaris ging slechts met 8% omhoog. - puur wegzetten van mensen, het boeit niet wat voor project je doet, zolang je maar geld binnen haalt. - amper oog voor ontwikkeling. Het vertrek van senioren is enorm, en worden puur en alleen junioren (lees: net afgestuurde) aangetrokken. - veel oude saaie projecten

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    Weergave: 1 - 10 van 190 Reviews

    Veelgestelde vragen over Ordina-reviews

    Ordina heeft een algemene beoordeling van 4.1 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 247 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 84% van de werknemers zou werken bij Ordina aanraden aan vrienden en 73% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 7% verbeterd.

    Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Ordina hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.6 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Ordina. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 4% verbeterd.

    Op basis van Glassdoor-reviews zou 84% van de werknemers van Ordina vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Ordina met een waarde van 4.1 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.1 voor cultuur en waarden en 3.9 voor loopbaanmogelijkheden.

    Loopbanen die populair zijn bij Ordina-werkzoekenden

    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Ordina? Deel uw ervaringen

    Ordina logo
    of