Reviews voor Palo Alto Networks | Glassdoor.nl

Reviews van Palo Alto Networks

Bijgewerkt op Aug 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.3
58%
Aanbevelen bij een kennis
67%
Waardeert directeur
Palo Alto Networks Chief Executive Officer Nikesh Arora
Nikesh Arora
98 Beoordelingen
  1. Nuttig (6)

    "Fijn bedrijf met een fijne cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch Ondersteunende Ingenieur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Talloze briljante, zeer kundige ingenieurs om mee te werken - Eén van de beste salarispakketten en voordelen op de markt - Geweldige cultuur en opendeurbeleid - Nou ja... je kunt het geen start-up meer noemen, maar je kunt wel altijd overal inspringen waar je wilt zolang je daar maar voor over de vaardigheden beschikt. Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden, loop gewoon de deur door

    Minpunten

    - Veel negatieve vibes van diegenen die hun frequenties niet met het bedrijf overeen kunnen stemmen (daar moet echt iets aan gedaan worden) - Geen werk-/vrijetijdsbalans, altijd druk en de werklast ligt altijd hoog - Hoewel er vooral expats binnen de supportteams werken is er geen thuiswerkbeleid, al doen ze wel alsof die er is - Snacks en drankjes zijn benedengemiddeld slecht - HR moet sowieso worden gereconstrueerd

    Advies aan management

    - HQ moet beter op het kantoor in Amsterdam letten, zorg ervoor dat dingen gedaan worden zoals Palo Alto dat wil en niet zoals iemand anders dat wil - Blijf feedback verzamelen, het werkt :)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2019-07-02
  2. Nuttig (22)

    "Any other employer is better"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Inside Sales Account Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Salaries- too high for Amsterdam, but there is no local C&B so whoever asks for more, gets it. Ridiculous, but good for balsey people

    Minpunten

    When some terrible people are hired, they will hire the same type of terrible new colleagues. Political Gossip in the office like in no other place Many on burn out/just dissapear from the office: no communication. If you are nasty, here is your place to succeed... Basically the worst place to work at, in the Netherlands. AVOID!!

    Advies aan management

    Wipe clean the management in Amsterdam to get a fresh culture. Fire the HR department too, get better ones.

    Palo Alto Networks2018-07-10
  3. "Leuke plek om te werken, veel expats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technisch Ondersteunende Ingenieur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Palo Alto Networks voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het is een heel leuk bedrijf om voor te werken. Omdat het een Amerikaans bedrijf is, wordt alle gepland, is alles gebaseerd op een procedure, ligt de focus op automatisering en wordt alles gedocumenteerd. Het loon is zeer goed, aandelen en uitkeringen zijn uitstekend, zorgt ervoor dat het personeel blijft.

    Minpunten

    Moet zeggen dat het EMEA kantoor leuk is, maar de organisatie en werknemers zijn sterk veranderd ten aanzien van het begin. De groei was niet voorzien waardoor kandidaten na enige tijd niet aan de vereisten voldeden, met als gevolg dat het bedrijf mensen moest aanwerven die niet pasten bij de rest van de werknemers en de cultuur van het bedrijf. Hierdoor ontstond er een breuk en veranderde de cultuur van de... organisatie, waardoor velen weggingen. Ik ging weg voor een andere reden, ik wou verandering.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Ze brengen al veranderingen aan op leidinggevend niveau.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2019-08-15
  4. Nuttig (3)

    "De tijd vliegt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Traps TAC in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Palo Alto Networks

    Pluspunten

    - leuk team / mensen. - wordt als mens behandeld. - veel mogelijkheden om te leren en te groeien. - goede compensatie.

    Minpunten

    - erg druk (kan een plus of een min zijn. De tijd vliegt, maar er is op sommige momenten sprake van veel stress). - Kan soms een beetje ongestructureerd lijken.

    Advies aan management

    Blijf op de weg naar verbetering zitten. Het is te druk, maar er is licht an het einde van de tunnel. Zorg ervoor dat we dat licht uiteindelijk te zien krijgen. Plezier om te werken, maar het evenwicht tussen werk- en privéleven kon beter (misschien komt men al een heel eind met een werken-vanuit-huis-beleid).

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2019-06-20
  5. "Goed volk en plezier!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks

    Pluspunten

    Vriendelijke en hardwerkende collega's. Leuke kantoorevenementen. Behulpzaam management. Netwerkgroepen die je helpen om jezelf as professional te ontwikkelen.

    Minpunten

    Ander gevoel ten opzichte van het kantoor in Californië / andere omgeving.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2019-06-20
  6. Nuttig (10)

    "Ooit hadden ze een 4,7 op Glassdoor, maar dit gaat snel achteruit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - personeelszaken in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Het kantoor zelf was best mooi

    Minpunten

    Iedereen vindt zichzelf een ''cyber security professional'' maar dat is belachelijk.

    Advies aan management

    Je bent geen cyber security professional. Je bent helemaal geen professional in wat dan ook. Ga eens naar de sportschool, jullie zien er allemaal extreem ongezond uit.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2019-05-31
  7. "Snelgroeiend, maar geweldig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks

    Pluspunten

    Echt een fantastische omgeving en mensen zijn heel aardig. Heel veel mogelijkheden om te leren en te groeien. Spannende tijd om bij dit bedrijf te werken, aangezien ze een groeispurt doormaken

    Minpunten

    locatie is een beetje afgelegen buiten de stad

    Advies aan management

    Ga zo door !

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2019-03-20
  8. Nuttig (2)

    "Personeelsfunctie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Dit is een organisatie in flinke beweging en het is fascinerend om daar deel van uit te maken! Voor mij is er: Gedrevenheid Team Samenwerking Zelfbeschikking Leren Wanneer je leert van je fouten en je met een oplossing komt, wordt het maken van fouten zeker geaccepteerd Beloningen

    Minpunten

    Hoewel we een groeiende organisatie zijn met onze status van leider in de industrie van cybersecurity, zijn er aspecten van proces en rigger die beter moeten om te groeien naar ons niveau van volwassenheid als bedrijf.

    Advies aan management

    Ga door met het werken aan coaching en het gidsen van onze mensen naar ons groeitraject hoe we daarin een succesvolle rol kunnen spelen. Blijf onze kernwaarden altijd naleven

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2019-02-28
  9. Nuttig (11)

    "Geweldig bedrijf, maar niet zo geweldig in Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks voor 3 jaar

    Pluspunten

    1. Bovengemiddeld beloningspakket, met aandelenopties 2. Een marktleidend product en technologie

    Minpunten

    1. Overspoeld door operationeel managers, die lopende band medewerkers zouden kunnen managen (niets ten nadele van hen), maar geen idee hebben hoe vakbekwame werknemers te managen in een technologisch gecentreerd bedrijf waar het tempo hoog ligt. Ze hebben absoluut geen oog voor erkenning van werknemers, en kunnen werknemers niet op waarde schatten of motiveren Hun focus ligt op hun eigen basis,... zodat de schuld naar een andere hoofdverantwoordelijke kan worden geschoven, wanneer de tijd daar is. Het pure gebrek aan visie heeft nu als resultaat een exodus van seniorwerknemers die PAN verlaten voor andere werkgevers 2. Werkdruk en arbeidsvoorwaarden Werknemers dwingen 15 uur aan werk te voltooien in 8 uur, zodat er geen andere mogelijkheid is dan extra lange uren te draaien, elke dag. Volgens het contract werken de werknemers 8 uur, maar de medewerkers worden door de managers uitgeknepen om het werk af te krijgen. 3. Geen flexwerken: Thuiswerken wordt in Amsterdam als een enorme tegenslag beschouwd (vooral binnen het ondersteunende team), terwijl de meeste bedrijven in Nederland dit al hebben ingevoerd. 4. Geen carrièrepad: Medewerkers worden ontmoedigd naar andere posities of afdelingen te verhuizen met als argument instabiliteit binnen het bedrijf De wervings- en zittende managers van de teams bepalen of werknemers zich aan kunnen melden voor interne posities. De vaardigheden, toewijding en geschiktheid van de werknemer voor de positie zijn inconsequent vergeleken met de knik van goedkeuring van de managers 5. De enquêtes over werknemersbetrokkenheid hebben deze tekortkomingen jaar op jaar aangetoond, maar het gebrek aan maatregelen om dit te verhelpen (de lange uren van nutteloze besprekingen over de enquêteresultaten niet meegerekend) heeft elke bruikbare betekenis die hieraan wordt verbonden tenietgedaan.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    1. Behandel werknemers als mensen en niet als een hulpbron. 2. Zorg voor eerlijkheid en transparantie 3. Laat de HR-leiding in Amsterdam gaan 4. Elke seniorwerknemer die het bedrijf verlaat is een reflectie van jouw falen. Blik terug en treed op tijd op

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2018-12-14
  10. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Palo Alto Networks voor 3 jaar

    Pluspunten

    Cultuur, product, mensen. Er is ruimte om je werk te doen en beslissingen te maken.

    Minpunten

    Natuurlijk zijn er gebieden waar verbetering in mogelijk zijn, zoals bij elk bedrijf. Maar rr zijn er geen het noemen waard.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Palo Alto Networks2018-11-06
Er zijn 488 reviews gevonden