PostNL werknemer reviews over "fijne"

Bijgewerkt op Jan 13, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

14 van meer dan 283 reviews gevonden

3.8
66%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Pluspunten
  • "Het was een fijne werk omgeving(in 14 reviews)

  • "Ontzettend flexibel, bezorgen wanneer je wilt zolang het voor 5 uur klaar is(in 13 reviews)

  • Minpunten
  • "Veel reorganisaties divisie Mail(in 13 reviews)

  • "Er is tegenwoordig groot verschil in de post aan levertijden, het komt vaak voor dat wanneer 1 wijk aanwezig is je nog moet wachten op de andere wijk(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over fijne

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijne werk omgeving

      Jan 13, 2021 - post voorbereider in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Het was een fijne werk omgeving

      Minpunten

      De werk tijden konden erg verschillen van dag tot dag

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Parttime Pakketbezorger bij Postnl

      Dec 22, 2020 - pakketbezorger in Son
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goed Salaris (met weekendtoeslag), zelfstandig werken, afwisselend werk, fijne collega`s. Fijne baan waar ik met plezier 4 jaar naast mijn studie heb gewerkt.

      Minpunten

      Drukke periodes kunnen stressvol zijn, initiële opleiding kan veel beter, management is niet altijd even goed geregeld.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 5.0
      Huidige werknemer

      Goed

      Nov 30, 2020 - Student in Purmerend
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkomgeving en leuke mensen

      Minpunten

      Ik kan me geen minpunten bedenken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuker dan je zou denken

      Apr 15, 2020 - Postbode 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne collega's, behulpzaam en gezellig. Ideaal voor mensen die zelfstandig werken kunnen waarderen.

      Minpunten

      Er is tegenwoordig groot verschil in de post aan levertijden, het komt vaak voor dat wanneer 1 wijk aanwezig is je nog moet wachten op de andere wijk.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      PostNL is een prettige werkgever in een dynamische markt

      Jan 7, 2020 - Product Manager in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      PostNL kent een fijne werkcultuur waar collegialiteit en klantbelang voorop staan. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om in diverse rollen en onderdelen je bijdrage te leveren.

      Minpunten

      PostNL heeft een unieke positie in de Nederlandse e-commerce markt. Daarmee zijn er veel belangen van klanten en ontwikkel potentieel, dit heeft z'n weerslag op de besluitvorming.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Geen

      Aug 25, 2019 - Planner in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ik heb in totaal 2 jaar gewerkt voor PostNL, het is een fijn bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

      Minpunten

      Ik heb op verschillende afdelingen gewerkt. De communicatie binnen postnl is slecht. Ik denk dat het komt door de reorganisatie die al jaren aan de gang is.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Fijne baan maar weinig werk en laag salaris

      Mar 12, 2019 - Zaterdag bezorger in Krommenie
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne baan, je bent veel buiten en krijgt genoeg beweging.

      Minpunten

      Je moet tegen een spatje regen kunnen, en het salaris is erg laag.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Prima bijbaan, geen doorgroeimogelijkheden

      Sep 4, 2017 - Postbezorger in Doetinchem
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Mooie werkomgeving en fijn om eigen tijd in te delen

      Minpunten

      Conventioneel management met weinig oog voor ontwikkeling van werknemer. Niet meer dan een parttime baan.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijne werkgever

      Apr 18, 2017 - Anonieme werknemer in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Interessante omgeving, fijne mensen, flexibel met werktijden, groei mogelijkheden, opleidingen

      Minpunten

      Salaris magertjes, vrije dagen beperkt, micro management neigingen, krimpende business.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Huidige werknemer

      Er heerst een prettige werksfeer!

      Aug 30, 2016 -  
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vanaf het begin een erg fijne werksfeer ervaren bij PostNL. Collega's staan open voor vragen en ze zijn bereid te helpen bij vragen. Binnen de projecten krijg je veel ruimte en hierdoor is het mogelijk om binnen korte tijd door te groeien binnen dezelfde/andere afdeling.

      Minpunten

      De organisatie is krimpende en dat is op een aantal afdelingen merkbaar.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 14 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij PostNL-werkzoekenden

    Postbezorger
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Teamleider Tijdgebonden Netwerk Uitvoering Limburg
    Management Traineeship Finance

    Werkt u bij PostNL? Deel uw ervaringen

    PostNL logo
    of