Reviews voor Philips Lighting | Glassdoor.nl

Reviews van Philips Lighting

Bijgewerkt op 5 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 505 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
65%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
Eric Rondolat
126 Beoordelingen
  1. "Beste werk gever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Fieldwork Specialist in Moskou
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting voor 10 jaar

    Pluspunten

    Snel slim efficiënt , accuraat alert

    Minpunten

    Less social listen sometimes not enough

    Advies aan management

    Be careful about stuff and listen their wish

    Philips Lighting2019-06-26
  2. "Goede bedrijfssfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Commercieel Medewerker Binnendienst in Kontich, Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Philips Lighting gewerkt

    Pluspunten

    Loon is niet echt onderhandelbaar maar ze betalen goed Collega’s zijn super aardig

    Minpunten

    Mentaliteit van directieleden (sommige zijn autocraten)

    Advies aan management

    Motiveer je mensen ,

    Philips Lighting2019-04-02
  3. "Innovatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Het bedrijf staat voor een grote transformatie naar digitalisering en heeft enkele mooie oplossingen ontwikkeld.

    Minpunten

    Leadership laat zich snel leiden door de waan van de dag in gegeven door de mensen aan de top.

    Philips Lighting2019-03-10
  4. "Prima werkgeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Zelfstandigheid, vrijheid, goede groei- en leermogelijkheden

    Minpunten

    Balans werk - prive, hoge workload

    Philips Lighting2018-05-19
  5. "About"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting voor 5 jaar

    Pluspunten

    Grote bedrijf, veel locaties, goede arbeidsvoorwarden

    Minpunten

    Te veel bezig met reorganizaties

    Advies aan management

    Blijf in Europa

    Philips Lighting2018-02-01
  6. "Key account manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Key Account Manager in Anderlecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting voor 5 jaar

    Pluspunten

    leuk en innovatief bedrijf waar je zelfstandig kan werken

    Minpunten

    work/live balance staat onder druk

    Philips Lighting2018-01-12
  7. "Philips Lighting review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Veel kansen voor uitdagende klussen, complexe omgeving maakt het heel interessant en afwisselend om er te werken

    Minpunten

    Kan anoniem en onpersoonlijk aanvoelen, je draagt bij aan een groter geheel op een (moeilijk maar) langzaam tempo en dat moet je wel prettig vinden of mee om kunnen gaan

    Advies aan management

    Maak de richting waarop je het team wilt laten bewegen concreter, met meer concrete doelstellingen

    Philips Lighting2018-01-14
  8. "Ze hebben veel ambitie maar maken het niet waar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Philips Lighting voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf die je onkend veel mogelijkheden bied, al moet je ze zelf pakken.

    Minpunten

    Angstcultuur, zetten niet door, worden alleen maar kleiner.

    Advies aan management

    Durf op je medewerkers te vertrouwen.

    Philips Lighting2017-12-14
  9. Nuttig (1)

    "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Development Engineer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting voor 5 jaar

    Pluspunten

    Voor buitenstaanders lijkt Philips een groot bedrijf, dat is ook zo maar door de inrichting werken we met kleine teams aan subdelen onder de vlag van Philips Zeer Klant en Resultaat gericht Zelfsturing wordt gestimuleerd Top mensen om mee samen te werken Gemotiveerde collegas

    Minpunten

    De kunst is om synergie te halen uit de voordelen van de kleine teams en de voordelen van een groot bedrijf dit lukt nog niet altijd, maar het lijkt beter te gaan nu we een tijdje zelfstandig zijn

    Advies aan management

    Denk groot en investeer ook in nieuwe business. Geef nieuwe business een kans en laat mensen oplossingen aandragen in plaats van problemen. Help die oplossingen tot stand te laten komen

    Philips Lighting2017-10-23
  10. "Mooi bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Bedrijf wat niet stilstaat en richt op innovatie. Goede arbeidsvoorwaarden, moderne werkgever in de zin van werktijden, locatie etc.

    Minpunten

    Nog steeds een matrix organisatie. Beslissingen nemen duurt lang en de reorganisaties zijn er altijd.

    Advies aan management

    Streef innovatie niet alleen na in je producten en services, maar dus ook op de werkvloer. er liggen prachtige ideeen, maar stranden als het gaat om budget en wie de job moet doen.

    Philips Lighting2017-08-01

    Reactie van Philips Lighting

    August 8, 2017Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

    Thanks so much for taking the time to review your experience working at Philips Lighting. We take all comments into consideration and value your feedback.

Er zijn 505 reviews gevonden