Philips Amsterdam Reviews

Bijgewerkt op 7 mei 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4,2
88%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
  1. 5,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Prima werkgever

    7 mei 2021 - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede kantine Goed salaris Goed bereikbaar

    Minpunten

    Geen echte minpunten aan te geven

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5,0
    Huidige werknemer

    Goed bedrijf

    4 mei 2021 - Talent Acquisition Specialist in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    een top plaats om te werken

    Minpunten

    complexiteit is groot hier voor philips

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4,0
    Huidige werknemer

    Heel goed

    4 mei 2021 - Senior Project Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel mensen zijn er in Philips

    Minpunten

    Niet veel geld per jaar.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5,0
    Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

    Ervaringen

    2 mrt 2021 - Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede samenwerkings cultuur. Internationale gemeenschap

    Minpunten

    Soms bureaucratisch. Besluitvorming duurt lang

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips

    Talent Brand Manager

    We zijn blij te horen dat je meer dan 8 jaar met plezier bij ons in Amsterdam hebt gewerkt. Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback en al het goeds voor de toekomst gewenst!

  5. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goed

    25 feb 2021 - Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gaan prima met de werknemers om. Goede salaris en arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Bonus regeling mag beter geregeld worden

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips

    Talent Brand Manager

    Hallo, dank voor het delen van je inzichten. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je salaris en arbeidsvoorwaarden. We waarderen je feedback! Het beste met je carrière en we moedigen je graag aan om het verschil te blijven maken bij Philips. :-)

  6. 4,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goede leerschool

    5 mrt 2021 - Key Account Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Open, ruimte voor ontwikelling, goed salaris

    Minpunten

    Processen nemen veel van dagelijks werk

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips

    Talent Brand Manager

    We zijn blij te horen dat werken als Key Account Manager voor Philips in Amsterdam een goede en leerzame ervaring is geweest. Bedankt voor het delen van je enthousiasme en feedback, dat waarderen we. We wensen je al het goeds voor de toekomst.

  7. 4,0
    Huidige werknemer

    Review

    3 mrt 2021 - Transformation Lead in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Mooie ambitie. Veel mogelijkheden voor loopbaan.

    Minpunten

    Is niet altijd even agile.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips

    Talent Brand Manager

    Hallo! Wat fijn om te zien dat je in een omgeving zit waar je professionele mogelijkheden ziet. We streven inderdaad naar flexibiliteit, op meerdere vlakken, dus voel je vrij om dit aan te blijven geven bij je collega’s of wat op dat moment het relevante team is als je denkt dat het beter kan. Dank voor het delen hier in elk geval en voor nu het allerbeste gewenst.

  8. 5,0
    Voormalige werknemer

    Philips stage

    7 dec 2020 - Stagiair in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    het was zeer goed bevallen

    Minpunten

    die waren er eigenlijk niet

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips

    Talent Brand Manager

    Fijn om te horen, zeg! Bedankt dat je je ervaringen hier hebt gedeeld en mooi dat de stage in ons kantoor in Amsterdam je goed is bevallen. Veel succes met je carrière. :)

  9. 5,0
    Huidige werknemer

    Fijne werkgever

    26 okt 2020 - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede werkgever, kan het iedereen aanraden!

    Minpunten

    Eigenlijk geen noemenswaardige minpunten naar mijn mening.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips

    Talent Brand Manager

    Wat fijn om te horen, bedankt voor het delen! We wensen je een vruchtbare carriere bij Philips. :)

  10. 5,0
    Voormalige stagiair(e)

    Fijne werkgever

    1 aug 2020 - Stagiair in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Relaxte werksfeer, financiele compensatie erg goed voor een stage.

    Minpunten

    Er was nauwelijks een onboardingsproces of iets dergelijks.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips

    Talent Brand Manager

    Hallo, tof om te lezen dat je ons 5 sterren hebt gegeven en dat je de sfeer in ons kantoor in Amsterdam prettig vindt. Dank voor het delen en heel veel succes gewenst met je stage!

Weergave: 1 - 10 van 109 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Philips-werkzoekenden

Director Marketing Planning
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Talent Acquisition Business Partner
Global Support Operations Manager
Business Development Manager
Business Development Director

Werkt u bij Philips? Deel uw ervaringen

Philips logo
of