Cover image for Philips Lighting

Actieve werkgever

Review toevoegen

Reviews van Philips Lighting

Bijgewerkt op 6 mei 2021

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
549 van meer dan 638 reviews gevonden

75%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
Philips Lighting CEO Eric Rondolat  (no image)
Eric Rondolat
142 Beoordelingen
  1. 4,0

leuk werk

6 mei 2021 - Registered Nurse, MSN in Amsterdam
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

goed salaris vergeleken met andere banen

Minpunten

hoge werkdruk ( er wordt vaak overgewerkt)

2. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

Mooi bedrijf

23 okt. 2017 - Development Engineer in Eindhoven
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Voor buitenstaanders lijkt Philips een groot bedrijf, dat is ook zo maar door de inrichting werken we met kleine teams aan subdelen onder de vlag van Philips Zeer Klant en Resultaat gericht Zelfsturing wordt gestimuleerd Top mensen om mee samen te werken Gemotiveerde collegas

Minpunten

De kunst is om synergie te halen uit de voordelen van de kleine teams en de voordelen van een groot bedrijf dit lukt nog niet altijd, maar het lijkt beter te gaan nu we een tijdje zelfstandig zijn

3. Kom bij Philips Lighting werken
    Meest recente vacatures
  4. 4,0

1 mrt. 2017 -  in Eindhoven
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Groot bedrijf met een professionele structuur voor HR, ontwikkeling, maar ook 'way-of-working'. Goede arbeidsvoorwaarden. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling binnen bedrijf.

Minpunten

Bij veel afdelingen heerst een 9-to-5 mentaliteit. Reorganisaties worden niet altijd even logisch aangepakt. Vaak gaat er veel kennis verloren die daarna duur weer moet worden opgebouwd.

Manager Employer Branding & Recruitment Marketing EMEA

We value our employees and take all feedback into consideration. Thank you for taking the time to post a review.

5. 1,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

Vriendjes politiek, je bent maar een nummertje

17 feb. 2016 -  in Eindhoven
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Pluspunten van Philips zijn relatief goed salaris, de locatie en bereikbaarheid, meestal wel fijne collegas en een international omgeving als je voor de Benlux werkzaam bent.

Minpunten

Bazen zijn haaien en er heerst vriendjes politiek ten top. Via via komen vrienden binnen en worden er mensen ontslagen. Voorkeur gaat uit naar extraverte mensen. Reken niet op een vast contract. Management zal nooit investeren in de groei van hun medewerkers. Pas je niet in het plaatje, adem je Philips niet dag en nacht? Hecht je waarde aan "work life balans?' Zo ja, dan sta je na een jaar op straat.

Manager Employer Branding & Recruitment Marketing EMEA

Thank you for your candor and for sharing your thoughts on working at Philips Lighting. We take all feedback posted into consideration. We also encourage employees to have regular check-ins with their managers to address any concerns, such as those you list here. Our purpose and values are an important part of our culture and we strive to align these behaviors in our daily interactions with customers and colleagues. If you would like to discuss further, please feel free to reach out and we can set up a time to talk - Talent.Acquisition@philips.com. Thank you!

6. 4,0
    Huidige werknemer

Mooi bedrijf om voor te werken

1 aug. 2017 - Anonieme werknemer
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Bedrijf wat niet stilstaat en richt op innovatie. Goede arbeidsvoorwaarden, moderne werkgever in de zin van werktijden, locatie etc.

Minpunten

Nog steeds een matrix organisatie. Beslissingen nemen duurt lang en de reorganisaties zijn er altijd.

Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

Thanks so much for taking the time to review your experience working at Philips Lighting. We take all comments into consideration and value your feedback.

7. 3,0

Philips Lighting review

14 jan. 2018 - Anonieme werknemer
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Veel kansen voor uitdagende klussen, complexe omgeving maakt het heel interessant en afwisselend om er te werken

Minpunten

Kan anoniem en onpersoonlijk aanvoelen, je draagt bij aan een groter geheel op een (moeilijk maar) langzaam tempo en dat moet je wel prettig vinden of mee om kunnen gaan

8. 3,0
    Huidige werknemer

Leuke cultuur en erg innovatief, maar te hierarchisch

26 mei 2015 -  in Eindhoven
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

innovatief, dynamisch, interessante uitdagingen, veel diverse banen mogelijk

Minpunten

Te hierarchisch / te weinig empowerment. Politiek, veel vergaderingen en interne verantwoording

Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

Thank you for taking the time to post a review. We value your feedback.

9. 3,0
    Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

Ze hebben veel ambitie maar maken het niet waar

14 dec. 2017 - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Groot bedrijf die je onkend veel mogelijkheden bied, al moet je ze zelf pakken.

Minpunten

Angstcultuur, zetten niet door, worden alleen maar kleiner.

10. 3,0
    Voormalige werknemer

Innovatie

9 mrt. 2019 - Anonieme werknemer
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Het bedrijf staat voor een grote transformatie naar digitalisering en heeft enkele mooie oplossingen ontwikkeld.

Minpunten

Leadership laat zich snel leiden door de waan van de dag in gegeven door de mensen aan de top.

11. 3,0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

leuk bedrijf

31 jul. 2017 - Anonieme werknemer
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

goede sfeer, uitermate goede voorwaarden

Minpunten

veel reorganisaties. senior management in Eindhoven lijkt niet echt respectvol met medewerkers in fabrieken om te gaan

Weergave: 1 - 10 van 16 reviews
</>Embed

Veelgestelde vragen over Philips Lighting-reviews

Philips Lighting heeft een algemene beoordeling van 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 638 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 75% van de werknemers zou werken bij Philips Lighting aanraden aan vrienden en 47% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Philips Lighting hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Philips Lighting. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -3% verslechterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 75% van de werknemers van Philips Lighting vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Philips Lighting met een waarde van 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,6 voor cultuur en waarden en 3,2 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij Philips Lighting-werkzoekenden

Philips Lighting-foto van: Conference Room, Headquarters North America
Philips Lighting-foto van: Main Lobby, Headquarters North America
Alle foto's weergeven

Gelieerde bedrijven

Philips Electronics North America CorporationKoninklijke Philips Electronics N.V.Philips Healthcare
Philips Consumer LifestylePhilips Design & Research

Werkzoekenden die zochten naar Philips Lighting, hebben ook gekeken naar

Lumileds-logo
Lumileds

3,6

Vergelijken

Glassdoor heeft 638 reviews over Philips Lighting die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Philips Lighting. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Philips Lighting bij u past.