Cover image for Prospect Park Alliance
Logo

Prospect Park Alliance

Is dit uw bedrijf?

Prospect Park Alliance

Review toevoegen

Reviews van Prospect Park Alliance

20 van meer dan 21 reviews gevonden
3,8
89% Aanbevelen bij een kennis
100% Waardeert directeur

3,8
89%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Prospect Park Alliance Chairman Al Garner (no image)
Al Garner
8 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Prospect Park Alliance werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Prospect Park Alliance-reviews

  Prospect Park Alliance heeft een algemene beoordeling van 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 21 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 89% van de werknemers zou werken bij Prospect Park Alliance aanraden aan vrienden en 42% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 3% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Prospect Park Alliance hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 2,4 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Prospect Park Alliance. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 89% van de werknemers van Prospect Park Alliance vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Prospect Park Alliance met een waarde van 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,4 voor cultuur en waarden en 2,9 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Prospect Park Alliance-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 21 reviews over Prospect Park Alliance die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Prospect Park Alliance. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Prospect Park Alliance bij u past.