PostNL werknemer reviews over "de post"

Bijgewerkt op Sep 28, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

13 van meer dan 390 reviews gevonden

3.7
75%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
PostNL CEO Herna Verhagen
Herna Verhagen
138 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Het was een fijne werk omgeving(in 18 reviews)

  • "leuk dat ze hebben duurzaamheid in hun beleid staan(in 14 reviews)

  • Minpunten
  • "Veel reorganisaties divisie Mail(in 13 reviews)

  • "log bedrijf soms laat communicatie te wensen over(in 11 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over de post

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      leuke baan

      Mar 26, 2016 - Postbezorger in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      lekker buiten, lekker wandelen en je ont moet leuke mensen

      Minpunten

      soms een late levering van de post

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Postbode bij postnl

      Sep 28, 2021 - Postbode in Oss
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Aardig team altijd vriendelijk en vaak iets lekkers voor het werk gaan De uren zijn flexibel en je kan werken wanneer je wil zolang de post voor 5 in de bus ligt

      Minpunten

      Minimumloon zonder uitzicht op groeimogelijkheid je hebt weinig contact met collegas en uren worden vaak willekeurig uitgedeeld

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Review PostNL

      Mar 3, 2021 - Postbezorger in Horst, Limburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede werkgever en teamleider, leuk werk

      Minpunten

      Wanneer het minder weer is, soms is de post niet heel goed gesorteerd.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Prima werkgever als je een deeltijdbaan zoekt

      Jul 22, 2020 - Postbezorger in Roosendaal
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      + Hele gezellige collega’s, vrienden voor het leven! + Ideaal als je geen ochtendmens bent: je mag zelf bepalen wanneer je begint, zolang de post maar voor 17:00 uur in de brievenbus ligt + Goed te combineren met een andere parttime baan of in mijn geval mijn studie + Ik heb veel variatie in mijn werk omdat ik heel veel verschillende wijken doe + Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan, je wordt ontzettend fit van dit werk + Snelle en vriendelijke communicatie met leidinggevende en administratie

      Minpunten

      - Het salaris ligt net boven het minimumloon, terwijl het werk zwaar kan zijn. Een werkdag van 4,5 uur klinkt misschien kort, maar vergis je niet. Als je 4,5 uur achter elkaar moet lopen, dan ben je heel blij als je thuis de bank ziet staan - De de reparatiekosten aan je fiets worden heel minimaal vergoed, terwijl je fiets behoorlijk wat onder dit werk lijden heeft - Het is een open deur, maar de weersomstandigheden zijn niet altijd even prettig. Werken met temperaturen boven de 30 graden of nabij/onder het vriespunt moet je echt niet onderschatten

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Wordt steeds zwaarder

      Aug 3, 2020 - Postbezorger 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      In de buitenlucht werken, bewegen, eigen tijd indelen, leuke collega’s

      Minpunten

      Sinds de post van Sandd erbij zit en mijn wijken nog slechts twee piekdagen hebben, zijn de zware bundels een aanslag op mijn lijf. 8 kg post voor een halve straat plus een paar studieboeken plus een paar pakjes van onmogelijk formaat is best pittig. Heb je wijken met 3 piekdagen in de week, dan is het iets makkelijker. PostNL is heel hiërarchisch opgebouwd. Weinig ruimte voor eigen ideeën. Weinig carrièreperspectief.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuker dan je zou denken

      Apr 15, 2020 - Postbode 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne collega's, behulpzaam en gezellig. Ideaal voor mensen die zelfstandig werken kunnen waarderen.

      Minpunten

      Er is tegenwoordig groot verschil in de post aan levertijden, het komt vaak voor dat wanneer 1 wijk aanwezig is je nog moet wachten op de andere wijk.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Post NL postbezorger

      May 1, 2019 - Postbezorger 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Zelf bepalen wanneer je begint, als de post maar weg is vóór 17.00 Niemand die op je vingers kijkt

      Minpunten

      Altijd door weer en wind voor een absoluut minimum loontje. Onderaan wordt flink bezuinigd zodat ze bovenaan zo veel mogelijk geld mee naar huis kunnen nemen

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    8. 3.0
      Voormalig contractwerker

      Mooie tijden, slecht geregeld

      Oct 5, 2017 - Anonieme contractwerker 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je kan je eigen tijden bepalen zolang je de post op de juiste dag bezord

      Minpunten

      Heel slechte geregeld met de contact punt

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Postbode

      Sep 7, 2016 - Postbode in Apeldoorn
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Soepele werktijden voor bezorgen. Zolang de post maar voor 5 uur in de bus is is het in orde.

      Minpunten

      Uren berekent aan de hand van de wijk. Als er veel post is dan krijg je vaak niet betaald voor overwerk.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Huidige contractwerker

      Post nl

      Mar 26, 2016 - Postbode 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Altijd buiten. Veel mensen ontmoeten en gezellige collega's

      Minpunten

      De post mag wel eerder op de depots zijn. Bijvoorbeeld 10 uur ipv 11 uur.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 13 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij PostNL-werkzoekenden

    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij PostNL? Deel uw ervaringen

    PostNL logo
    of