Reviews voor Philips Lighting | Glassdoor.nl

Reviews van Philips Lighting

Bijgewerkt op Aug 28, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 508 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
65%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
Philips Lighting CEO Eric Rondolat  (no image)
Eric Rondolat
127 Beoordelingen
  1. "Het bedrijf om voor te werken als je al op een instap niveau verantwoordelijkheid wil"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Kwaliteitsmanager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Philips Lighting voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Als je werkt bij Philips Lighting HQ in Eindhoven, heb je toegang tot alle niveaus van management, en tot uitdagende opdrachten binnen een bedrijf dat helemaal aan het transformeren is. Philips zorgt historisch ook altijd goed voor zijn werknemers. Zelf kreeg ik veel ondersteuning om terug te keren naar mijn thuisland toen ik daarom vroeg om persoonlijke redenen

    Minpunten

    Omdat het bedrijf aan het transformeren is, is het moeilijk op voorhand te weten wat er zal gebruiken met die en die divisies en functies. Soms moesten de meest getalenteerde mensen het bedrijf verlaten omwille van reorganisaties. Dat is een risico data je moet nemen..

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Philips Lighting2013-10-09
  2. "Innovatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Het bedrijf staat voor een grote transformatie naar digitalisering en heeft enkele mooie oplossingen ontwikkeld.

    Minpunten

    Leadership laat zich snel leiden door de waan van de dag in gegeven door de mensen aan de top.

    Philips Lighting2019-03-10
  3. "Philips Lighting review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Veel kansen voor uitdagende klussen, complexe omgeving maakt het heel interessant en afwisselend om er te werken

    Minpunten

    Kan anoniem en onpersoonlijk aanvoelen, je draagt bij aan een groter geheel op een (moeilijk maar) langzaam tempo en dat moet je wel prettig vinden of mee om kunnen gaan

    Advies aan management

    Maak de richting waarop je het team wilt laten bewegen concreter, met meer concrete doelstellingen

    Philips Lighting2018-01-14
  4. "Ze hebben veel ambitie maar maken het niet waar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Philips Lighting voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf die je onkend veel mogelijkheden bied, al moet je ze zelf pakken.

    Minpunten

    Angstcultuur, zetten niet door, worden alleen maar kleiner.

    Advies aan management

    Durf op je medewerkers te vertrouwen.

    Philips Lighting2017-12-14
  5. Nuttig (1)

    "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Development Engineer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting voor 5 jaar

    Pluspunten

    Voor buitenstaanders lijkt Philips een groot bedrijf, dat is ook zo maar door de inrichting werken we met kleine teams aan subdelen onder de vlag van Philips Zeer Klant en Resultaat gericht Zelfsturing wordt gestimuleerd Top mensen om mee samen te werken Gemotiveerde collegas

    Minpunten

    De kunst is om synergie te halen uit de voordelen van de kleine teams en de voordelen van een groot bedrijf dit lukt nog niet altijd, maar het lijkt beter te gaan nu we een tijdje zelfstandig zijn

    Advies aan management

    Denk groot en investeer ook in nieuwe business. Geef nieuwe business een kans en laat mensen oplossingen aandragen in plaats van problemen. Help die oplossingen tot stand te laten komen

    Philips Lighting2017-10-23
  6. "Mooi bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Bedrijf wat niet stilstaat en richt op innovatie. Goede arbeidsvoorwaarden, moderne werkgever in de zin van werktijden, locatie etc.

    Minpunten

    Nog steeds een matrix organisatie. Beslissingen nemen duurt lang en de reorganisaties zijn er altijd.

    Advies aan management

    Streef innovatie niet alleen na in je producten en services, maar dus ook op de werkvloer. er liggen prachtige ideeen, maar stranden als het gaat om budget en wie de job moet doen.

    Philips Lighting2017-08-01

    Reactie van Philips Lighting

    August 8, 2017Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

    Thanks so much for taking the time to review your experience working at Philips Lighting. We take all comments into consideration and value your feedback.

  7. "leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Philips Lighting voor 8 jaar

    Pluspunten

    goede sfeer, uitermate goede voorwaarden

    Minpunten

    veel reorganisaties. senior management in Eindhoven lijkt niet echt respectvol met medewerkers in fabrieken om te gaan

    Philips Lighting2017-07-31

    Reactie van Philips Lighting

    August 8, 2017Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

    Thanks so much for taking the time to review your experience working at Philips Lighting. We take all comments into consideration and value your feedback.

  8. "Philips Lighting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips Lighting

    Pluspunten

    Groot bedrijf met een professionele structuur voor HR, ontwikkeling, maar ook 'way-of-working'. Goede arbeidsvoorwaarden. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling binnen bedrijf.

    Minpunten

    Bij veel afdelingen heerst een 9-to-5 mentaliteit. Reorganisaties worden niet altijd even logisch aangepakt. Vaak gaat er veel kennis verloren die daarna duur weer moet worden opgebouwd.

    Advies aan management

    Lighting wordt meer en meer geregeerd door 'boekhouders'. Is deels logisch in het kader van de beursgang. De organisatie snijd geregeld op een ongezonde manier in R&D wat goed is voor korte termijn cijfers maar desastreus op lange termijn.

    Philips Lighting2017-03-01

    Reactie van Philips Lighting

    July 6, 2017Manager Employer Branding & Recruitment Marketing EMEA

    We value our employees and take all feedback into consideration. Thank you for taking the time to post a review.

  9. Nuttig (1)

    "Vriendjes politiek, je bent maar een nummertje"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Philips Lighting voor 5 jaar

    Pluspunten

    Pluspunten van Philips zijn relatief goed salaris, de locatie en bereikbaarheid, meestal wel fijne collegas en een international omgeving als je voor de Benlux werkzaam bent.

    Minpunten

    Bazen zijn haaien en er heerst vriendjes politiek ten top. Via via komen vrienden binnen en worden er mensen ontslagen. Voorkeur gaat uit naar extraverte mensen. Reken niet op een vast contract. Management zal nooit investeren in de groei van hun medewerkers. Pas je niet in het plaatje, adem je Philips niet dag en nacht? Hecht je waarde aan "work life balans?' Zo ja, dan sta je na een jaar op straat.

    Advies aan management

    Investeer in je mensen ipv ze te gebruiken om een gat te vullen.

    Philips Lighting2016-02-17

    Reactie van Philips Lighting

    July 6, 2017Manager Employer Branding & Recruitment Marketing EMEA

    Thank you for your candor and for sharing your thoughts on working at Philips Lighting. We take all feedback posted into consideration. We also encourage employees to have regular check-ins with their managers to address any concerns, such as those you list here. Our purpose and values are an important part of our culture and we strive to align these behaviors in our daily interactions with customers and colleagues. If you would like to discuss further, please feel free to reach out and we can set up a time to talk - Talent.Acquisition@philips.com. Thank you!

    Minder weergeven
  10. Nuttig (1)

    "Leuke cultuur en erg innovatief, maar te hierarchisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Philips Lighting

    Pluspunten

    innovatief, dynamisch, interessante uitdagingen, veel diverse banen mogelijk

    Minpunten

    Te hierarchisch / te weinig empowerment. Politiek, veel vergaderingen en interne verantwoording

    Advies aan management

    Meer empowerment en vertrouwen om het beste uit de performance van de mensen te krijgen

    Philips Lighting2015-05-26

    Reactie van Philips Lighting

    October 8, 2015Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

    Thank you for taking the time to post a review. We value your feedback.

Er zijn 508 reviews gevonden