PostNL werknemer reviews over "flexibel"

Bijgewerkt op Dec 19, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

13 van meer dan 283 reviews gevonden

3.8
66%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Pluspunten
  • "Het was een fijne werk omgeving(in 14 reviews)

  • "Ontzettend flexibel, bezorgen wanneer je wilt zolang het voor 5 uur klaar is(in 13 reviews)

  • Minpunten
  • "Veel reorganisaties divisie Mail(in 13 reviews)

  • "Er is tegenwoordig groot verschil in de post aan levertijden, het komt vaak voor dat wanneer 1 wijk aanwezig is je nog moet wachten op de andere wijk(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over flexibel

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Sociaal bedrijf veel vrijheid

      Sep 27, 2019 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibel in werken Als ze het in je zien zitten kun je snel groeien

      Minpunten

      richting van bedrijf niet altijd helder

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 2.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Flexibel maar minder betaald

      Dec 19, 2020 - Postbezorger 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      -In de lente en zomer is leuk om buiten te werken -Flexibel, je mag zelf bepalen hoe laat je begint zolang het niet heel laat is -Tijdens je werk zie je je leidinggevende/teamcoach niet

      Minpunten

      -Van oktober tot maart werk je in de regen, kou, storm -Salaris is heel laag en gaat nauwelijks omhoog -Constant lopen, concentreren en fietsen met zware tassen kost veel energie. Na werk ben je uitgeput. -Een zwaar beladen fiets kan je niet makkelijk ergens zetten -Je wordt regelmatig in je privetijd gebeld door de planner of teamcoach of je een extra wijk kan lopen -Je hebt geen doorgroei-of carrièremogelijkheden -Af en toe wordt je door bewoners of winkeleigenaren zonder respect behandeld -Soms vernederend wanneer je door kennissen gezien wordt -In de winter werk je na 16:00 in de donker waardoor je huisnummers en adressen op enveloppen niet goed kan zien/lezen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Plus en min

      Nov 26, 2020 - Logistiek ontwerper in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      veel vrijheid, flexibele uren en thuiswerken, goed salaris

      Minpunten

      veel politiek, starre houding management

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 3.0
      Huidige werknemer

      aa

      Nov 2, 2020 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      flexibele keuze in de werktijden

      Minpunten

      matige supervisie en laag salaris

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Bezorgen bij PostNL

      May 4, 2020 - Postbezorger in Oirsbeek
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ontzettend flexibel, bezorgen wanneer je wilt zolang het voor 5 uur klaar is. In tegenstelling tot veel andere baantjes voor jongeren bouw je hier gewoon vakantie-uren op waarmee je gemakkelijk vrij kunt nemen.

      Minpunten

      Het salaris is vrij laag vergeleken met andere baantjes.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 4.0
      Huidige werknemer

      Flexibele werkomgeving

      Feb 4, 2019 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibele werkomgeving, goede sfeer en goed salaris

      Minpunten

      Weinig focus op innovatie, veel focus op kostenbesparing

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Prima als bijbaan

      Jun 7, 2018 - Chauffeur in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      relatief flexibel in planning, leidinggevenden vaak vriendelijk en begripvol, betaalt goed voor een student

      Minpunten

      chaotisch werk, planning vaak niet op orde, weinig tot geen begeleiding

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      postbezorger onderbetaald

      Mar 31, 2018 - Postbezorger in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      onderbetaling wordt gecompenseerd door flexibele werktijd, vrijheid op andere terreinen

      Minpunten

      onderbetaling lijdt tot onderbezetting 1000 openstaande vacatures

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      IT project manager

      Jan 9, 2018 - IT Project Manager in Nederland
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede salaris, flexibele uren, thuiswerken

      Minpunten

      Mag focus meer leggen op vernieuwen. Wordt veel over gepraat maar niet veel gedaan.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Goede werknemer, prettige en flexibele werksfeer.

      Sep 22, 2017 - Postbezorger in Emmen, Drenthe, Drenthe
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibel en zelfstandig. Werken in de buitenlucht.

      Minpunten

      Repetitief werk tot zekere zin.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 13 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij PostNL-werkzoekenden

    Postbezorger
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Teamleider Tijdgebonden Netwerk Uitvoering Limburg
    Management Traineeship Finance

    Werkt u bij PostNL? Deel uw ervaringen

    PostNL logo
    of