PostNL werknemer reviews over "reorganisaties"

Bijgewerkt op Jan 20, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

13 van meer dan 283 reviews gevonden

3.8
66%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Pluspunten
  • "Het was een fijne werk omgeving(in 14 reviews)

  • "Ontzettend flexibel, bezorgen wanneer je wilt zolang het voor 5 uur klaar is(in 13 reviews)

  • Minpunten
  • "Veel reorganisaties divisie Mail(in 13 reviews)

  • "Er is tegenwoordig groot verschil in de post aan levertijden, het komt vaak voor dat wanneer 1 wijk aanwezig is je nog moet wachten op de andere wijk(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over reorganisaties

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      chauffeur postnl

      Mar 26, 2016 - Chauffeur in Nijmegen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Een wereldbank om zorg te dragen voor klant dat deze tevreden is en binnen 24 uur bezorgd

      Minpunten

      Door reorganisatie veel goede krachten weg

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Buitenverblijf

      Jan 20, 2021 - Post Bezorger 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel buiten zijn, contact met buurt en collega’s

      Minpunten

      Veel reorganisatie en grote werkdruk om dat de organisatie zo uitgebeend is dat wisselende drukte niet goed opgevangen kan worden

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Voormalige werknemer

      postnl

      Apr 8, 2020 - Financial Controller in Dongen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      degelijke werkgever voor eigen personeel

      Minpunten

      continue reorganisatie aan de orde

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

      Werkgever die je kansen geeft

      Feb 17, 2020 - Projectmanager in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ontwikkelmogelijkheden, Goede voorzieningen, Sociaal, Diversiteit, Professioneel

      Minpunten

      Veel reorganisaties divisie Mail Krimp Mail

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 4.0
      Huidige werknemer

      Plezier

      Jan 16, 2020 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's, variatie, fouten maken mag, voldoening uit werk halen, dichtbij huis, connectie met mensen, kiezen voor overwerk in geld of vrije tijd

      Minpunten

      Reorganisaties, stressvolle functie, slechte IT

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Geen

      Aug 25, 2019 - Planner in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ik heb in totaal 2 jaar gewerkt voor PostNL, het is een fijn bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

      Minpunten

      Ik heb op verschillende afdelingen gewerkt. De communicatie binnen postnl is slecht. Ik denk dat het komt door de reorganisatie die al jaren aan de gang is.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 2.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Spanning op de werkvloer wegens reorganisatie

      Sep 16, 2017 - Postsorteerder in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibel en luistert naar wat je graag wilt. (Soms kon ik niet werken ivm school, dan werd er rekening mee gehouden en als ik extra wilde werken kon dat). Had een 9 uur per week contract en werkt gemiddeld 28 uur per week.

      Minpunten

      Veel spanning op de werkvloer wegens reorganisatie verhalen. Iedereen is overspannen en klaagt alleen maar. Contracten worden zelden verlengt en vastdienverband kan je vergeten. Er wordt ook veel geroddeld achter iedereens rug. Ook wordt je indirect verplicht om over te werken en wordt je snel bij andere teams gegooid om te helpen. Ook moest er soms iemand in een andere filiaal werken in Amsterdam, terwijl wij in den haag zitten. Ze maken dus iedereen overspannen met verplichtingen die niet reeel zijn voor het bedrag dat je daar verdient en de mensen die er in vastdienstverband werken zijn hun de dupe van omdat zij hun baan graag willen behouden. Ze verwachten echt dat je heel je leven aan ze geef met hun onredelijke verwachtingen en zijn beledigd als dit afwijst.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 4.0
      Huidige werknemer

      Veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor professionals

      Aug 7, 2017 - Anonieme werknemer in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Open en behulpzame collega's Interessante projecten Groei en innovatie bij het Pakketten bedrijf

      Minpunten

      Bedrijf zit in een dalende postmarkt, dus veel focus op kostenbesparing en regelmatig reorganisaties.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Huidige werknemer

      Bedrijf in beweging

      Jun 15, 2017 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      + Veel kansen voor zelfontwikkeling + Veel verschillende disciplines + Bedrijf is actief op zoek naar innovatie en en kansen

      Minpunten

      - Periodieke reorganisaties - Moeilijker om hoger op te komen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 4.0
      Huidige werknemer

      ?

      Mar 26, 2016 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Blijft niet de markt afwachten, blijft veranderen.

      Minpunten

      Reorganisaties volgen elkaar te snel op.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 13 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij PostNL-werkzoekenden

    Postbezorger
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Teamleider Tijdgebonden Netwerk Uitvoering Limburg
    Management Traineeship Finance

    Werkt u bij PostNL? Deel uw ervaringen

    PostNL logo
    of