Reviews van Philips Lighting

Bijgewerkt op May 6, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

32 van meer dan 626 reviews gevonden

4.1
78%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Philips Lighting CEO Eric Rondolat  (no image)
Eric Rondolat
138 Beoordelingen
  1. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Het bedrijf om voor te werken als je al op een instap niveau verantwoordelijkheid wil

    Oct 9, 2013 - Kwaliteitsmanager in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Als je werkt bij Philips Lighting HQ in Eindhoven, heb je toegang tot alle niveaus van management, en tot uitdagende opdrachten binnen een bedrijf dat helemaal aan het transformeren is. Philips zorgt historisch ook altijd goed voor zijn werknemers. Zelf kreeg ik veel ondersteuning om terug te keren naar mijn thuisland toen ik daarom vroeg om persoonlijke redenen

    Minpunten

    Omdat het bedrijf aan het transformeren is, is het moeilijk op voorhand te weten wat er zal gebruiken met die en die divisies en functies. Soms moesten de meest getalenteerde mensen het bedrijf verlaten omwille van reorganisaties. Dat is een risico data je moet nemen..

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer

    leuk werk

    May 6, 2021 - Registered Nurse, MSN in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    goed salaris vergeleken met andere banen

    Minpunten

    hoge werkdruk ( er wordt vaak overgewerkt)

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 3.0
    Voormalige werknemer

    Innovatie

    Mar 9, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het bedrijf staat voor een grote transformatie naar digitalisering en heeft enkele mooie oplossingen ontwikkeld.

    Minpunten

    Leadership laat zich snel leiden door de waan van de dag in gegeven door de mensen aan de top.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 3.0
    Huidige werknemer

    Philips Lighting review

    Jan 14, 2018 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel kansen voor uitdagende klussen, complexe omgeving maakt het heel interessant en afwisselend om er te werken

    Minpunten

    Kan anoniem en onpersoonlijk aanvoelen, je draagt bij aan een groter geheel op een (moeilijk maar) langzaam tempo en dat moet je wel prettig vinden of mee om kunnen gaan

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

    Ze hebben veel ambitie maar maken het niet waar

    Dec 14, 2017 - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Groot bedrijf die je onkend veel mogelijkheden bied, al moet je ze zelf pakken.

    Minpunten

    Angstcultuur, zetten niet door, worden alleen maar kleiner.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Mooi bedrijf

    Oct 23, 2017 - Development Engineer in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Voor buitenstaanders lijkt Philips een groot bedrijf, dat is ook zo maar door de inrichting werken we met kleine teams aan subdelen onder de vlag van Philips Zeer Klant en Resultaat gericht Zelfsturing wordt gestimuleerd Top mensen om mee samen te werken Gemotiveerde collegas

    Minpunten

    De kunst is om synergie te halen uit de voordelen van de kleine teams en de voordelen van een groot bedrijf dit lukt nog niet altijd, maar het lijkt beter te gaan nu we een tijdje zelfstandig zijn

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 4.0
    Huidige werknemer

    Mooi bedrijf om voor te werken

    Aug 1, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bedrijf wat niet stilstaat en richt op innovatie. Goede arbeidsvoorwaarden, moderne werkgever in de zin van werktijden, locatie etc.

    Minpunten

    Nog steeds een matrix organisatie. Beslissingen nemen duurt lang en de reorganisaties zijn er altijd.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips Lighting

    Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

    Thanks so much for taking the time to review your experience working at Philips Lighting. We take all comments into consideration and value your feedback.

  8. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    leuk bedrijf

    Jul 31, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    goede sfeer, uitermate goede voorwaarden

    Minpunten

    veel reorganisaties. senior management in Eindhoven lijkt niet echt respectvol met medewerkers in fabrieken om te gaan

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips Lighting

    Manager, Employer Brand & Recruitment Marketing

    Thanks so much for taking the time to review your experience working at Philips Lighting. We take all comments into consideration and value your feedback.

  9. 4.0
    Huidige werknemer

    Philips Lighting

    Mar 1, 2017 -  in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Groot bedrijf met een professionele structuur voor HR, ontwikkeling, maar ook 'way-of-working'. Goede arbeidsvoorwaarden. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling binnen bedrijf.

    Minpunten

    Bij veel afdelingen heerst een 9-to-5 mentaliteit. Reorganisaties worden niet altijd even logisch aangepakt. Vaak gaat er veel kennis verloren die daarna duur weer moet worden opgebouwd.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Philips Lighting

    Manager Employer Branding & Recruitment Marketing EMEA

    We value our employees and take all feedback into consideration. Thank you for taking the time to post a review.

  10. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Vriendjes politiek, je bent maar een nummertje

    Feb 17, 2016 -  in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Pluspunten van Philips zijn relatief goed salaris, de locatie en bereikbaarheid, meestal wel fijne collegas en een international omgeving als je voor de Benlux werkzaam bent.

    Minpunten

    Bazen zijn haaien en er heerst vriendjes politiek ten top. Via via komen vrienden binnen en worden er mensen ontslagen. Voorkeur gaat uit naar extraverte mensen. Reken niet op een vast contract. Management zal nooit investeren in de groei van hun medewerkers. Pas je niet in het plaatje, adem je Philips niet dag en nacht? Hecht je waarde aan "work life balans?' Zo ja, dan sta je na een jaar op straat.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van Philips Lighting

    Manager Employer Branding & Recruitment Marketing EMEA

    Thank you for your candor and for sharing your thoughts on working at Philips Lighting. We take all feedback posted into consideration. We also encourage employees to have regular check-ins with their managers to address any concerns, such as those you list here. Our purpose and values are an important part of our culture and we strive to align these behaviors in our daily interactions with customers and colleagues. If you would like to discuss further, please feel free to reach out and we can set up a time to talk - Talent.Acquisition@philips.com. Thank you!

Weergave: 1 - 10 van 32 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Philips Lighting-werkzoekenden

Internship (Bachelor)
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Philips Lighting? Deel uw ervaringen

Philips Lighting logo
of