Reviews voor Praxis Doe-Het-Zelf Center | Glassdoor.nl

Reviews van Praxis Doe-Het-Zelf Center

Bijgewerkt op 22 jun 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
74%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
Praxis Doe-Het-Zelf Center CEO Joost de Beijer
Joost de Beijer
8 Beoordelingen
  1. "geweldige baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ag en winkel medewerker in Lelystad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Praxis Doe-Het-Zelf Center voor 10 jaar

    Pluspunten

    geen baan van 9 tot 5 veel afwisseling leuke collega's

    Minpunten

    feestdagen soms werken in het weekend werken maar het valt mee.

    Verder lezen
    Praxis Doe-Het-Zelf Center2015-09-21
  2. "Leerzame en leuke bijbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Verkoop- en service medewerker in Almere Stad

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Praxis Doe-Het-Zelf Center voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, en heb veel geleerd over de producten die ik verkocht en de bijpassende praktijken. Ondanks dat ik een parttime kracht was kreeg ik gedurende mijn tijd bij praxis voldoende verantwoordelijkheid toegewezen. Mits je op tijd goede afspraken maakte kon er flexibel vakantie en vrije dagen ingeplant worden.

    Minpunten

    Naar mijn mening is er vaak te weinig personeel op de vloer tijdens weekend dagen met kortingacties. Hierdoor was er vaak veel stress en drukte waardoor er soms niet eens tijd was voor een pauze.

    Praxis Doe-Het-Zelf Center2018-06-22
  3. "Saai werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Tuinmedewerker in Zoetermeer
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Praxis Doe-Het-Zelf Center

    Pluspunten

    Je doet vrijwel niks tijdens werktijden

    Minpunten

    De collega´s zijn zo simpel als het maar zijn kan

    Praxis Doe-Het-Zelf Center2018-05-30
  4. "intimidatie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoper in Boerenhol
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Praxis Doe-Het-Zelf Center voor 10 jaar

    Pluspunten

    fijn om klanten met klusproblemen te helpen

    Minpunten

    Als parttimer moet je beschikbaar zijn 6 dagen per week van 9 tot 21 een baantje er naast en voor kinderen zorgen is niet mogelijk tenzij je een snipperuur inlevert. Je raad het al dat een normale vakantie er niet in zit. Enige medewerking met roosters maken is er niet, vraag je iets dan kun je er de donder opzeggen dat je de volgende keer gepakt wordt met lastige uurtjes. Medewerkers zijn bang en durven niets meer te zeggen. Dan ruil je toch wat uurtjes met een collega zou je zeggen,met wie dan? De spoeling van collega's met wie je kunt ruilen Wat bijzonder vreemd is dat deze methodes niet in alle districten is! Het kan dus ook in goed overleg.

    Verder lezen
    Praxis Doe-Het-Zelf Center2017-12-15
  5. "Verkoopadviseur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Nederland in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Praxis Doe-Het-Zelf Center

    Pluspunten

    Door te werken bij Praxis ben je altijd in contact met mensen zowel collega's als klanten.

    Minpunten

    Een minpunt is dat je in de weekenden werkt.

    Praxis Doe-Het-Zelf Center2015-10-14
  6. "Prima bijbaan."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - medewerker verkoop in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Praxis Doe-Het-Zelf Center voor 3 jaar

    Pluspunten

    Collegiale sfeer onderling, zowel binnen als buiten werktijd. Opdoen van praktische kennis, door verhalen en vragen van klanten, maar natuurlijk ook van collega's. Redelijk zelfstandige werkwijze. Grote variatie in vragen/opdrachten. Praktische input voor het uiterlijk van de winkel.

    Minpunten

    Bureaucratie vanuit het hoofdkantoor, soms niet altijd in overeenstemming met de mening van de werknemers op de winkelvloer. Meer en meer regels, waardoor de 'fun' een beetje uit het werk gehaald wordt.

    Verder lezen
    Praxis Doe-Het-Zelf Center2015-10-14
  7. "Kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - medewerker verkoop en Magazijn in Lelystad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Praxis Doe-Het-Zelf Center voor 5 jaar

    Pluspunten

    Leuk om klanten blij te maken. Je moet service verlenen waardoor je vaak klant contact houd. Werktijden zijn goed. Pauzes goed geregeld.

    Minpunten

    Service is soms een probleem aangezien we ons aan allerlei protocollen moeten houden van het hoofdkantoor kan je soms niet 100% service bieden.

    Verder lezen
    Praxis Doe-Het-Zelf Center2015-10-02
  8. "super goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Eerste Verkoopmedewerker in Veghel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Praxis Doe-Het-Zelf Center voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goed voor leergierige personen. Aanbod van doorleren mogelijk. Heb zelf nu mijn MBO 2,3 en 4 gehaald bij deze werkgever. Aanstaande zaterdag hebben we de diploma uitreiking in het dolfinarium. Gezellig.

    Minpunten

    Omdat je in de detailhandel werkt krijg je helaas niet een dikke loon en weinig vakantiedagen als je het vergelijkt met andere werkgevers

    Verder lezen
    Praxis Doe-Het-Zelf Center2015-09-09
  9. "verkoop medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Verkoopmedewerker in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Praxis Doe-Het-Zelf Center

    Pluspunten

    gezellig personeel. goede werksfeer. fijne werk kleding Arbo technisch alles goed aan de veiligheid word goed gedach

    Minpunten

    veel druk weinig loon slechte communicatie geen aandacht wat er eigenlijk belangrijk is de klant werk omgeving (temt ratuur) verschrikkelijk

    Verder lezen
    Praxis Doe-Het-Zelf Center2015-09-06
  10. "Hier sla ik de plank NIET mis!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Medewerker in Den Helder
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Praxis Doe-Het-Zelf Center voor 5 jaar

    Pluspunten

    Lekker aan het werk. Vrolijk samenwerken met leuke collega's. Lekker tijden. Variabele werkomstandigheden. Sociale kring vergroten & verbeteren.

    Minpunten

    Soms is het even niet duidelijk wat er moet worden uitgevoerd.

    Praxis Doe-Het-Zelf Center2015-08-22

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 15 reviews gevonden